Please drive safe

Tot ce nu se incadreaza in celelalte subiecte.

Moderator: Echipa Tehnica

mihai ham
pasionat

Mesajde mihai ham » Lun 26-Sep-2011 20:34

Trist,dar adevarat

Vasea30
pasionat
Masina: Renault Scenis 2, 1.6 b, 2006

Mesajde Vasea30 » Joi 05-Iul-2012 09:07

AJUTOR pentru un bun prieten: cauta in IASI, super-urgent, un expert in accidente, consultant neutru, pentru o expertiza a unui accident auto care a avut loc in IASI in mai 2012.

Astept PM urgent!
Va multumesc !

sandor mihai
pasionat
Masina: Citroen C5 2.0 hdi 2003
2: Citroen C5 2.0 hdi 2007
3: Citroen XM 2.1 TDI 1993

Mesajde sandor mihai » Joi 05-Iul-2012 15:48

calin_bursuc scrie:Mama, am iesit cu prietenii mei si am mers la o petrecere. Si mi-am amintit cuvintele tale:Sa nu beau. M-ai rugat chiar fiindca trebuia sa conduc. Asa ca am baut doar racoritoare. Am fost mandra de mine, fiindca ti-am ascultat sfatul. In comparatie cu ceilalti prieteni am facut alegerea cea buna. Sfatul tau a fost corect. Cand s-a terminat petrecerea, toti si-au luat masina fara insa sa fie in masura sa conduca in siguranta....Eu insa eram sigura ca sunt constienta. Nu puteam mama sa-mi inchipui ce urma sa ma astepte. Acum sunt culcata pe asfalt si aud politistul sa spuna...Sangele meu e peste tot pe asfalt si eu incerc din toate puterile sa nu plang! Aud doctorii spunand ca nu voi reusi sa supravietuiesc...Sunt sigura ca celalalt copil care conducea nu si-a dat seama cat de mult gonea...In concluzie, el sa hotarase sa bea si eu trebuia acum sa mor...De ce fac asta,mama? Daca stiu ca vor distruge vieti...?! Durerea pe care o simt este ca si cand m-ar intepa mii de cutite. Spune-i sorei mele sa nu se teama si lui tata sa fie puternic. Cineva trebuia sa spuna acestui copil ca nu trebuia sa bea daca conduce. Poate daca ai lui ii spuneau, asa cum ai facut si tu, acum sa fi fost in viata...Respiratia mea se face din ce in ce mai slaba...si incepe sa-mi fie frica, mamaaaa!!! Acestea sunt ultimile mele clipe si sunt atat de disperata! As vrea atat de mult sa te imbratisez si sa iti spun ca te iubesc...Te iubesc mult, mama...Adio....'' Aceste cuvinte au fost scrise de o reportera care a fost prezenta la accident. Fetita in timp ce murea murmura aceste cuvinte...Reportera scria socata...Si ea insasi a inceput o campanie impotriva conducerii sub influenta alcoolului. Daca nu transmiti acest mesaj pierzi ocazia, chiar daca nu bei, sa ii faci pe ceilalti sa inteleaga ca viata ta si a copiilor tai e in pericol!!!
cãlin , din pãcate autoritãþile din românia sunt dezinteresate complet de fenomenul alcool la volan. În plus , statul ar putea face o grãmadã de bani de pe urma cretinilor care se urcã beþi la volan.dar asta nu se întîmplã iar pedepsele nu se prea executã.o sã ziceþi bine , i a omorît pe sãracii , ce sã facem cu el sã l þinem 20 de ani în puºcãrie ? Nu , eu vãd lucrurile altfel :dacã atunci cînd te prinde beat la volan chiar ºi cu un sfert de pahar de bere îþi confiscã maºina ºi mai faci ºi vreo 2 luni de puºcãrie cu executare , atunci sigur cei care vor risca sã conducã beþi vor fi de sute de ori mai puþini. Dar asta nu se va întîmpla pentru cã marea majoritate a românilor sunt imbecili. Personal sunt tot mai scîrbit de oamenii care populeazã aceastã þara ºi din cauza cãrora mã gîndesc tot mai serios sã plec undeva departe.în satul în care lucrez , lîngã cluj firma de salubrizare a luat toate tomberoanele pentru plastic din cauza cã vitele de oameni aruncau gunoi menajer în ele iar în loc sã i amendeze cineva au preferat sã nu le mai punã. În concluzie , pe roman nu l educi decît cu bãtaia sau amendã. Alte variante sunt excluse. Asta bineînþeles în cazul marii majoritãþi a populaþiei.p.s. Mi am amintit imaginea vãzutã acum cîteva zile , cu boul care a intrat cu bmw ul în mare. Oare l a amendat cineva ? Nu cred. Într o þara civilizatã ºi ar fi vîndut multe lucruri sã poatã plãti amenda pentru aºa ceva-gînditi vã cît ulei e pe baia , cutia sau diferenþialul oricãrei maºini ºi ce cantitate de apa a poluat þãranul. Iar dacã tot vroia sã între cu maºina în mare trebuia sã ºi ia LAND ROVER ºi nu bmw cã toþi cocalarii.
BX-ul NU VA DISPAREA NICIODATA DIN INIMA MEA.
LEXIA, DIAGBOX TEST AVAILABLE.

APROAPE ORICE PIESA DE C5 1 si 2,DISPONIBILA !!!

sandor mihai
pasionat
Masina: Citroen C5 2.0 hdi 2003
2: Citroen C5 2.0 hdi 2007
3: Citroen XM 2.1 TDI 1993

Mesajde sandor mihai » Joi 05-Iul-2012 15:55

a , Âşi fata care moare pe asfalt sub privirea jurnalistei n are nici o scuzĂŁ -dacĂŁ nu a bĂŁut alcool aÂşa cum spunea -de ce s a urcat ĂŽntr o maÂşina ĂŽn care Âşoferul e bĂŁut ?
BX-ul NU VA DISPAREA NICIODATA DIN INIMA MEA.
LEXIA, DIAGBOX TEST AVAILABLE.

APROAPE ORICE PIESA DE C5 1 si 2,DISPONIBILA !!!

71-CRY
pasionat

Mesajde 71-CRY » Joi 05-Iul-2012 18:39

sandor mihai scrie:a , Âşi fata care moare pe asfalt sub privirea jurnalistei n are nici o scuzĂŁ -dacĂŁ nu a bĂŁut alcool aÂşa cum spunea -de ce s a urcat ĂŽntr o maÂşina ĂŽn care Âşoferul e bĂŁut ?

Fata conducea masina ei, baiatul care a baut conducea alta masina care i-a curmat viata fetei.

calin_bursuc
pasionat

Mesajde calin_bursuc » Joi 05-Iul-2012 19:42

Taranul cu bmw-ul care a intrat ori cum o sa plateasca scump.apa aia sarata in maxim un an o sa ii manance toata tabla ori cat ar spalo acum.

71-CRY are dreptate fata conducea masina ei si baiatul baut conducea masina lui.

calin_bursuc
pasionat

Mesajde calin_bursuc » Joi 05-Iul-2012 19:54

[quote="mbc"]ok, ca sa nu credeti ca eu sunt o persoana oribila si alea alea, sa zic mai multe.
1. am mai vazut aproape fiecare secventa din video-ul respectiv. Socant prima data. A doua oara mai putin.
2. videoul ala e regizat si nu prezinta fapte reale. prezinta o posibilitate in cazul in care multe lucruri merg rau.

http://www.youtube.com/watch?v=HBhzFWp7 ... re=related
uite un accident real asta poate ti se pare mai socant.

Înapoi la “Diverse”