marian vs. marian
Moderator: Echipa Tehnica
-
- pasionat
- mesersmith
- Moderator - C5
- Masina: C5 III
- 2: C5 II
- 3: Peugeot 308

mariane, hai ca ne-am distrat destul pe seama ta.
cred ca ajunge.
sper ca nu esti masochist si sa mai vrei.... :P
oricum, f serios, te sfatuiesc, daca-mi permiti, te sfatuiesc la modul cel mai prietenesc, sa pui mana pe afurisita aia de carte sau sa ma imputernicesti pe mine sa-ti traduc fiecare mesaj dupa ce-l postezi.
dar o sa fie al dracului de greu, ca nici eu nu inteleg.
-
- pasionat
-
- pasionat
- mesersmith
- Moderator - C5
marianmarian scrie:nu raspund la provocari ,cu persoane care se cred mari meseriasi .
cel mai mare meserias care da stafuri pe aici esti tu marian,tu esti ala care nu recomanda parcatu cu 2 roti pe bordura ca:" poate se supara videanu,sau se craceste c5-u si ii cade relantiu in baia de ulei".
noi suntem doar "analfapetii" care te luam temeinic la P..a.
te rog nu te mai asocia cu oameni ca si Khan,Stan,sau Mugurel ca le stirbesti imaginea si sunt totusi niste oameni respectabili.
pe uni dintre ei ii cunosc si eu.
gratar fericit baieti!
- mesersmith
- Moderator - C5
Verifica mufele de sub scaune sa nu fie decuplate sau poate nu fac contact,le dai cu spray de contacte si poate scapi usor!
Merita sa-ti cumperi piesa SH si sa o inlocuiesti,dar mai intai verifica toate cauzele posibile,sa nu dai banii aiurea!
P.S.
Daca te programezi la Marean,fa-i si o poza pentru avatar,asa ne bucuram si noi ochii cu un mare "CLASIC" in viata!
Merita sa-ti cumperi piesa SH si sa o inlocuiesti,dar mai intai verifica toate cauzele posibile,sa nu dai banii aiurea!
P.S.
Daca te programezi la Marean,fa-i si o poza pentru avatar,asa ne bucuram si noi ochii cu un mare "CLASIC" in viata!
-
- pasionat
Stai linistit ca nu i-o face Marean. El vrea sa spuna ca noi nu suntem la nivelul meseriasilor gen Stan, Mugurel, Khan, etc. El a povestit deja intr-un post de-al sau cum a trecut pe la Mugurel si se programase deja la Khan sau asa ceva. Nu are incredere in noi ca utilizatori care mai "mesteresc" si ei pe acasa dar el insusi nu face nimic. Nici macar nu pune mana pe ceva ci se duce la meseriasi. Cei care ii inspira incredere si nu noi.
Ma si miram sa stie Marean "cu" mecanica auto. Nu-i treaba chiar asa, pentru "toata lumea", ca sa fiu (extrem de) bland in limbaj.
Bafta!

Ma si miram sa stie Marean "cu" mecanica auto. Nu-i treaba chiar asa, pentru "toata lumea", ca sa fiu (extrem de) bland in limbaj.

Bafta!
-
- pasionat
am vb. cu Khan si am discutam amumite probleme legate de mecanica , si lucreaza in domeniu.
cu Mugurel am rezolvat o problema ,care anumire persoane de pe forum nu a stiut cu ce se manaca un voalet (clapetul de inchis /deschis aer rece/cald , si daca se gaseste chit de reparatie.
care este diferenta si ce se potriveste de la un simplu climatronoc si un dublu climatroni (ca piese de schimb)
sunt o persoana care ma uit pe forumului, dar nu stiu cu ce va ocupati voi, de dati atatea sfaturi
cu Fam.Stan din Ploiesti ma cunosc si discutam anumite probleme legate de citroen.
iar voi cei care dati sfaturi nu am de unde sa stiu cu ce va ocupati , si de aici vine supararea mea ca nu a stiut cineva sa dea un raspuns ,inafara de Mugurel.
salutare si bafta pe forumului citroen.
cu Mugurel am rezolvat o problema ,care anumire persoane de pe forum nu a stiut cu ce se manaca un voalet (clapetul de inchis /deschis aer rece/cald , si daca se gaseste chit de reparatie.
care este diferenta si ce se potriveste de la un simplu climatronoc si un dublu climatroni (ca piese de schimb)
sunt o persoana care ma uit pe forumului, dar nu stiu cu ce va ocupati voi, de dati atatea sfaturi
cu Fam.Stan din Ploiesti ma cunosc si discutam anumite probleme legate de citroen.
iar voi cei care dati sfaturi nu am de unde sa stiu cu ce va ocupati , si de aici vine supararea mea ca nu a stiut cineva sa dea un raspuns ,inafara de Mugurel.
salutare si bafta pe forumului citroen.
Asta cam asa e marian forumurile sant pt cunoastere si discutii despre anumite probleme/nu pt ,,contre,, si discutii in contradictoriu si sa facem,,misto,, unii de ceilalti.Hai sa fim rationali si sa ne rezolvam fiecare problemele intampinate. Multumesc anticipat.
dornic de cunoastere al acestei marci