am cumparat-o fiindca la vremea respectiva la 9500-10.00eu pur si simplu nu exista o alta masina cat de cat bine echipata exceptand Loganul. acum ploua cu oferte. daca ar fi sa dau aceeasi bani, acum as putea sa imi iau un Swift de 1.3 90cp cu o gramada de dotari. si nu imi spune ca nu iti place mai mult decat C1, pt. ca nu te cred. asta teoretic, pt. ca practic o sa imi iau varianta Sport.
Tu spuneai ca nu iti place interiorul, nu ca atunci cand ai luat-o de banii aia nu aveai ce sa iti iei.Daca nu imi place un lucuru eu personal nu il cumpar nici sa stiu ca mor fara el...Nu imi place o masina nu o iau ca dupa aia sa mor de ciuda de fiecare data cand ma sui in ea.
Nu imi place Swift pt ca nici macar nu m-am uitat dupa ea.Am o masina care imi place, mi-e deajuns...poate de asta nu imi insel nici nevasta, ma multumesc cu ce am si daca ma satisface nu ma mai uit peste gard la altul

)
apropo de faza cu geamul, chiar nu te cred ca nu ai avut vreodata nevoie sa deschizi cu mana ta geamul din dreapta. nu stiu cum e in Franta, dar aici in bunul spirit balcanic, mi se intampla poate de zeci de ori pe seara sa ma intalnesc cu cate un "tovarash" si sa dam geamurile jos sa vb. din masini. ce-ar trebui sa fac? sa parchez mereu in dreapta ca sa umblu doar la geamul de la sofer? chestia asta cu geamul cred ca ma sacaie cel mai mult in clipa asta. lasand la o parte cutia de viteze pe care pur si simplu o detest, dar asta nu are legatura cu lipsurile de proiectare ale masinii.
Eu nu am problema cu geamul din dreapta ca ma intalnesc cu "tovarashii" la o bere sau oriunde altundeva.nu imi place sa merg cu masina de dragu de a merge cu ea si deci nu o folosesc decat atunci cand am nevoie sa ajung undeva, iar daca e sa ma intalnesc pe parcurs cu o cunostinta nu am timp sa stau de palavre pt ca dupa cum spuneam ma grabesc sau nu, dar ma duc undeva...Nici gagici nu agat

)
Cat despre cutie, mie nu mi-a facut niciodata probleme, poate pt ca nu m-am inchipuit la bordul unui Ferrari ;)