VREAU MASINA NOUA!

Tot ce nu se incadreaza in celelalte subiecte.

Moderator: Echipa Tehnica

prafuit
pasionat

Mesajde prafuit » Mie 08-Feb-2006 11:11

Adytzu am uitat sa-ti amintesc de STI
@DMX - tocmai de aceea am mentionat un leasing!

Si daca e de leasing trecem si pe la MAZDA sau KIA???? :P
Kia va scapa de taxe pt ca deschid fabrica prin Slovenia sau Slovacia.

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Mie 08-Feb-2006 11:45

Pai daca e vorba de leasing si etc un Accord la un 18 000 CIP sau varianta fara face-lift care acum e 15 500 CIP cu motorul de 2.0, si e cam full inclusiv piele.
Un "H" cam rulz, daca vrei sa te bagi la leasing!!!

White Wizard
pasionat

Re: VREAU MASINA NOUA!

Mesajde White Wizard » Mie 08-Feb-2006 11:49

adytzu scrie:Doleante:
- pana in 20.000euro cu toate taxele;
- motor BENZINA min. 136CP;
- clasa compacta, cel mult medie;
- climatronic;
- bla bla, bla bla...

- C4 VTS ...pret DDP 20.285 euro. Poate vb cu Mugurel si iti face o mica regucere , ca sa se incadreze toate doleantele tale! :)
- C4 2.0 16v 140 cp ...aaa, am uitat, imi pare rau, dar NU este disponibila in RO, ca ATS-ul nu se complica cu asa ceva!
- ...sau , poate peste un an, apare acea motorizare de care am mai scris pe forum, colaborarea dintre Citroen-BMW , un motor de 1.6 16v turbocompresor de 170cp ...dar nu se stie daca ATS-ul va aduce aceasta motorizare! ...asa ca pana una alta , nu vrei niste jante pt. Xsara?! :)

m.s.
pasionat

Mesajde m.s. » Mie 08-Feb-2006 20:31

Avensis, da. Am doi tovarasi care sint ft multumiti de ele(desi nu le-au luat de ft. mult timp). Anul trecut,prin vara au avut si niste oferte interesante(din pacate nu la preturi)-garantie doi ani fara limita de km. la tot ce tinea de trenul de rulare :shock:
P.S. Adytzu,sper ca daca'ti iei alta marca, n'o sa te dai cu altii(la forumuri ma refer) :lol:

DMX
pasionat

Mesajde DMX » Mie 08-Feb-2006 22:16

Dragi mei ... a zis pana in 20.000 cu toate taxele (DDP)..asta inseamna 16.500 CIP -- asta e pretul orice masina cip pana in 16.500 euro ...ca o ia in leasing ... ...bravo lui .. :D

-->Mazda 3 e chiar fumoasa varianta sedan ... imi place mult dar ... motorul de 2 litri ..cu ceva optionale ..sare de 16.500 de euro .....
-->Vorbind de leasing ...el vrea pana il 20.000 deci orientati`va la masini pana in 16.500 de euro .. CIP .... ATATA ... (ca mazda cu de 16.500 cip face 24.000 de euro DDP ... ca de 25% taxe ...daca e de leasing ... e ok ... )
Acord .... ... nici o HONDA CIP sunt 16.500 nu gasesti ... asa ca mai lasati honda ..e super masina ...am avut ocazia sa merg cu un acord ...este demential ... dar de unde atatia bani.... :(
--> toyota avensis ... o ia cheala in banii astia ...

adytzu
RETRAS LA PENSIE

Mesajde adytzu » Mie 08-Feb-2006 22:34

Prieteni, prieteni! Nu va infierbantati asa...mai e un an la dispozitie. :lol:

Desi am zis ca nu fac inca pasul asta, am primit deja propuneri pt. actuala.
Situatia e mai complicata decat credeti. In alta ordine de idei, eu mai am si un Cielo de la servici care va fi schimbat in toamna viitoare cu o Octavia 2 (chit ca-mi place sau nu). Deci, voi avea si un diesel in casa :cry: . Atunci voi putea spune si eu ce e mai bun: benzina sau motorina. Pentru masina personala ramane deci, varianta unei masini mici pt. sotie, asta daca voi fi multumit de Skoda suficient de mult ca sa-mi faca placere sa plec cu ea in concediu, sau tot o compacta/medie. Mentionez ca nici sotia nu suporta masinile lenese (ii cam place sa plece prima la STOP :lol: ), dar totodata e bine sa fie si o masina maleabila pt. ca altfel ma bagam direct la Subaru.
Sunt multe de zis pe tema asta si putem sa le discutam la intalnire.
Honda Acord e bestiala si mi-ar fi placut, dar...too much. Noul Civic nu pot spune ca-mi place in mod deosebit...asa cum spunea cineva pe un alt forum, daca-i schimba "vitrina" aia din fata, poate, poate. Si, culmea, e mai scump ca Acordul.
Kia Rio...astept un prieten sa-si ia si sa dau o tura cu ea. El a fost incantat de ea si nu e chiar un novice in ale masinilor.
Sincer, am facut topicul asta si datorita faptului ca am avut contradictii cu multi prieteni care spuneau ca in banii astia iti gasesti masina imediat.
Concluzia e ca inca nu s-a scos pe piata "masina perfecta".

