Cine cunoaste noile proceduri la inmatricularea vehiculelor?
Moderator: Echipa Tehnica
-
- RETRAS LA PENSIE
ok.la vinzarea masinii de pe pers fizica, catre o firma, a fost mai simplu:
contract de vinzare-cumparare si o fisa tip. Cu astea am fost la sectia financiara, am scos masina din evidenta, mi-a dat o adeverinta dupa ce au verificat impozitul platit la zi.
Cu viza pe fisa tip m-am dus la cumparator, i-am dat talonul pe care am scris ca se instraineaza catre el, data si semnatura, i-am dat si cartea de identitate, si gata, i-am dat masina cu numerele mele, ca sa nu mai trec pe la Udriste, el fiind obligat in 30 de zile sa o treaca in evidenta la sectia financiara.
Cu c5 din Franta e drum lung. De la Udriste pe baza talonului de Franta, a facturii externe si a rca de o luna, am primit numere rosii, valabile 30 de zile doar RO.
Apoi am fost la RAR cu talonul de FR si am obtinut Certificat de Autenticitate si Cartea de Identitate.
Apoi cu
- copie dupa factura firmei din Ro
- copie dupa factura din Fr
- delegatie
- fisa tip
- formular de luare in evidenta
- copie CUI
- copie Carte RAR
la sectia financiara pentru luarea in evidenta.
Aici a fost pusa viza pe fisa.
La Udriste cu
- fisa de luare in evidenta la sectia financiara
- delegatie
- copie factura ro si fr
- carte rar
- certificat omologare
- chitanta trezorerie taxa certificat inmatriculare+taxa prima inmatriculare
- chitanta cec cert inmatriculare
- copie buletin
- copie rca
- numerele de inmatriculare din Franta
- anexa eliberata de rar pentru urmatoarea ITP
- cerere tip pentru prima inmatriculare.
Pentru numere preferentiale se plateste pe loc, la acelasi ghiseu. Pentru eliberarea numerelor preferentiale se asteapa 48 de ore, CELE LA RIND 24 DE ORE, si trebuie delegatie de la firma.
Cel mai prost e ca trebuie sa faci rca inainte de a lua numerele si se trece doar nr de sasiu, si am avut probeleme afara cu politia din cauza asta. Sper k nu am uitat vreun act.
contract de vinzare-cumparare si o fisa tip. Cu astea am fost la sectia financiara, am scos masina din evidenta, mi-a dat o adeverinta dupa ce au verificat impozitul platit la zi.
Cu viza pe fisa tip m-am dus la cumparator, i-am dat talonul pe care am scris ca se instraineaza catre el, data si semnatura, i-am dat si cartea de identitate, si gata, i-am dat masina cu numerele mele, ca sa nu mai trec pe la Udriste, el fiind obligat in 30 de zile sa o treaca in evidenta la sectia financiara.
Cu c5 din Franta e drum lung. De la Udriste pe baza talonului de Franta, a facturii externe si a rca de o luna, am primit numere rosii, valabile 30 de zile doar RO.
Apoi am fost la RAR cu talonul de FR si am obtinut Certificat de Autenticitate si Cartea de Identitate.
Apoi cu
- copie dupa factura firmei din Ro
- copie dupa factura din Fr
- delegatie
- fisa tip
- formular de luare in evidenta
- copie CUI
- copie Carte RAR
la sectia financiara pentru luarea in evidenta.
Aici a fost pusa viza pe fisa.
La Udriste cu
- fisa de luare in evidenta la sectia financiara
- delegatie
- copie factura ro si fr
- carte rar
- certificat omologare
- chitanta trezorerie taxa certificat inmatriculare+taxa prima inmatriculare
- chitanta cec cert inmatriculare
- copie buletin
- copie rca
- numerele de inmatriculare din Franta
- anexa eliberata de rar pentru urmatoarea ITP
- cerere tip pentru prima inmatriculare.
Pentru numere preferentiale se plateste pe loc, la acelasi ghiseu. Pentru eliberarea numerelor preferentiale se asteapa 48 de ore, CELE LA RIND 24 DE ORE, si trebuie delegatie de la firma.
Cel mai prost e ca trebuie sa faci rca inainte de a lua numerele si se trece doar nr de sasiu, si am avut probeleme afara cu politia din cauza asta. Sper k nu am uitat vreun act.
C5 2 din 2005 1.6hdi 9hz
am inmatriculat masina acum 3 saptamani...
1.ITP valabil
2.asigurare
3.act vanzare-cumparare
4. dovada luarii in evidenta fiscala
5. certificat de autenticitate (RAR)
6. taxa inmatriculare
7. taxa certificat inmatriculare
8.copie asigurare
daca vanzatorul nu este disponibil... copie carte identitate a proprietarului si ceva banuti in plus.
1.ITP valabil
2.asigurare
3.act vanzare-cumparare
4. dovada luarii in evidenta fiscala
5. certificat de autenticitate (RAR)
6. taxa inmatriculare
7. taxa certificat inmatriculare
8.copie asigurare
daca vanzatorul nu este disponibil... copie carte identitate a proprietarului si ceva banuti in plus.
..... frantuzoaica pretentioasa !!!