Antentie la spalatorii!!!

Tot ce nu se incadreaza in celelalte subiecte.

Moderator: Echipa Tehnica

paga
pasionat

Mesajde paga » Vin 27-Ian-2006 18:30

toate bune si frumoase :!: eu astept ca nicum sa-mi faca o recomandare la ce spalatorie sa merg cand ajung in bucuresti :)

danalarm
pasionat

Mesajde danalarm » Vin 27-Ian-2006 20:12

prafuit scrie:in 14100 km am spalat c3-ul doar de 4 ori :P. dar tot au avut timp sa-mi aspire cheia de la antifurt :P

aha de aceea te numesti ''prafuit'' :lol:

khan
Sef de Atelier

Mesajde khan » Vin 27-Ian-2006 22:31

2 si la fel de bune!!! si aia cu "unde isi spala @nicum masina", si aia cu prafuit, foarte tareeeeeee!!!
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available

paco
carcotas profesionist

Mesajde paco » Sâm 28-Ian-2006 04:42

nicum e ca personajul ala din Descult al lui Z. Stancu, Veve, care nu se spala cu anii. "De ce sa ma spal, daca tot ma murdaresc!", tipa disperat, cand mama-sa fugea dupa el pe ulita sa-l bage in albie...
Ma refer la masina, ati inteles voi... :o

khan
Sef de Atelier

Mesajde khan » Dum 29-Ian-2006 22:52

eh, cum ar fi sa isi alerge nicum BX-ul si sa il trimeata la dus?! rid cu lacrimi la vederea imaginii asteia!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf

http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service

Lexia available

nicum
Moderator
Masina: BX 16 RS

Mesajde nicum » Lun 30-Ian-2006 10:00

@paga: iti recomand cu incredere prima ploaie :lol:
Pentru cei neinitiati :wink: : eu nu spal masina, doar geamurile le spal. Am spalat masina doar de citeva ori in 2 ani si ceva, de fiecare data cind m-am dus la vreo nunta sau ceva de genul asta. Cind masina e prafuita, jegul e strat protector si fereste masina de priviri dusmanoase.
O data, dupa ce am spalat masina am gasit-o a doua zi cu niste zgirieturi mari pe capota care se vad si acum, desi peste ele e un start gros de praf. Si mi-am adus aminte ca traiesc in RO :!:
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!

prafuit
pasionat

Mesajde prafuit » Lun 30-Ian-2006 10:06

Ehhh nicum tata, m-ai depasit la faza asta, eu nu spal masina din alte motive:
- sta sub copac si trebuie sa o spal doar dimineata ca sa o am si eu 1 zi curata
- cand ma hotarasc si eu sa o spal incepe sa ploua, iar daca este soare e coada mare la spalatorie :P

Dar ce mai conteaza, cred ca ii vine vremea de dus :P

Apropos! Daca vreti sa ploua puneti-ma sa-mi spal masina!
Ultima oară modificat Lun 30-Ian-2006 12:11 de către prafuit, modificat 1 dată în total.

Arise
pasionat

Mesajde Arise » Lun 30-Ian-2006 10:08

Am un vecin care si-a pus tot felul de schotch-uri la praguri, ca zice el ca le protejeaza de zgarieturi. Se mai urca cate o capra cu toace, harsh ii zgarie pragul...

Ideea este ca acel scotch acolo arata mai rau decat o zgarietura. :)

Deci, concluzia ar fi ca o masina nespalata arata mai rau decat zgariata. :)

adytzu
RETRAS LA PENSIE

Re: Antentie la spalatorii!!!

Mesajde adytzu » Lun 30-Ian-2006 10:21

danalarm scrie:tocmai am ramas fara aparatul antiradar :( ; am spalat masina la spalatoria de la razoare (langa petromul ala mic) si a doua zi cand am cautat in torpedou nu mai era!!!

deci aveti grija maxima!!!

M-ai bagat in ceata total! Eu trec zi de zi prin intersectia de la Razoare si zau daca stiu de vreo spalatorie pe acolo. De fapt, sunt 2 in zona: una pe Dr. Sarii, cum se face la stanga spre Dr. Taberei si cred ca de asta vorbesti, si alta imediat cum intri pe Panduri spre 13 Septembrie, laga sediul OCR.

danalarm
pasionat

Re: Antentie la spalatorii!!!

Mesajde danalarm » Lun 30-Ian-2006 19:08

adytzu scrie:
danalarm scrie:tocmai am ramas fara aparatul antiradar :( ; am spalat masina la spalatoria de la razoare (langa petromul ala mic) si a doua zi cand am cautat in torpedou nu mai era!!!

deci aveti grija maxima!!!

M-ai bagat in ceata total! Eu trec zi de zi prin intersectia de la Razoare si zau daca stiu de vreo spalatorie pe acolo. De fapt, sunt 2 in zona: una pe Dr. Sarii, cum se face la stanga spre Dr. Taberei si cred ca de asta vorbesti, si alta imediat cum intri pe Panduri spre 13 Septembrie, laga sediul OCR.

Adytzu eu nu o stiu decat pe aia Drumul Sarii/Dr. Taberei si de aceea ii zic Razoare! :oops:

Înapoi la “Diverse”