interesant

Tot ce nu se incadreaza in celelalte subiecte.

Moderator: Echipa Tehnica

aurelian21
pasionat

Mesajde aurelian21 » Dum 27-Sep-2009 12:46

ahh si mersi khan pt reclama facuta ajuta la indexarea noului site.

Ps. chiar nu e gluma

mbc
pasionat
Masina: Citroen C5 2.0 HDI 2004

Mesajde mbc » Dum 27-Sep-2009 15:49

mesersmith scrie::razz: mbc, incerc o senzatie ciudata, ca si cum m-ai trage de urechi... :razz:
bucuros as accepta daca as avea vreo vina...
eu nu am comentat in niciun fel aparitia acestui forum nou, tot asa cum nu am comentat existenta forumului c4, ci doar am amintit de el...
m-am limitat la a posta oriunde se poate despre citroen, pt ca iubesc marca asta...
din pacate, nu stiu nimic despre alte modele in afara c5-ului...

in ceea ce priveste unitatea, nu cred ca am adus atingere in vreun fel acestei unitati postand si pe acel forum...
nu voi parasi niciodata(sper) clubcitroen, indiferent daca voi posta si la aurelian...sau pe alte forumuri...
nu stiu daca ce am eu de zis conteaza sau nu, dar voi continua sa spun acolo unde stiu...in speranta ca ajuta si ca pot fi si eu ajutat la randul meu...
din pacate, multe dintre posturile vechi s-au pierdut, altminteri ai fi putut vedea ca inca de cand mi-am luat masina, am postat aici, la inceput cautand raspunsuri, mai apoi incercand sa raspund altora...
prin urmare, nu merit sa fiu tras de urechi...pt chestia asta, evident...ca pt altele...he he :razz: :razz: :razz:

aaa, si ai mai zis ceva...
nu, nu sunt prieten cu aurelian mai mult decat sunt cu tine, in sensul ca suntem prieteni de forum...colegi...
e drept ca am vb ceva mai mult cu el in ultimele luni si chiar imi place ca se implica...
suntem o comunitate mica, si cred ca oricine se implica, caoata aprecierea mea...nu ca ar conta f mult... :razz: :razz: :razz:

haideti sa nu producem razboaie inutile...

Nici macar indirect nu am zis nimic de tine :) Ai inteles un pic gresit
"If in doubt, flat out!"

mesersmith
Moderator - C5
Masina: C5 III
2: C5 II
3: Peugeot 308

Mesajde mesersmith » Dum 27-Sep-2009 17:44

my mistake... :razz: :razz: :razz:

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Lun 28-Sep-2009 08:41

Dar de ce nu ti-ai luat un domeniu adevarat, daca tot te-ai apucat de forumuri/cluburi??

aurelian21
pasionat

Mesajde aurelian21 » Lun 28-Sep-2009 09:09

pt ca nu am momentan 150 RON sa iau domeniul si atunci mi-am facut un subdomeniu pe unul din domeniile ce le am in curand voi lua si domeniul stai linistit ;) si voi redirectiona de pe subdomeniu cand va fi cazul, nu se va simti tare diferenta :)

MARIAN
Admin CITROclub
Masina: Xantia 1.9TD VSX
2: C5 2.0 HDI 110CP

Mesajde MARIAN » Lun 28-Sep-2009 19:23

din pacate, multe dintre posturile vechi s-au pierdut, altminteri ai fi putut vedea ca inca de cand mi-am luat masina, am postat aici, la inceput cautand raspunsuri, mai apoi incercand sa raspund altora...

Total eronat :!: Din fericire acest lucru nu s-a Întâmplat, deºi a fost anunÞatã o posibilã pierdere de informaÞii din baza de date. :wink: De exemplu tu ai maºina din 07 apr 2006, eºti membru din 08 apr. 2006 iar primul post Îl ai În 09 apr. 2006.

sunt dispus sa ma ocup de orice tine de citroen...

