Fun
Moderator: Echipa Tehnica
-
- RETRAS LA PENSIE
O pereche sarbatoreste nunta de argint si in acelasi timp aniversarea de 60 de ani de viata. In timpul celebrarii apare zana cea buna si le zice:
- Ca premiu pentru fidelitatea voastra timp de 25 ani, as vrea sa va implinesc cate o dorinta.
Sotia entuziasmata exclama:
- As vrea sa fac o calatorie in jurul lumii cu sotul meu!!!
Zana cea buna o atinge cu a bagheta fermecata si apar doua bilete de avion.
Sotul se gandeste putin si dupa aceea, adresandu-se sotiei zice:
- Ar fi frumos, ce-i drept, dar o sansa ca asta mi se oferea doar o data in viata, asa ca, scuza-ma draga, dar dorinta mea e sa am o nevasta cu 30 de ani mai tanara decat mine!
Sotia ramane socata, dar dorinta e dorinta asa ca zana ii face pe plac: il atinge cu bagheta magica si intr-o fractiune de secunda sotul ajunge la 90 de ani!!!!
Morala: barbatii sunt niste porci, iar zanele sunt femei...
=sursa vwforum=
- Ca premiu pentru fidelitatea voastra timp de 25 ani, as vrea sa va implinesc cate o dorinta.
Sotia entuziasmata exclama:
- As vrea sa fac o calatorie in jurul lumii cu sotul meu!!!
Zana cea buna o atinge cu a bagheta fermecata si apar doua bilete de avion.
Sotul se gandeste putin si dupa aceea, adresandu-se sotiei zice:
- Ar fi frumos, ce-i drept, dar o sansa ca asta mi se oferea doar o data in viata, asa ca, scuza-ma draga, dar dorinta mea e sa am o nevasta cu 30 de ani mai tanara decat mine!
Sotia ramane socata, dar dorinta e dorinta asa ca zana ii face pe plac: il atinge cu bagheta magica si intr-o fractiune de secunda sotul ajunge la 90 de ani!!!!
Morala: barbatii sunt niste porci, iar zanele sunt femei...
=sursa vwforum=
-
- RETRAS LA PENSIE
-
- RETRAS LA PENSIE
Ultima oară modificat Mie 30-Mai-2007 11:39 de către eugenro2001, modificat 1 dată în total.
-
- RETRAS LA PENSIE
Matrixu scrie:Nu e fun...pentru ca nu merita sa razi de prosti!!
Unii alearga ca tampitii si e doar un pas sa piarda controlul in tunelul minune!
rusii sunt dementi, ala e lefortovo, mai sunt cateva videoclipuri cu intersectii din moscova/sankt petersburg ... uite d-aia e bine sa expiram prin ambuteiaje de la un capat al altuia al Bucurestiului

but not funny!
in schimb nu cred ca secventele cu moderatorul acelei emisiuni nu sunt regizate.
Cosmin
high energy music expression
high energy music expression