INDIFERENTA POLITIEI
Moderator: Echipa Tehnica
- gabi caragea
- pasionat
INDIFERENTA POLITIEI
buna seara sau mai bine zis DUMNEZEU SA O ODIHNEASCA ma refer la un accident care s-a soldat cu moarte avictimei s-a intimplat azi pe unul din culoarele unice create pentru sumit o tinara a fost lovita pe trecerea de pietoni de o soferita neatenta iar victima a fost aruncata pe trotoarul de linga sosea politia a chemat salvarea dar nu sau ingrijit de victima lasand victima intr-o balta de sange si ocupinduse incontinuare de fluidizarea traficului pentru ca trecea pe acolo o coloana oficiala probabil Tariceanu,nu imi vine sa cred ca se pot intimpla asemenea lucruri era mai importanta fluidizarea circulatiei decat salvarea unei vieti erau 3 politisti acolo macar unul pute sa o duca la spital dar au preferat sa astepte salvarea care a ajuns la aproape 20 minute de la apel dar din pacate a fost prea tarziu pentru acea tanara,chiar atat de nesimtiti am devenit unii dintre noi (oamenii) chiar nu mai exista omenie,chiar nu mai conteaza nimic decat fluidizarea circulatie ca trece nustiu cine pe acolo,sau..... nici nu stiu ce sa mai zic mai bine ma duc sa fumez o tigare sa ma mai calmez.
Daca erau dintre politistii adusi din provincie probabil nu stiau unde sunt spitalele in Bucuresti si au preferat sa astepte salvarea.Stiu, e tragic insa noi avem si o placere perversa in a injura autoritatile(in special politia) stiind despre ce a fost vorba sau nu.O fac si eu pe avocatul diavolului si intreb, cam ce putea sa faca un politist unei fiinte accidentate atat de grav ca in juma de ora a si murit, mai ales daca poate nu stia nici unde e spitalul?Chiar daca politistii au fost "caini", ceilalti oameni, trecatorii, bucuresteanul de rand ce a facut pt fata aia?
- gabi caragea
- pasionat
Din pacate stirea nu a fost prezentata cu prea multe detalii. Avand in vedere iminenta trecerii coloanei oficiale, exista si varianta ca politistii sa elibereze cat mai mult zona de masini. In astfel de cazuri se face semn masinilor sa mearga, si de preferinta, pietonilor sa astepte. Acum pot eu sa stiu ce s-a intamplat de fapt acolo? Parca prea calma era tipa care a lovit victima.
citroen - o pasiune permanenta
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
Iata stirea: http://www.jurnalul.ro/articole/120885/ ... ni-socante)
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!