marian vs. marian

Tot ce nu se incadreaza in celelalte subiecte.

Moderator: Echipa Tehnica

tibotib
pasionat

Mesajde tibotib » Sâm 30-Apr-2011 19:30

Bravo Marian,arde-i tata,poate asa nu vor mai da sfaturi de neinteles si vor invata si ei ca exista un "GURU" al mecanicii de Citroen aici pe forum!
Succesuri in continuare!

marianmarian
pasionat

Mesajde marianmarian » Sâm 30-Apr-2011 20:34

azi am vb. cu Khan si a spus sa nu ma complic ,ca toti stiu sa dea indicati dar meseri cunos :lol: :lol: :lol: c ca .....? :lol:

mesersmith
Moderator - C5
Masina: C5 III
2: C5 II
3: Peugeot 308

Mesajde mesersmith » Sâm 30-Apr-2011 21:31

:razz: :razz: :razz: :razz:
mariane, hai ca ne-am distrat destul pe seama ta.
cred ca ajunge.
sper ca nu esti masochist si sa mai vrei.... :P
oricum, f serios, te sfatuiesc, daca-mi permiti, te sfatuiesc la modul cel mai prietenesc, sa pui mana pe afurisita aia de carte sau sa ma imputernicesti pe mine sa-ti traduc fiecare mesaj dupa ce-l postezi.
dar o sa fie al dracului de greu, ca nici eu nu inteleg.

marianmarian
pasionat

Mesajde marianmarian » Sâm 30-Apr-2011 22:01

tib eu scriu cum vreau , pe mine ma scarbeste mari meseriasi care dau sfaturi , ei nu se uita in ochi lor ca habar nu.

marianmarian
pasionat

Mesajde marianmarian » Sâm 30-Apr-2011 22:02

nu raspund la provocari ,cu persoane care se cred mari meseriasi .

mesersmith
Moderator - C5

Mesajde mesersmith » Sâm 30-Apr-2011 22:46

mai mariane, de unde stii tu ca oamenii la care te referi, nu sunt mari meseriasi?
ar putea fi, nu?
ca doar nu i-ai verificat tu...
sau i-ai verificat?

sorin2010
pasionat

Mesajde sorin2010 » Sâm 30-Apr-2011 23:48

marianmarian scrie:nu raspund la provocari ,cu persoane care se cred mari meseriasi .

cel mai mare meserias care da stafuri pe aici esti tu marian,tu esti ala care nu recomanda parcatu cu 2 roti pe bordura ca:" poate se supara videanu,sau se craceste c5-u si ii cade relantiu in baia de ulei".
noi suntem doar "analfapetii" care te luam temeinic la P..a.
te rog nu te mai asocia cu oameni ca si Khan,Stan,sau Mugurel ca le stirbesti imaginea si sunt totusi niste oameni respectabili.
pe uni dintre ei ii cunosc si eu.

gratar fericit baieti!

mesersmith
Moderator - C5

Mesajde mesersmith » Dum 01-Mai-2011 02:00

multumim si sa speram ca ne lasa vremea sa-l facem.

neloo71
simpatizant

Mesajde neloo71 » Dum 01-Mai-2011 11:05

Vad ca discutia a degenerat si se discuta mai mult in contradictoriu. Ma poate ajuta si pe mine cu ceva in legatura cu problema intalnita? Multumesc anticipat.
dornic de cunoastere al acestei marci

iuliu m.
pasionat

Mesajde iuliu m. » Dum 01-Mai-2011 11:57

Desigur. Nu ti-ai dat inca seama?!?
Vezi ca ti-o poate repara Marian/Marean, fara prea multe comentarii inutile si "povesti".
Totul e sa-ti faci o programare la el, in Cernavoda.
Gresesc cu ceva? :lol: :lol: :lol:

tibotib
pasionat

Mesajde tibotib » Lun 02-Mai-2011 06:04

Verifica mufele de sub scaune sa nu fie decuplate sau poate nu fac contact,le dai cu spray de contacte si poate scapi usor!
Merita sa-ti cumperi piesa SH si sa o inlocuiesti,dar mai intai verifica toate cauzele posibile,sa nu dai banii aiurea!
P.S.
Daca te programezi la Marean,fa-i si o poza pentru avatar,asa ne bucuram si noi ochii cu un mare "CLASIC" in viata!

marianmarian
pasionat

Mesajde marianmarian » Lun 02-Mai-2011 10:14

nu ma deranjeaza informatile pe care le dati voi meseriasi. 'BAFTA'

iuliu m.
pasionat

Mesajde iuliu m. » Lun 02-Mai-2011 14:24

Stai linistit ca nu i-o face Marean. El vrea sa spuna ca noi nu suntem la nivelul meseriasilor gen Stan, Mugurel, Khan, etc. El a povestit deja intr-un post de-al sau cum a trecut pe la Mugurel si se programase deja la Khan sau asa ceva. Nu are incredere in noi ca utilizatori care mai "mesteresc" si ei pe acasa dar el insusi nu face nimic. Nici macar nu pune mana pe ceva ci se duce la meseriasi. Cei care ii inspira incredere si nu noi. :lol: :lol: :lol:
Ma si miram sa stie Marean "cu" mecanica auto. Nu-i treaba chiar asa, pentru "toata lumea", ca sa fiu (extrem de) bland in limbaj. :lol: :lol: :lol:

Bafta!

marianmarian
pasionat

Mesajde marianmarian » Lun 02-Mai-2011 17:19

am vb. cu Khan si am discutam amumite probleme legate de mecanica , si lucreaza in domeniu.
cu Mugurel am rezolvat o problema ,care anumire persoane de pe forum nu a stiut cu ce se manaca un voalet (clapetul de inchis /deschis aer rece/cald , si daca se gaseste chit de reparatie.
care este diferenta si ce se potriveste de la un simplu climatronoc si un dublu climatroni (ca piese de schimb)
sunt o persoana care ma uit pe forumului, dar nu stiu cu ce va ocupati voi, de dati atatea sfaturi
cu Fam.Stan din Ploiesti ma cunosc si discutam anumite probleme legate de citroen.
iar voi cei care dati sfaturi nu am de unde sa stiu cu ce va ocupati , si de aici vine supararea mea ca nu a stiut cineva sa dea un raspuns ,inafara de Mugurel.
salutare si bafta pe forumului citroen.

neloo71
simpatizant

Mesajde neloo71 » Lun 02-Mai-2011 18:06

Asta cam asa e marian forumurile sant pt cunoastere si discutii despre anumite probleme/nu pt ,,contre,, si discutii in contradictoriu si sa facem,,misto,, unii de ceilalti.Hai sa fim rationali si sa ne rezolvam fiecare problemele intampinate. Multumesc anticipat.
dornic de cunoastere al acestei marci

Înapoi la “Diverse”