Oricum, decat sa-i barfim toata ziua pe cei de la ATS, mai bine vorbim despre ofertele de pe piata, nu? :twisted:

bezz
pasionat

Mesajde bezz » Mie 08-Feb-2006 22:58

adytzu: eu m-as feri de coreene, hyundai (se devalorizeaza fff rapid) si mai ales kia (idem, in plus au preturi de nesimtiti in service si servicii sub ats)
avensis si 407 sunt prea business, desi avensis ar fi o alegere exceptionala...
opel nu te sfatuiesc, de cand cu generatiile noi si la astra si la vectra probleme pe parte de electronica (la tata au cazut pe rand computer de bord, abs, esp)
mazda iar ar fi o optiune solida, iti va trebui talent de negociator cu ei
focus e prea comun
lancia/alfa cam necunoscute, am auzit si eu de probleme
DACA iti iubesti sotia, si este asa agresiva, de ce nu ai incerca un bmw seria 1 (e drept, nu merge decat 1.6i cu ceva mici dotari) dar au trecut ceva ani de la lansare si s-ar putea sa inceapa promotiile si pe la bavaria, sa vina un facelift etc...la un moment dat si eu visam sa trec de la xsara la bmw ... dar dup-aia sa-l rup in doua pe toate santierele am zis ca nu se merita...
Cosmin
high energy music expression

bezz
pasionat

Mesajde bezz » Mie 08-Feb-2006 23:27

si ar mai fi cateva optiuni
-volvo s40 1.6 sau 1.8 kinetic
-saab 93 sport sedan (din pacate nu le merge site-ul, nu stiu preturi, dar masina e frumusica)
-mitsubishi lancer (din pacate intense nu evo...) asta ca sa dau si una mai ieftina :lol:
la toate de mai sus nu stiu nimic despre service (iar la bmw este foarte scump, se stie)
decisions decisions
Cosmin

high energy music expression

MUGUREL PIRSCOVEANU
Pro Motor Rm.Valcea

Mesajde MUGUREL PIRSCOVEANU » Mie 08-Feb-2006 23:49

Despre C7 ce zici?

Daca mai stai un pic (vreo 14 luni) o sa poti sa-l vezi in carne si oase!

DMX
pasionat

Mesajde DMX » Mie 08-Feb-2006 23:52

-->Cineva zicea ceva de kia nu prea am gasit site`uri .ro k`lumea in schimb www.kia-rio.com este unul dintre cele mai interesante site`uri interactive .

Arise
pasionat

Mesajde Arise » Joi 09-Feb-2006 05:40

Pai cu 20.000€ iti cumperi doua C1. :lol:

george
pasionat

Mesajde george » Joi 09-Feb-2006 09:50

Nu am inteles exact: excluzi hatchback-urile de tot? Adica vrei neaparat sedan?
Treaba asta cu 136 de cai putere e relativa. Mai ales in ce priveste clasa masinii. Apox 110 cai la o compacta sint cam acelasi lucru cu 135 cai la o clasa medie...
Daca e vorba de compacta, eu nu as exclude C4. In fond, de ce? Super competitiva ca pret, iei 1.6 de 110 cai superaccesorizata (si cu roti de iarna de rezerva...). E deosebita si merge foarte bine. Portbagajul nu e asa mic. Am fost la munte, cu schiuri, cu doi copii, etc si a fost OK. Daca tii neaparat la 135 de cai, intreaba-l pe Mugurel daca poate aduce una din Franta. Si la ce pret.
Daca vrei compacta sedan, nu prea ai multe de ales. Se pare ca Skoda o sa ai oricum (boring, dar asta e...). Mai bine treci la clasa superioara.
In ce priveste clasa medie, acolo e mai greu sa te incadrezi in pret. Si ar trebui sa treci de 150 de cai, ca sa echivalezi o compacta mai nervoasa... Cea mai convenabila cred ca ramine tot Renault Laguna.
Concluzie: C4!

prafuit
pasionat

Mesajde prafuit » Joi 09-Feb-2006 10:14

Am ascultat motorizarea de la Kia Cerato de 1,5 CRDI - daca nu stiam de pe hartie ca este o dieseloanca puteam sa jur ca este motor de Cielo :P
Eu raman in ordine:
Mazda
Honda
Ford

adytzu
RETRAS LA PENSIE

Mesajde adytzu » Joi 09-Feb-2006 10:17

Sorry pt. posesorii de C4, nu am nici cea mai mica intentie sa-i jignesc, dar la cate probleme vad ca aveti cu ele...nu-mi trebuie nici de frica. Astept sa apara macar o varianta imbunatatita ca urmare a sesizarilor care s-au facut pana acum. Raman la "batrana" mea Xsara ca inca merge biiiineeee.

George, nici nu am zis ca exclud hachback-urile. Dar si acestea sunt tot in clasa compacta.

MARIAN
Admin CITROclub
Masina: Xantia 1.9TD VSX
2: C5 2.0 HDI 110CP

Mesajde MARIAN » Joi 09-Feb-2006 10:31

Eu zic ca de la Xsara nu poti merge decat inspre un C5 sau....C6 :D

Înapoi la “Diverse”