Mie-mi plac doua masini de aici, a lui khan (si fosta, si actuala) si a lui alexd. CX-ul lui Eugen...da, dar a muncit prea mult la el! Apropos, chiar ieri l-am vazut parcat pe la Kogalniceanu.
Cred ca exagerezi, masina lui nicu nu arata bine deloc pe langa altele.
Mi se pare banal, fara suparare.
Problemele lui nicum
Moderator: Echipa Tehnica
-
- pasionat
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
Daca mergem dupa mentalitatea "nu pot sa iau dozator nou de 6 milioane ca se dubleaza valoarea masinii", atunci sa nu ne mire ca masinile noastre (sau cel putin unele dintre ele), merg cum merg. Daca eram asa de constient de valoarea masinii mele nu o mai cumparam. Cind am cumparat-o nu m-am uitat la anul de fabricatie, ci la cum mergea. Ca o curiozitate: masina nu am luat-o singur ci am mers cu un sofer profesionist si cu un mecanic. Primul mi-a spus impresiile lui despre comportamentul rutier, al doilea despre starea tehnica. Timpul a dovedit ca nu au gresit, chiar daca intre timp au fost diverse probleme la masina.
Masina am intretinut-o si o intretin cit pot de bine. Evident exista si niste limite financiare si de timp. Cert e ca rezultatele se vad si unii apreciaza chestia asta. Altii probabil ca ma privesc ca pe un nebun. Din fericire se pare ca nu sint singurul in nebunia mea.
Exterior masina mea e greu sa placa, pentru ca de regula o spala ploaia. Ca o mentiune, pentru intilnirea de la munte, am dus-o la spalatorie.
Si mie imi plac masinile altor membri, dar nu am sa dau nici un nume.
@alexd: ti-am spus doar sa pastrezi capacele pentru viitoare intilnire. Daca ai client pentru ele, nu sta dupa mine
Masina am intretinut-o si o intretin cit pot de bine. Evident exista si niste limite financiare si de timp. Cert e ca rezultatele se vad si unii apreciaza chestia asta. Altii probabil ca ma privesc ca pe un nebun. Din fericire se pare ca nu sint singurul in nebunia mea.
Exterior masina mea e greu sa placa, pentru ca de regula o spala ploaia. Ca o mentiune, pentru intilnirea de la munte, am dus-o la spalatorie.
Si mie imi plac masinile altor membri, dar nu am sa dau nici un nume.
@alexd: ti-am spus doar sa pastrezi capacele pentru viitoare intilnire. Daca ai client pentru ele, nu sta dupa mine

Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
-
- pasionat
Daca ar fi sa fac calculul, eu in 9 luni am investit in masina jumatate din cat am dat pe ea. Cand am luat-o o stiam de 5 ani si stiam ca a fost ingrijita (la Cristi Stan). Totusi, lunar am cotizat cate ceva si mai nou am facut o lista cu Cristi ce ar trebui schimbat in viitor. Se pare ca pana la urma voi mai face un mic credit pentru cateva piese vitale (merg, dar nu la capacitatea lor normala) si pentru o vopsea.
mai nush ce se intampla pe aici de luatzi asa foc?!!??!!pe mine nicum m -a ajutat cand am avut o belea cu masina si nu stiau ai mei e faza cu bilele de la timonerie si cu treptele 1 si 2( sa nu l uit pe selirom)...pe cand alexd parca nu stiu ce are da e pus numai pe facut mistouri...alexd sper ca stii faptul ca nu te ai nascut invatat deci si eu is la ...inceput.inca o data MULTUMESC NICULE

Subex, nu ai inteles nimic. Eu ti-am luat in tarbaca limbajul si gravele deficiente de exprimare pe care le demonstrezi, nu problemele tehnice pe care le experimentezi cu masina. Este adevarat ca nu ne nastem invatati, dar pe la scoala mai putem da din cand in cand.
Vad ca tot ti-e greu sa te desparti de "sh" "tz".
ce topic stupid !! in primul rand unde s-a gasit rabdarea sa se caute toate problemele aparute .. in al doilea ...GROW UP ...
pt nava spatiala n-am avut bani, de asta mi-am luat C4 Coupe 1.6i 16v Jaune Scott VTRVroom Racing Bucuresti !![url=http://upload4.postimage.org/1947160/photo_hosting.html][img:520520e6fa]http://up
ha ha, conflictul dintre generatii, nu credeam sa se intample asa ceva...
totusi posesori de c4 sau alte masini moderne, cand va plangeati de volante greierasi frane si kedere desfacute nu au venit 'cotetarii' (scuze, e vorba voastra) sa va ia la mistouri...si forumul asta nu a fost nici infiintat nici sustinut de proprietari de c4 cu fitze
.
totusi posesori de c4 sau alte masini moderne, cand va plangeati de volante greierasi frane si kedere desfacute nu au venit 'cotetarii' (scuze, e vorba voastra) sa va ia la mistouri...si forumul asta nu a fost nici infiintat nici sustinut de proprietari de c4 cu fitze

Cosmin
high energy music expression
high energy music expression
in primul rand nu poti compara un c4 cu un bx ...c4 e plin de tehnologie deci este mult sensibil ... acum incepe razboiul intre generatii ? chiar nu cred ca e nevoie..nu suntem aici sa ne ajutam?
pt nava spatiala n-am avut bani, de asta mi-am luat C4 Coupe 1.6i 16v Jaune Scott VTRVroom Racing Bucuresti !![url=http://upload4.postimage.org/1947160/photo_hosting.html][img:520520e6fa]http://up