citroen drivers - what are they like

Tot ce nu se incadreaza in celelalte subiecte.

Moderator: Echipa Tehnica

MARIAN
Admin CITROclub
Masina: Xantia 1.9TD VSX
2: C5 2.0 HDI 110CP

Mesajde MARIAN » Lun 13-Feb-2006 18:04

eh. mai mult prin oras cred. de ce? vrei sa spui ca exista citroenuri care merg in oras si altele nu?

Sunt modele care se preteaza mai mult orasului datorita faptului ca sunt mai mici deci ,manevrabilitate mai mare, motorizari mai mici - economie la carburant etc.
Eu cred ca cele 3 modele la care te-ai orientat se incadreaza destul de bine in peisajul uraban.Daca te simti bine in C1 pe el l-as alege.

el_ovy
simpatizant

Mesajde el_ovy » Lun 13-Feb-2006 19:50

Parerea mea e ca Plurielu nu e de Romania... Si dak chiar e adevarata treaba cu plouatu inauntru (si cred ca e adevarata) io zic sa te indrepti catre altaa masina. Dute si tu in showroom, le vezi, le pipai ;) si te hotarasti care iti place mai mult. Nu cred ca exista masini pt un anumit tip de persoana. Tu trebuie sa te hotarasti cati bani esti dispusa sa dai si pt ce iti trebuie masina... si o alegi singura. Bafta :)
"After Night Falls... All Cats Are Leopards" I LOVE C4COUPE

delia22
just curious

Mesajde delia22 » Mar 14-Feb-2006 15:29

hei :) trebuie sa recunosc ca sunt foarte placut impresionata. nu credeam ca imi vor sari in ajutor atatia oameni si sa vorbeasca atat de dragut. sa inteleg ca, chiar exista un spirit citroen :) asta ma bucura foarte tare intrucat nu prea cred ca am mai vazut asa ceva (poate doar la posesorii de VW - golfuri si beetleuri) unde cred ca e tot asa o comunitate - worldwide.
tnx pt toate sfaturile si aveti dreptate, imi este foarte util sa vorbesc cu oameni care chiar sunt propietari de citroen. prima impresie este extrem de placuta. adevarul este ca mi-ar placea sa va cunosc mai bine. sunt si fete printre voi sau desi se tot spune ca gama de la c1 la c3 e mai mult adresata sexului frumos cei mai multi soferi are males? :)

delia22
just curious

Mesajde delia22 » Mar 14-Feb-2006 15:33

si mai am o curiozitate...cum de v-ati gasit asa in grup? va leaga doar faptul ca toti aveti citroen (lucru cu care eu nu ma pot lauda deocamdata :( ) sau ati descoperit cand v-ati vazut ca va place sa traiti la fel, sa mergeti prin aceleasi locuri, sa ascultati aceeasi muzica?

Arise
pasionat

Mesajde Arise » Mar 14-Feb-2006 15:45

Io doar m-am aciuat pe aici. :)

m.s.
pasionat

Mesajde m.s. » Mar 14-Feb-2006 15:51

Ca si mine dealtfel. :D Eu nu am apucat sa cunosc personal pe niciunul de aici.

iussy
pasionat

Mesajde iussy » Mar 14-Feb-2006 16:07

Si eu sunt nou pe aici!
Cautam niste documentatie pentru masina si asa am ajuns sa cunosc forumul acesta!...
Toti cei de pe orum sunt niste oameni de treaba, cu unii dintre ei am avut ocazia sa comunic mai mult, dar toti sunt saritori!
Ref la ce intrebai tu, DA, exista spiritul CITROEN, care ne-a adus pe toti aici!

delia22
just curious

Mesajde delia22 » Mar 14-Feb-2006 16:26

misto cum ii leaga forumurile pe oameni :) ma uitam printre pozele pe care le-ati facut pe la intalniri (multe dintre ele nu apar :( scrie ceva http error si nu sune afisate) ciudat desi am inteles ca sunteti peste 100 de membri am vazut foarte putine masini..si mai ales f putine C-uri. D c oare? Nu se prea cumpara masinile astea :P

MARIAN
Admin CITROclub

Mesajde MARIAN » Mar 14-Feb-2006 16:32

sunt si fete printre voi sau desi se tot spune ca gama de la c1 la c3 e mai mult adresata sexului frumos cei mai multi soferi are males?

