nu pot modifica semnatura si nimic din datele din profil

Tot ce nu se incadreaza in celelalte subiecte.

Moderator: Echipa Tehnica

mbc
pasionat
Masina: Citroen C5 2.0 HDI 2004

Mesajde mbc » Dum 18-Mai-2008 19:02

ca sa se lamureasca situatia: era cumva limita superioara a numarului de caractere mai mare pana acum? eu cred ca da. Din cate imi amintesc, pana acum erau 250 caractere si acum sunt 150. corect sau gresit? Acesta este motivul pentru cele de mai sus. Probabil ca semnaturile deja existente nu s-au modificat, dar odata ce vrei sa o modifici, trebuie sa respecti noile reguli. Am mai patit si eu.
"If in doubt, flat out!"

mesersmith
Moderator - C5
Masina: C5 III
2: C5 II
3: Peugeot 308

Mesajde mesersmith » Dum 18-Mai-2008 20:04

pai da....si eu am spus ca desi am coborat cu mult sub 15o de caractere, tot nu a mers...
am ascultat sfaturile unor initiati si am reincercat...
dupa ce am spus ca la mine nu merge si am intrebat cam care ar fi motivul, cineva de al carui timp mi-am batut joc, a hotart, avand in vedere ca e admin, a hotarat, spuneam, ca poate sa imi stearga profilul in parte...

daca tot a facut asta...ma asteptam sa fi facut un copy/paste intr-un word cu prostiile pe care le scrisesem eu acolo....

cititi voi si tineti cont de cronologia postarilor....

mie imi pare sincer rau...

oricum, o sa incerc pe viitor sa-mi folosesc capul...ca si-asa...

uite domnule admin ce a scris mbc:
noua semnatura mare e mai mica decat vechea semnatura mare

ori la mine era vb si de noua semnatura mare si de noua semnatura mica si de noua semnatura ultramica...
de asta am spus eu ca sunt avioane....

cred ca ar trebui sa intelegi ca lucrurile petrecute in timp, determina ceea ce se numeste cronologie....

ca sa inkeiem....mai nea mariane...ce anume din ceea ce faci tu te face superior celorlalti? crezi ca daca esti admin, esti mai destept? nu poti gresi? poate esti mai destept...dar nu cred ca asa se arata....
uite, eu sunt mai rudimentar si daca nu as tine la forumul asta, as avea un alt limbaj....
imi pare rau...

e posibil sa fii un baiat de toata isprava...si mi-ar parea rau

MARIAN
Admin CITROclub
Masina: Xantia 1.9TD VSX
2: C5 2.0 HDI 110CP

Mesajde MARIAN » Dum 18-Mai-2008 20:10

daca tot a facut asta...ma asteptam sa fi facut un copy/paste intr-un word cu prostiile pe care le scrisesem eu acolo....

N-ai Âştiut sĂŁ ceri acele prostii :wink:
ca sa inkeiem....mai nea mariane...ce anume din ceea ce faci tu te face superior celorlalti? crezi ca daca esti admin, esti mai destept? nu poti gresi? poate esti mai destept...dar nu cred ca asa se arata....

Nu sunt mai prost decât ceilalÞi ºi În cazul de faÞã nu am greºit; Þi-am verificat contul Înainte de a vorbi (scrie).

mesersmith
Moderator - C5
Masina: C5 III
2: C5 II
3: Peugeot 308

Mesajde mesersmith » Dum 18-Mai-2008 20:15

hai sa incheiem, e clar ca nu intelegi ce e aia cronologie...
cum sa-ti cer sa-mi dai acele prostii din moment ce nu te rugasem sa le stergi?
omule, sunt eu nebun?

ia uite aici....
domule marian, ti-am cerut eu cumva sa te joci cu profilul meu?
te rog sa-l faci cum a fost....

ha? ce zici?
am cerut?

hai omule, lasa-ma...ajunge...

MARIAN
Admin CITROclub
Masina: Xantia 1.9TD VSX
2: C5 2.0 HDI 110CP

Mesajde MARIAN » Dum 18-Mai-2008 20:49

mesersmith scrie:orice as incerca, chiar si o litera in plus sau in minus in profil, imi spune ca e semnatura prea lunga...
am incercat sa sterg multe dintre cele scrise de mine acolo, dar imi da acelasi mesaj...
stie cineva de ce?

Marian scrie:Într-adevãr semnãtura este prea lungã. Semnãtura permite max. 150 caractere deci orice încercare de a modifica profilul va eºua pânã când numãrul caracterelor nu vor fi sub 150.

mesersmith scrie:oare in ce limba ar trebui sa scriu ca sa ma fac inteles?
am facut un profil cu mult sub 15o caractere....

Marian scrie:Ia uite cĂŁ io am reuÂşit, spune-mi dacĂŁ acum poĂži actualiza profilul.

aici ar fi trebuit sĂŁ-mi spui dacĂŁ poĂži face modificĂŁri ĂŽn profil Âşi-Ăži primeai semnĂŁtura ĂŽnapoi; pe mine mĂŁ interesa verificarea funcĂžionarii forumului nu semnĂŁtura ta.
mesersmith scrie:domule marian, ti-am cerut eu cumva sa te joci cu profilul meu?
te rog sa-l faci cum a fost....

Da. Ai postat la anunÞuri administrative o posibilã eroare de funcÞionare a forumului adicã imposibilitatea modificãrii profilului. Dacã nu erai atât de sarcastic ºi foloseai capul aºa cum te lauzi, aceastã discuÞie nu exista.

Subiect ĂŽnchis!

Înapoi la “Diverse”