Trei femei stateau de vorba in Romania pe timpul lui "Odiosul" despre posibilitatea contraceptiei.
Prima spune:
- Pe mine ma doare in c*r! Sotul meu este ginecolog si În caz ca ramân Îmi face el un chiuretaj.
A doua spune:
- Si pe mine ma doare in c*r! Sotul meu este farmacist si ĂŽmi aduce pilule anticonceptionale, deci nu am probleme!
A treia spune:
- Si pe mine ma cam doare in c*r! Dar barbatu meu mi-a zis ca o sa ma obisnuiesc.
Ion si Maria faceau sex in pozitia 69 la care Ion cu nasu-n fofoloanca incepe sa comenteze pe un ton academic si atotstiutor:
- Auzi fa Marie, stii ca a cazut guvernul Ungureanu prin motiune de cenzura?
- Nnn nnn uuu - icnea Maria mestecand la Gogu.
- Auzi fa, tu stii ca telescopul Hubble a facut azi poze de o claritate incredibila ducandu-se practic in timpul inceperii universului?
- Nnn NNnuuu ...
- Da stii fa ceva de fenomenul Higgs si acceleratorul de particule de la ...
- Auzi mai Ioane, da tu di undi chizda ma-tii stii atate lucruri bre?
- Pai ti-a ramas fa o bucata de ziar lipita de cur ...
Un tip baga capul pe uÂşa frizeriei Âşi ĂŽl intreaba pe frizer cĂŽt timp trebuie sĂŁ aÂştepte pĂŽna sĂŁ fie Âşi el tuns.
Fiind o zi foarte aglomeratĂŁ, frizerul se uita ĂŽn jur Âşi raspunde:"cam doua ore" Âşi tipul pleacĂŁ grĂŁbit.
Peste cateva zile acelaÂşi tip intrĂŁ ĂŽn frizerie si ĂŽntreabĂŁ din nou cĂŽt va aÂştepta pĂŽna poate sĂŁ fie tuns. Fiind iarĂŁÂşi o zi aglomerata, frizerul se uitĂŁ ĂŽn jur si raspunde:"cam trei ore", tipul ĂŽnchide uÂşa si pleacĂŁ.
Peste cateva zile acelaÂşi om intrĂŁ ĂŽn frizerie si ĂŽntreabĂŁ peste cĂŽt timp poate fi tuns, frizerul se uita ĂŽn jur Âşi rĂŁspunde:"cam o ora jumatate".Tipul se ĂŽntoarce si iese grĂŁbit din incintĂŁ. Frizerul, deja curios, ĂŽl roaga pe Ion ucenicul :" Ioane du-te un pic dupa el cĂŁ vine de ceva vreme si tot ĂŽntreabĂŁ cĂŽt timp are pĂŽna sĂŁ fie tuns, dar nuse ĂŽntoarce niciodatĂŁ". Ion pleacĂŁ iute pe urma individului. Ăn jumatate de orĂŁ revine ĂŽn frizerie rĂŽzând ĂŽn hohote. Frizerul ĂŽl intreabĂŁ :"ei, unde se duce tipul ĂŁsta dupĂŁ ce pleacĂŁ de aici ?...."
.....Ion În genunchi de râs, cu lacrimi În ochi, roºu la faÞã, se uitã la frizer ºi Îi rãspunde:
"LA TINE ACASĂ !!!"
_
- Ce problemĂŁ, mamĂŁ, avem var?
- Avem, doar cĂŁ nu avem perii necesare.
Fuge soția la socru, ĂŽi taie barba, face din ea perii și vĂŁruiesc ele casa.
Soacra iarĂŁși:
- IatĂŁ… casa e vĂŁruitĂŁ, dar ferestrele nu sunt vopsite.
- Ce problemĂŁ mamĂŁ, vopsea avem?
- Avem, dar periuțe nu avem.
Fuge iarĂŁși soția la socru, ĂŽi taie mustĂŁțile, face din ele periuțe și vopsesc ferestrele.
