"Capra vecinului"...
Moderator: Echipa Tehnica
- tataie2010
- simpatizant
Intrdevar, ce tara naspa avem, ce oameni dobitoci sunt romanii...hai sa emigram toti in tari din Europa sa traim intre negrii si islamisti, cum traiesc unii care tot scriu aici, poate atunci o sa ne simtim si noi mai destepti...poate o sa reusim sa ne simtim superiori celor care au ramas in tara lor si nu o fac de rusine pe unde ajung...
Fara sa va dati seama probabil, dar astia care criticati tot sunteti cea mai mare rusine a Romaniei, nu tiganii, nu politicienii, nu drumurile...VOI!
Fara sa va dati seama probabil, dar astia care criticati tot sunteti cea mai mare rusine a Romaniei, nu tiganii, nu politicienii, nu drumurile...VOI!
Bai tataie, ca sa intelegi o data pt totdeauna.Eu nu sunt emigrant.Tu ai auzit de delegari si stagii?Eu in Romania eram angajat la o firma care m-a trimis in Franta o anumita perioada de timp.Inca lucrez la firma aia si in curand o sa ma intorc in tara ca mi se termina perioada.Tu intelegi astfel de chestiuni?Da cand am venit in Franta am descoprit multe lucruri pe care nu le stiam si acum pot sa fac comparatie.Ca civilizatie si mod de gandire sunt muuuuult peste romani deci eu vorbesc in cunostinta de cauza cand spun ca Romania are multe lichele si prosti.Vrei sa spun ca e mai misto in Romania?Atunci as fi ipocrit si redus mintal pt ca nu as fi in stare sa fac nicte comparatii elementare.
- DanT
- Moderator
- Masina: Xsara Picasso 1.6 Hdi 2008
- 2: Citroen C5 2.0 HDi 2004
- 3: Saxo S1 16V VTS, Xantia X1 Activa
tataie, decat mergem sa traim printre islamistii aia care stiu ce e ala cos de gunoi si mers prin parc,
mult mai bine,
merge printre tigani zborsiti si manele date la maxim, gunoaie si praf si miros imputit de hamsii pe litoral
numai ca sunt unele lucrurui care nu ar trebui sa te mire ..
nu-i asa!
mult mai bine,
merge printre tigani zborsiti si manele date la maxim, gunoaie si praf si miros imputit de hamsii pe litoral

numai ca sunt unele lucrurui care nu ar trebui sa te mire ..

Dan
Dreptul de exprimare este liber, dreptul de a fi ascultat trebuie castigat!
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone
Dreptul de exprimare este liber, dreptul de a fi ascultat trebuie castigat!
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone