frumos, adminii umbla in mesajele private si le sterg...

Tot ce nu se incadreaza in celelalte subiecte.

Moderator: Echipa Tehnica

aurelian21
pasionat

Mesajde aurelian21 » Mar 06-Oct-2009 18:19

da fratilor multa bataie, sincer nu vad de ce bagati in seama tate atacurile astea, eu unul am momente in care asa bine stau si rad aici in scaunelul meu si prefer sa nu zic nimic si sa astept reply-ul la fel de impulsiv si de pueril, haidati cu mine pe banca sa radem impreuna nu va scoateti ochii unii la alti pt amuzamentul altora ;) si mihaysmen fara suparare dar si dant si alexd au dreptate te comporti putin sub varsta, sa fim seriosi ai masina esti major teoretic ar trebui sa se coaca si ce-i sus doar n-o ramane verde pt totdeauna.

ontopic: cred totusi ca nu se sterg mesaje cu toate ca eu cred ca se umbla in ele khan mi-a demonstrat-o prin mesajul de astazi in care m-a atacat spunandu-mi ca trimit mesaje colegilor sa vina pe celalalt forum. singurul om caruia i-am spus asta de pe forum este sandormihai om pe care il cunosc personal imi este mecanic la c5-ul meu si ma inteleg extraordinar cu el

alexd
Moderator

Mesajde alexd » Mar 06-Oct-2009 19:10

aurelian, te asigur eu ca suspiciunile tale sunt nefondate, probabil a fost o simpla coincidenta. Khan are ceva mai bun de facut decat sa stea cu ochii pe mesajele tale. In plus, din postura de moderator, nu se poate intra in mesageria privata a nici unui user. Dar, daca tu intr-adevar faci asta, este un gest reprobabil, si ii dau lui khan dreptate cand se burzuleste la tine. Una este sa-ti faci forum ( revin si eu cu recomandarea sa-l denumesti forum c5 si nu club ) si alta este sa deturnezi userii. Repet, nu te acuz ca o faci, ci doar ti-am atras atentia la aspectul moral in caz ca vrei sa o faci.

mesersmith
Moderator - C5
Masina: C5 III
2: C5 II
3: Peugeot 308

Mesajde mesersmith » Mar 06-Oct-2009 22:28

alex, de ce ai masina aia la avatar?...iti place?...
ca eu nu am vazut masina mai urata... :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

khan
Sef de Atelier

Mesajde khan » Mar 06-Oct-2009 22:51

aurelian21 scrie:da fratilor multa bataie, sincer nu vad de ce bagati in seama tate atacurile astea, eu unul am momente in care asa bine stau si rad aici in scaunelul meu si prefer sa nu zic nimic si sa astept reply-ul la fel de impulsiv si de pueril, haidati cu mine pe banca sa radem impreuna nu va scoateti ochii unii la alti pt amuzamentul altora ;) si mihaysmen fara suparare dar si dant si alexd au dreptate te comporti putin sub varsta, sa fim seriosi ai masina esti major teoretic ar trebui sa se coaca si ce-i sus doar n-o ramane verde pt totdeauna.

ontopic: cred totusi ca nu se sterg mesaje cu toate ca eu cred ca se umbla in ele khan mi-a demonstrat-o prin mesajul de astazi in care m-a atacat spunandu-mi ca trimit mesaje colegilor sa vina pe celalalt forum. singurul om caruia i-am spus asta de pe forum este sandormihai om pe care il cunosc personal imi este mecanic la c5-ul meu si ma inteleg extraordinar cu el

in acel mesaj privat am scris ca ai dat mesaje la useri de pe sectiunea C5 ca sa ii inviti pe forumul tau. adica asta era evident, si eu am primit unul, faptul ca au fost date de aici sau de pe YM nu are nici o importanta si nici nu am specificat in vreun fel originea acelor mesaje. si confirm si eu si orice alt admin ca e imposibila citirea mesageriei private a altui user. dar repet, pentru mine discutia asta e incheiata si nu vreau sa mai revin asupra ei
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available

aurelian21
pasionat

Mesajde aurelian21 » Mar 06-Oct-2009 23:30

alexd stai linistit ca nu trag concluzii stupide asa ca un "narod" dar sa fim seriosi legat de ce zice khan cine imi poate interzice sa invit lumea din lista mea de YM pe noul forum, nu cred ca se poate contesta asa ceva si aici as putea face asta dar subliniez din nou nu sunt nesimtit pe site-ul clubcitroen sa fac reclama la un alt site. sper ca macar unul din voi sa imi dea dreptate si sa-si dea seama ca un site oricare ar fi el NU supravietuieste fara reclama si pe langa asta unde altundeva o faci prima data decat in lista de messenger ?

