DORESC ELIMINAREA TAXEI AUTO.

Tot ce nu se incadreaza in celelalte subiecte.

Moderator: Echipa Tehnica

XENON
pasionat

Mesajde XENON » Lun 18-Feb-2008 00:35

si ce urmeaza??? a, stiu, ce le-ar trebui. procedura "OKLAHOMA CITY" in fata la guvern. sper ca nu la asta te refereai, nu? :lol: :lol: :lol:
Imagine

ALEXX
pasionat

Mesajde ALEXX » Lun 18-Feb-2008 07:51

nu stiu daca s-a mai discutat, dar nu se poate inmatricula o masina intr-o alta tara UE daca tot suntem si noi membrii? undeva unde nu se platesc taxe de mediu sau inmatriculare si unde sa-ti platesti impozitul prin banca?

sorin.
pasionat

Mesajde sorin. » Lun 18-Feb-2008 14:04

dar nu se poate inmatricula o masina intr-o alta tara UE daca tot suntem si noi membrii? undeva unde nu se platesc taxe de mediu sau inmatriculare si unde sa-ti platesti impozitul prin banca?

La bulgari :lol:

ALEXX
pasionat

Mesajde ALEXX » Lun 18-Feb-2008 16:04

mda... nu mai vreau sa am de a face cu bulgarii.

mbc
pasionat
Masina: Citroen C5 2.0 HDI 2004

Mesajde mbc » Lun 18-Feb-2008 17:21

amintiri neplacute? poate ne spui si noua despre ce e vorba.
"If in doubt, flat out!"

ALEXX
pasionat

Mesajde ALEXX » Lun 18-Feb-2008 19:29

pai anul trecut, la intoarcerea din turcia am stat 8 ore in vama de la ei, asteptans sa intru in frumoasa si saraca lor tara. iar la intrare , dupa ce m-am asezat pe banda de UE, am fost trasi pe o alta banda si controlati in bagaje, lucru care se intampla numai romanilor si turcilor. asta in timp ce alti turci, dar cu numere de UE (germania, franta sau spania)treceau linistiti pe langa noi, pe banda UE. atrebuit sa traversez toata bulgaria noaptea. ma mir ca nu am avut alte probleme, ca la o sapt dupa revenire niste romani au ramas doar cu hainele de pe ei si masina arsa. in rest drumurile mai proaste ca la noi, atitudine de tarani si atmosfera de anii 80. mie mi-a ajuns- anul asta ma duc cu avionul. iar in bulgaria nu mai calc decat la metro in ruse, unde au preturi mult mai mici ca la noi si unde oricum te simti ca la noi ca e plin de romani.

jgr1001
pasionat

Mesajde jgr1001 » Lun 18-Feb-2008 20:24

xantofilici scrie:Daca trebuie sa facem ceva cred ca mai practic ar fi obligarea posesorilor de autoturisme la plantarea unui anumit nr de arbori si chiar ar deveni si Bucurestiul un oras verde

O idee f buna. Si eu gandesc la fel :wink:

Cat despre taxa, eu as propune un compromis:

Sa fie taxa, dar sa fi scutit de ea si sa poti sa aduci ce masina vrei, cata vreme predai spre casare o alta masina
Adica aduci o masina, nu platesti taxa, dar casezi alta.

Si in felul asta rablele actuale ajung sa fie masini decente :wink:

XENON
pasionat

Mesajde XENON » Lun 18-Feb-2008 20:34

da, ABSOLUT cea mai pertinenta idee de pana acum. programul "rabla" redefinit. mi se pare si f. usor de pus in practica. pacat ca "ei" (producatorii si importatorii de autoturisme si cei cu care traiesc in "simbioza") nu ar fi de acord, pt. ca "ei" au nevoie de bani iar "ceilalti" (de la guvernare) la fel. deci, propun, atat pt. "ei", cat si pt. "ceilalti".... :finga:

jgr1001
pasionat

Mesajde jgr1001 » Lun 18-Feb-2008 21:36

Chiar si in fata ideilor pertinente o sa apara unu ca francezul ala cacacios de la dacia si sa zica ca ei or sa dea afara nu stiu cati, ca va fi vai de steaua noastra...bleah

nutzu313
pasionat

Mesajde nutzu313 » Lun 18-Feb-2008 22:49

nu sunt atat de drastic; poate e necesara o taxa, insa aplicabila doar persoanelor juridice cu o flota mai mare de 5 auto peste 3.5tone. persoanele fizice nu ar trebui sa plateasca aceasta taxa, cu atat mai mult cu cat mai lasa si cate o rabla la remat. si ca veni vorba de remat: de ce acea suma nu se poate folosi decat pentru a cumpara masini noi? ar putea fi folosita si altfel... poate cineva are 80 de ani si nu mai vrea alta masina... se gandeste la cele sfinte...sau poate vreau sa-mi platesc intretinerea... etc. in fine, n-avem nicio putere. :(

GHEORGHIU RAMIRO GABRIEL
pasionat

Mesajde GHEORGHIU RAMIRO GABRIEL » Joi 21-Feb-2008 23:31

Drepturile oamenilor ( de a putea inmatricula, nedisriminatoriu, fara taxe autoturisme second din Uniunea Europeana ) sunt cerute de peste 120.000 de persoane prin semnaturi strinse intr-o perioada scurta.
Cine nu este de acord cu petitia sa plateasa taxa de inmatriculare.
Repet dorinta mea : sa se elimine taxa auto.
AUTOMOBILELE CITROEN M-AU FASCINAT DINTOTDEAUNA ; FIE CA A FOST VORBA DE NOUL DS , CX , XM SAU XANTIA.

XENON
pasionat

Mesajde XENON » Vin 22-Feb-2008 00:55

macar esti hotarat. BINE! m-ai convins si pe mine :lol: .(mi-am adus aminte de Manta aia din poze si mi s-a pus pata).
DECI, sa se elimine taxa auto!!! :minigun:

GHEORGHIU RAMIRO GABRIEL
pasionat

Mesajde GHEORGHIU RAMIRO GABRIEL » Lun 17-Mar-2008 11:48

Eliminarea asa zisei taxe de prima inmatriculare este sustinuta de cei peste 120.000. de semnatari ai petitiei ajunsa la comisia de abuzuri a Parlamentului European, de scrisoarea trimisa primului ministru de Domnul Presedinte Basescu, de motiunea adoptata in parlament.Cum respecta aceasta taxa politicile comune ale Uniunii Europene ?
Cred ca va fi eliminata aceasta taxa auto si este o problema de timp pina va fi se va intimpla acest lucru.
AUTOMOBILELE CITROEN M-AU FASCINAT DINTOTDEAUNA ; FIE CA A FOST VORBA DE NOUL DS , CX , XM SAU XANTIA.

Înapoi la “Diverse”