Ai senzaĂžia cĂŁ C5 nu Ăžine de Citroen?

mesersmith
Moderator - C5

Mesajde mesersmith » Lun 28-Sep-2009 19:58

desigur ca c5 tine de citroen, dar daca citeai cu atentie intregul post, ai fi inteles raspunsul meu, care unul simplu: nu stiu inca ce aport suplimentar as putea aduce eu sectiunii c5...
in plus, sunt convins ca sunt destui colegi mai in masura decat mine sa aiba grija de sectiunea asta, desi nici acum nu stiu ce dzeu ar insemna exact lucrul asta...

in ceea ce priveste posturile vechi, imi amintesc ca am cautat candva un post mai vechi de-al meu si nu am reusit sa-l gasesc...
si am dat si cautare pe site, dar si numai pt posturile mele...

si totusi, m apoti lamuri ce ar insemna exact sa te ocupi de o sectiune?...
pt ca pe partea mecanica, cred ca potrivit ar fi aurelian21...chiar daca v-ati suparat putin pe el...

aurelian21
pasionat

Mesajde aurelian21 » Lun 28-Sep-2009 20:10

sa te ocupi tu inseamna sa ai grija de ce se vorbeste pe acolo sa organizezi (reorganizezi) posturile topicurile sa le cureti de prostii scrise de unii sa faci o noua structura & so on cam asta ar implica treaba de moderator si chiar de admin daca e pana acolo ca din cate stiu eu forumurile noi numai adminul le deschide poate pe clubcitroen le deschid si moderatorii

MARIAN
Admin CITROclub

Mesajde MARIAN » Lun 28-Sep-2009 20:17

si totusi, m apoti lamuri ce ar insemna exact sa te ocupi de o sectiune?...

SĂŁ muĂži subiecte postate aiurea de colegi, sĂŁ desparĂži informaĂžiile neinteresante Âşi sĂŁ laÂşi subiectele curate, sĂŁ Âştergi, sĂŁ editezi acolo unde este nevoie, sĂŁ ĂŽndrumi, sĂŁ aplanezi conflictele, sĂŁ ceri creerea de subforumuri noi care crezi cĂŁ ar structura mai bine informaĂžiile, sĂŁ-l determini pe aurelian sĂŁ posteze sfaturi ce Ăžin de mecanicĂŁ, etc.
cred ca potrivit ar fi aurelian21...chiar daca v-ati suparat putin pe el...

Eu chiar nu am nimic cu el ºi nici nu voi avea atât timp cât nu va Încerca sã-ºi promoveze site-ul proin intermediul acestui forum :wink:

aurelian21
pasionat

Mesajde aurelian21 » Lun 28-Sep-2009 20:42

marian stai linistit ca daca vroiam sa promovez site-ul aici il puneam la semnatura, dar mi se pare de prost gust si nu ma cobor la acel nivel si cred ca am demonstrat ca sunt om de treaba in mai multe ocazii pe forum

mesersmith
Moderator - C5

Mesajde mesersmith » Lun 28-Sep-2009 21:18

cine e moderator pe sectiunea c5?...
chiar nu am sesizat existenta unui astfel de moderator...

khan
Sef de Atelier

Mesajde khan » Mie 30-Sep-2009 10:11

pina una alta vad ca nu spune nimeni esentialul: e aiurea sa activezi pe un forum dupa care sa iti faci si tu unul foarte asemanator si sa iti racolezi membrii din forumul respectiv. cineva a muncit ca sa adune o comunitate, si altul o ia pe tava si o muta nu stiu unde. naspa
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available

aurelian21
pasionat

Mesajde aurelian21 » Mie 30-Sep-2009 11:00

khan,

1 la mana nimeni nu muta nimic de niciunde dupa cum spuneam mai sus puteam fi magar si sa-mi pun la semnatura site-ul sa intre lumea.

2 la mana nu am facut DELOC reclama pe site-ul clubcitroen si nu voi face niciodata.

3 la mana cei ce sunt membrii si aici si si pe celalalt forum nu "s-au mutat" activeaza si aici si tin sa te anunt ca am doar 2 membrii care activeaza si aici mesersmith si viorelovidiu

4 intradevar sunt unele asemanari dar sa fim seriosi ca nu e ca si cum ai avea posibilitati nelimitate logo-ul citroen include 3 culori rosu negru si alb ce era sa fac site-ul verde ? daca o luam asa si forumul asta e copiat dupa site-ul citroen-ului. legat de sectiuni daca te uiti 99% dintre forumuri au cam aceleasi sectiuni care sunt si aici.

PHPBB este limitat si cine lucra cu el stie ca nu prea poti schimba mare lucru in el, oricum forumul ce il am acum este doar 1% din ce va fi in timp se va schimba mult.