Khan pune-te in pozitia mea o secunda si ai sa vezi ca ai fi procedat la fel. Am mai spus si spun de cate ori este necesar pe http://www.clucitroen.ro/ nu voi face niciodata asa ceva si nici o secunda nu mi-a trecut prin gand sa o fac. exista messenger exista google exista o gramada de site-uri facute pt ranking si ma voi axa pe ele.

si ca sa stie si lumea de pe clubcitroen am 6 membrii in lista de messenger din care nu stiu daca toti sunt posesori de c5 halal afacere am facut ;)

dj01fad
demolition man
Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
2: C5 tourer 2.2 204
3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!

Mesajde dj01fad » Mie 07-Oct-2009 00:36

mie mi-au disparut niste mesaje din telefon... voi le-ati sters?
n-am mai ras de mult asa cu pofta citind pe forum... pe bune, parca sunteti la gradinita. nu mai bine va intalniti toti la o bere/sirop si dezbateti in amaunt problemele? care forum, de ce passatul lui alex e urat, din cate miscari au disparut mesajele, cati uzeri are noul forum (cu precizie de 2 zecimale), cine modereaza si... de ce, si nu in ultimul rand... unde este elodia?

aurelian21
pasionat

Mesajde aurelian21 » Mie 07-Oct-2009 07:20

dj01fad, imi pare rau dar nu pot sa-ti raspund cu siguranta decat ola o intrebare. Elodia e acasa face plaja in pijama :)

mesersmith
Moderator - C5

Mesajde mesersmith » Mie 07-Oct-2009 07:40

hai, mai dj, eu glumeam referitor la avatarul lui alexd...
offf...o sa ma abtin data viitoare...

alexd
Moderator

Mesajde alexd » Mie 07-Oct-2009 09:17

urata, neurata, aia avem, aia folosim...."german shaize" . Masina de cocalari marunti.

mesersmith
Moderator - C5

Mesajde mesersmith » Mie 07-Oct-2009 09:38

cum spuneam mai sus, am glumit...
dimpotriva, masina mi se pare ok, iar sora ei mai sport e chiar placuta incat am considerat-o o optiune serioasa la un moment dat...

DanT
Moderator
Masina: Xsara Picasso 1.6 Hdi 2008
2: Citroen C5 2.0 HDi 2004
3: Saxo S1 16V VTS, Xantia X1 Activa

Mesajde DanT » Mie 07-Oct-2009 09:47

Ma bucur ca intr-un final am dat-o pe gluma ..

dara daca tot dispar mesajele de pe mesagerie .. imi spune si mie cine mi-a furat minutele de pe telefon? ..

Si la fel, as vrea sa stiu cine a tras la revolutie.

Multumesc anticipat ..

Deci, ne bagam la ceva constructiv au ba?
Dan
Dreptul de exprimare este liber, dreptul de a fi ascultat trebuie castigat!
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone

alexd
Moderator

Mesajde alexd » Mie 07-Oct-2009 09:50

mesersmith, si daca nu-ti placea ce? eu nu ma supar, am simtul umorului, nu sunt sensibil ca o domnisoara. La urma urmei e un fier...ca fierul asta este sudat de nazisti antisemiti sau de bautori gali de sampanie care habar n-au de capul lor, nu mai conteaza. Toate-s made in taiwan.

DanT
Moderator

Mesajde DanT » Mie 07-Oct-2009 10:10

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dan

Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone

alexd
Moderator

Mesajde alexd » Mie 07-Oct-2009 10:39

eu propun sa stergem tot forumul sa nu fie cineva suparat ca n-a fost bagat in seama.
si deasemenea sa facem intalniri in parcari de tiruri, piete publice si garaje supraetajate, apoi sa ne dam mari cu ele. Va bagati?

DanT
Moderator

Mesajde DanT » Mie 07-Oct-2009 10:43

la sters nu ma bag ca e mult de munca

insa la dat mare cu spraetajatele ma bag .. de fapt vreau sa fiu secretarul comitziei de Lauda si Dat Mare ..

pick me! pick me! pick me! .. me! .. me! .. me !..
Dan

Înapoi la “Diverse”