p.s si in weekend am vazut f multe c4 cu numere rosiiiii
Pe cine am mai vazut ...
Moderator: Echipa Tehnica
de aproximativ o saptamana a aparut un c4 cu nr b xx jll exact la mine in capatul strazii ...
(
pt nava spatiala n-am avut bani, de asta mi-am luat C4 Coupe 1.6i 16v Jaune Scott VTRVroom Racing Bucuresti !![url=http://upload4.postimage.org/1947160/photo_hosting.html][img:520520e6fa]http://up
bezz scrie:offtopic continuare la WYSIWYG
TMYSTMTG
the more you see the more they get
love your avatare din scurt metrajul funny in care apare si jim?
...cred ca e din "A Night at the Roxbury (1998)"
http://www.imdb.com/title/tt0120770/
Ultima oară modificat Mie 22-Noi-2006 10:16 de către dumiflo, modificat 1 dată în total.
pt o masina care e hulita din pdv design-ului vad ca se inmulteste.
adica toti se leaga de bordul digital, de panoul de instrumente central, de spatele taiat, dar fir-ar sa fie lumea incepe sa cumpere din ce in ce mai multe.
si factorul principal e pretul. asta e valoarea corecta pt masina asta (nici vorba de promotie)
de fapt cam toate masinile noi au un extra pret cerut la inceput (deh, masina nou aparauta, platesti taxa de fentos)...nu mai vorbesc de hibele ascunse, care se descopera dupa o perioada de utilizare
e bine sa lasi un an, doi de la aparitia unui nou model auto pana sa il achizitionezi, si care sa nu fie de pe stoc
adica toti se leaga de bordul digital, de panoul de instrumente central, de spatele taiat, dar fir-ar sa fie lumea incepe sa cumpere din ce in ce mai multe.
si factorul principal e pretul. asta e valoarea corecta pt masina asta (nici vorba de promotie)
de fapt cam toate masinile noi au un extra pret cerut la inceput (deh, masina nou aparauta, platesti taxa de fentos)...nu mai vorbesc de hibele ascunse, care se descopera dupa o perioada de utilizare
e bine sa lasi un an, doi de la aparitia unui nou model auto pana sa il achizitionezi, si care sa nu fie de pe stoc
[img:177922ea83]http://img221.imageshack.us/img221/4179/cityracercp1.jpg[/img:177922ea83]
OPUS Workshop
:: LED designs ::
OPUS Workshop
:: LED designs ::
bezz scrie:offtopic continuare la WYSIWYG
TMYSTMTG
the more you see the more they get
love your avatare din scurt metrajul funny in care apare si jim?
Da din ala cred ca este...prea tare filmuletul combinat cu "What is love"
Am vazut ieri un C4 turbo, cel facut de Musketier....se auzea cam tare
- DanT
- Moderator
- Masina: Xsara Picasso 1.6 Hdi 2008
- 2: Citroen C5 2.0 HDi 2004
- 3: Saxo S1 16V VTS, Xantia X1 Activa
am vazut masina lui Catalin azi dimineata pe la intersectia nicolae titulescu cu str dr felix ... pe undeva pe langa paneuro... ;-)
frumos 16 valve .. ;-)
frumos 16 valve .. ;-)
Dan
Dreptul de exprimare este liber, dreptul de a fi ascultat trebuie castigat!
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone
- DanT
- Moderator
- Masina: Xsara Picasso 1.6 Hdi 2008
- 2: Citroen C5 2.0 HDi 2004
- 3: Saxo S1 16V VTS, Xantia X1 Activa
am vazut ca era murdara de noroi ...dar ... nu conteaza ... ii trebuie doar un spalat ...si e bobocica ...
am trecut repejor pe acolo ...am mai vazut si zilele trecute un CX un zona .. dar spre rusienea mea, azi, recunosc ca nu l-am vazut ...
am trecut repejor pe acolo ...am mai vazut si zilele trecute un CX un zona .. dar spre rusienea mea, azi, recunosc ca nu l-am vazut ...
Dan
<OFF>
@Matrixu: Mai e MUUULT pana sa devina la fel de comuna ca Megane... Sunt multe in Bucuresti dar in provincie...
Pe unde ma mai plimb eu, prin Focsani, Galati, Iasi etc, nu prea sunt...
@T.rac3Er: E bine sa optezi pentru un model matur (cca. 2 ani e perfect - suficient de "nou" cat sa aiba inca WOW-efect,
suficient de "vechi", cat sa ai garantia eliminarii primelor "bug"-uri)
Pretul nu e cel corect... e o "mare oferta"... uita-te cat ar costa masina ta in Franta...
Referitor la design-ul C4: sa fim seriosi... este un model exceptional de bine "desenat", dar nu este "pentru toata lumea"...
Nu stiu de unde ai scos-o p'asta cu "hulita"... poate "hulita de oameni cu gusturi comune"... ;)
</OFF>
@Matrixu: Mai e MUUULT pana sa devina la fel de comuna ca Megane... Sunt multe in Bucuresti dar in provincie...
Pe unde ma mai plimb eu, prin Focsani, Galati, Iasi etc, nu prea sunt...
@T.rac3Er: E bine sa optezi pentru un model matur (cca. 2 ani e perfect - suficient de "nou" cat sa aiba inca WOW-efect,
suficient de "vechi", cat sa ai garantia eliminarii primelor "bug"-uri)
Pretul nu e cel corect... e o "mare oferta"... uita-te cat ar costa masina ta in Franta...
Referitor la design-ul C4: sa fim seriosi... este un model exceptional de bine "desenat", dar nu este "pentru toata lumea"...
Nu stiu de unde ai scos-o p'asta cu "hulita"... poate "hulita de oameni cu gusturi comune"... ;)
</OFF>
Citroën C6 Exclusive
Citroën C4 Coupé VTR
Citroën C4 Coupé VTR
-
eugenro2001
- RETRAS LA PENSIE