Daca va deranjeaza cumva ca inca activez aici pe forum fara nici o suparare nu mai intru dar chiar nu vad de ce as face asa ceva luand in considerare ca am spus in inca 3 posturi si si intr-un mesaj priva lui marian ca m-am atasat de forum si nu voi inceta sa fiu si aici membru.

Pe langa toate cele enumerate mai sus nu cred ca nici unul dintre membrii clubcitroen nu mai fac parte si din alte forumuri si nu cred ca ar perictlita in vreun fel activitatea membrilor de aici faptul ca ar fi membrii si in alta parte

chiar nu inteleg de unde si pana unde atata agitatie sunt forumuri pt citroen daca dai un search pe google de nici nu stii de unde au aparut in franta in UK in germania si multe sunt chiar si separate c4 c5 c3 c2 asa ca intr-o mica concluzie stai linistit ca nu va "fur"membrii cine decide sa intre si acolo e bine venit cine decida sa vina aici sun sigur ca e la fel de binevenit.

PS. trebuie inteles faptul ca NU imi doresc competitii sau mai stiu eu ce de genul asta am facut un forum poate mai bine poate mai prost structurat sunt mandru de el si poate intr-o zi se va forma si acolo o comunitate de oameni pasionati

PPS. era sa uit faptul ca acel forum se va baza mult mai mult pe tutoriale si documentatie pt unele chestii care si le poate face omul acasa fara a fi supt de bani de cei de la service, si crede-ma daca ai 3 chei si o mana stabila si buna poti face o gramada de chestii pe masina fara sa pui piciorul in service

mesersmith
Moderator - C5

Mesajde mesersmith » Mie 30-Sep-2009 16:31

khan, sa nu te superi pe mine daca nu sunt de acord cu tine...
si nu sunt de acord cand spui ca cineva a muncit sa adune populatie pe forum...
cu siguranta s-au facut eforturi pt crearea acestui forum, chiar si pt adunarea polulatiei pe forum dar intr-un mod f indirect...
eu de cand activez pe forumul asta, chiar nu am vazut implicarea adminlor si moderatorilor la sectiunea asta...
ma asteptam ca acestia sa se implice mai mult, sa stiu si eu de ex, cine face cartile in sectiunea c5...
dintre veteranii forumului, la sectiunea asta cred ca cel mai activ esti tu...

de ex, am am intrat pe forumul asta dand cautare pe gogu...iar pe gogu indexarea se face in functie de nr de accesari din cate stiu eu, si nu pt ca cineva se chinuie sa faca mai cunoscut forumul nostru...
consider ca se face f putin pt a atrage membrii noi...

referitor la celalalt forum, vreau sa subliniez ca nu cred ca cei care au postat acolo se vor muta cu totul si nu vor mai posta aici...
eu cu siguranta nu voi renunta niciodata la forumul asta si cred ca si ceilalti vor proceda la fel...si chiar daca cineva ma va bana, imi fac alt cont si tot intru si asta pt ca iubesc marca asta si urasc f tare ats-ul si service-urile similare, si niciun moderator sau admin nu ma va putea face sa ma potolesc... :D :D :D
asa cum eu am gasit ajutor de nenumarate ori pe forumul asta, nu voi pleca atata vreme cat consider ca mai pot primi astfel de ajutoare si cat si eu pot ajuta la randul meu...

revin cu intrebarea pt admini...cine e moderator pe sectiunea c5?...sau chiar atat de cuminti sunt membrii sectiunii incat sa nu fie nevoie?...

MARIAN
Admin CITROclub

Mesajde MARIAN » Joi 01-Oct-2009 11:13

de ex, am am intrat pe forumul asta dand cautare pe gogu...iar pe gogu indexarea se face in functie de nr de accesari din cate stiu eu, si nu pt ca cineva se chinuie sa faca mai cunoscut forumul nostru...
consider ca se face f putin pt a atrage membrii noi...

Din nou consideri eronat... :roll:
eu de cand activez pe forumul asta, chiar nu am vazut implicarea adminlor si moderatorilor la sectiunea asta...

Þi-am dat ocazia sã te afirmi pe secþiunea respectivã dar ai zis cã nu este nimic de modificat...
revin cu intrebarea pt admini...cine e moderator pe sectiunea c5?...sau chiar atat de cuminti sunt membrii sectiunii incat sa nu fie nevoie?...

Avem o echipĂŁ tehnicĂŁ care se ocupĂŁ de ĂŽntreg forumul Âşi mihaistan care este moderator pe secĂžiunea BX.

Înapoi la “Diverse”