… Seara. Se ĂŽntoarce soțul acasĂŁ de la serviciu, și-l vede pe taicĂŁ-sĂŁu cĂŁțĂŁrat ĂŽn pom:
- TatĂŁ, ce ai pĂŁțit, de ce stai cocoțat acolo?
- PĂŁi, fiule, nebunele astea douĂŁ s-au apucat sĂŁ facĂŁ clĂŁtite, dar nu au ouĂŁ.
Un american si un rus se laudau la o bere:
Americanul:
- Bai, noi nu avem frica de nimeni... cand trece Bush, toata lumea arunca cu fructe in el, il scuipa si-l injura.
Rusul:
- Ba, noi santem si mai curajosi. Cand trece Putin, toata lumea se pisa pe el... care mai de care.
Americanul ,dupa vreo 3 beri:
- Ei, hai sa fim seriosi, am exagerat si eu putin. Il injuram, dar mai in soapta, aruncam spre el, dar nu-l atinge nimeni.
Rusul dupa vreo 2 sticle de votca:
- Ei, pai si eu am exagerat putin. Intr-adevar, ne pisam, dar nu ne dam pantalonii jos.
O scrisoare de la o mama blonda, pentru fiica ei, tot blonda
Buna ziua draga mea fiica.
Daca ai primit aceasta scrisoare, inseamna ca ea a ajuns la tine, daca nu ai primit-o, da-mi de stire si eu voi mai scrie una.
Eu scriu incet, deoarece stiu ca tu nu citesti prea repede.
Timpul la noi e frumos, saptamana trecuta a plouat doar de doua ori, la inceputul saptamanii trei zile si la sfarsitul saptamanii inca patru.
Apropo, in legatura cu paltonul ce ai zis sa ti-l trimit. Unchiul Vasile a spus ca nasturii din metal sunt prea grei si o sa trebuiasca sa platesc mai mult la posta, asa ca am rupt nasturii si i-am pus in buzunarul drept, ai sa-i cosi tu la loc.
Tatal tau a gasit un nou loc de munca, acum sub el se afla 500 de oameni, el e sef cosas la cimitir. Sora ta s-a maritat si acum asteapta un copil, dar pentru ca nu stim daca va fi fata sau baiat inca nu stiu daca vei deveni matusa sau unchi. Mi-a spus ca, daca va fi fata o va numi ca pe mine, desi imi pare ciudat sa-si numeasca copilul "Mama".
Fratele tau, a avut, nu demult, o peripetie, a inchis masina si a uitat cheile inauntru. A fost nevoit sa mearga 10 km pana acasa sa ia cheile de rezerva si sa ne elibereze pe toti din masina.
Daca ai sa o intalnesti pe verisoara ta, Lilia, transmite-i salutari, daca nu ai s-o intalnesti, atunci nu-i spune nimic.
Mama ta.
P.S. Am vrut sa pun si niste bani, dar am inchis deja plicul
Ăntr-un compartiment de tren urcĂŁ o piĂžipoancĂŁ blondĂŁ voluptoasĂŁ,… fustĂŁ scurtĂŁ, decolteu…
Ăn partea opusĂŁ doi ciobani… ĂŽmbrĂŁcaĂži tradiĂžional.
PleacĂŁ trenul, ciobanii studiau cu atenĂžie… colega de drum.
La un moment un puric ce Âşedea pe un cioban sare pe piciorul gagicii.
Asta pune mâna sĂŁ-l prindĂŁ… Puricele sare pe genunchi… asta dĂŁ sĂŁ-l prindĂŁ… puricele sare pe gleznĂŁ.
Gagica se concentreazã ºi pac se apleacã brusc sã-l prindã ºi scapã un vânt.
Un cioban dĂŁ din cap mulĂžumit:
- AÂşe domniÞã… dacĂŁ nu-l poĂži prinde, puÂşcĂŁ-l, mama lui de Ăžopangiu!