Mesajde alexd » Vin 09-Ian-2009 09:17
or fi intrat si asiguratorii pe forumuri si or fi vazut laudaroseniile tnerilor nabadaiosi care-si imping masinile la limita, cu viteze pe care nici constructorul nu le credea posibile.....si eu daca as fi asigurator, i-as lua un pret mare unui tanar vitezoman. Bine, puteti spune ca nu toti sunt asa...dar ma tem ca marea majoritate da.
numai cateva exemple de pe situl nostru:
userul dory: " eu la 240-250 nu prea am probleme max cu pedala la fund are 260 dar nu este recomandat cardiacilor"
userul mbc: "Cu bx-ul 1,8 TD am mers 180 (pe ceas). "
userul cezarbrutus: "230 pe ceas 225 pe gps...testat intre ploiesti si predeal"
plus alti membri mai in varsta care au picat in capcana kilometrilor la ora, inclusiv eu (macar eu am testat pe autostrada goala in speranta ca nu omor pe nimeni altcineva)
Aceste exemple sunt neconcludente, dar pot lua parte in statistica generala a asiguratorului cu privire la conduita. Este strans legata problema si de experienta la volan, sa mergi dupa max 3 ani de la obtinerea permisului cu masina la limita ei fizica este.......inconstienta.
In unele state permisul se poate obtine incepand cu 21 de ani, asa ca bucurati-va ca-l aveti de la 18...merita un ban in plus.