Pai ce ai vrea sa spunem acum?Sa fiu misogin si sa spun ca in ambele cazuri aceste jucarii sunt conduse de fete? :oops:
si mai am o curiozitate...cum de v-ati gasit asa in grup?va leaga doar faptul ca toti aveti citroen (lucru cu care eu nu ma pot lauda deocamdata ) sau ati descoperit cand v-ati vazut

Ce a fost prima data oul sau gaina? :P
va place sa traiti la fel, sa mergeti prin aceleasi locuri, sa ascultati aceeasi muzica?

In aceleasi locuri poate;am avut o intalnire nationala la "Plaiul Foii" dar, fiecare a stat unde s-a simtit mai bine,la corturi sau in vile :D

delia22
just curious

Mesajde delia22 » Mar 14-Feb-2006 16:36

eu trebuie sa plec un pic la doctor (ma deranjeaza o masea) dar ma intorc in vreo ora. Am vazut ca exista un chat pe care putem vorbi. sunteti draguti sa dicutam mai mult acolo? mie mi-ar placea foarte tare sa vin duminica la intalnirea voastra (si chiar o sa fac tot posibilul sa ajung) dar recunosc ca sunt un pic timida :oops: si mi-ar placea sa mai schimbam 2-3 vorbe inaite sa ma mai lamuriti ce e cu comunitatea si masinutele voastre (un model sper ca in curand si al meu). v-am pupat. sper sa vb mai tarziu

vlad_ltms
just curious

Mesajde vlad_ltms » Mar 14-Feb-2006 16:38

Sal,sunt si eu nou pe aici.Si cand zic nou,inseamna ca acum 4 ore tocmai mi-am ridicat C4 de la ATS.
Vroiam sa-i raspund Deliei,sau mai bine zis s-o descurajez un pic cu Plurielul ala.Desi ideea de o masinuta cocheta,care mai e si pe deasupra decapotabila suna bine,tre sa stii,si nu mi-a venit sa cred pana cand nu am vazut la Top Gear,ca desi exista loc pt plafon,atunci cand vrei sa decapotezi masina,nu exista loc pt arcadele acelea de sustinere a plafonului(cam tampita chestie) asa ca tre sa le lasi acasa inainte de a pleca la drum cu masina decapotata,sau poti sa ai un prieten in dreapta
care sa fie atat de generos sa le tina.

MARIAN
Admin CITROclub

Mesajde MARIAN » Mar 14-Feb-2006 16:47

Am vazut ca exista un chat

:shock: Avem chat? Noi mai vorbim pe YM!

delia22
just curious

Mesajde delia22 » Mar 14-Feb-2006 16:54

am vazut ca e chat pe yahoo group dar daca vreti spuneti-mi voi unde vreti sa vb si e ok cu mine. nu e descurajant cu plurielul - desi recunosc ca e dragutza masina - va voi asculta si la indicatiile voastre voi face alegerea cea mai buna sper :) see ya later

iussy
pasionat

Mesajde iussy » Mar 14-Feb-2006 16:58

Unde e chat pe yahoo groups???
Ca eu nu l-am vazut si nu mi-a "iesit" nici la cautare pe google!

prafuit
pasionat

Mesajde prafuit » Mar 14-Feb-2006 17:09

Acum rferitor la fetele de pe forum - parca era vreo 2 -3 pana s aisi ia masina, tot asa au cerut lamuriri, de ce sa-si ia etc, si apoi mai greu vedeam cate un post de la ele. Mai erau cazurile cand aveau nevoie de ceva anume - un montaj de casetofon, sau nu stiu ce surub, la fel ca in primul caz au disparut.

Sunt mai putince C-uri (asta daca nu punem la socoteala CX-urile) penmtru ca acest club a fost infiintat initial de indragostiti Citroen modele mai vechi (BX CX, @CV,etc) si apoi ne-am lipit si noi cu Xsare, Xantii-uri, etc.
Acum important este ca reusim sa facem o comunitat Citroen!

Am uitat sa mai zic un motiv care ne-a adunat - sper sa nu se supere Octavian - ura pentru ATS :P - Glumesc :)

Înapoi la “Diverse”