Jos taxele Sulfinei!

Tot ce nu se incadreaza in celelalte subiecte.

Moderator: Echipa Tehnica

REY
simpatizant

Mesajde REY » Vin 02-Feb-2007 20:10

or sa puna astia si taxa pe jenti de 17" :P . Cred ca suntem tara cu cele mai multe taxe si accize, vrezi taxa de inmatriculare , taxa de drum , alte accize in pretul combustibilului ramase de pe vremea lu bunicuta , impozitul care tot creste , taxa sociala mai nou vor sa bage, cartea verde bagata aiurea in pretul rca-ului si mai nou am auzit ca vor sa bage si taxa de autostrada de 5 euro/100 km - noroc ca pana acum nu avem prea multe. Si totusi avem drumuri proaste , autastrazi deloc si indiferenta maxima. La noi se contruiesc 100 km de autostrada in 3 ani!!!! Pai e posibil asa ceva? Altii "este" prosti de construiesc sute de km pe an!!!
AAA si sa nu uit cel mai "marfa" cod rutier si camere pe DN-uri , ca iar ma apuca pandaliile !!! :minigun:

dj01fad
demolition man
Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
2: C5 tourer 2.2 204
3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!

Mesajde dj01fad » Sâm 03-Feb-2007 23:54

treaba sta cam asa: vanzarile dacia au scazut cu aprox 50%, iar vanzarile de masini second recent aduse au scazut si mai mult; deci, din cauza taxei lumea nu prea mai cumpara masini; acum dansii vor sa mai aplice taxe si impozite si mai mari si la masinile deja inmatriculate; consecinta...: lumea o sa duca de bunavoie masinile la remat, si o sa mearga cu pasul sau transportul in comun. cine are de pierdut aici? intreaga piata auto din romania.de ce? din cauza unor imbecili care incearca cu tot dinadinsul sa isi mareasca burtile si mai mult, de parca ar lua ceva cu ei in mormant :x . pur si simplu, eu ma gandesc sa imi dau foc la cx in fata casei poporului si dupa aia sa plec din tara asta blestemata. m-am saturat de taxele lor si de jupuiala lor facuta cu zambetul pe buze. na... acum am dreptate ca e mult mai rau ca inainte de 89??? macar pe vremea aia nu puteai sa ai lucruri pentru ca nu se gaseau, dar acum, trebuie sa renunti de bunavoie la ele ca sa nu ajungi in strada si plin de datorii. RUSINE tuturor celor care ne-au condus de 17 ani incoace, este si vina noastra ca i-am ales dar pana la urma am mers la vot pe principiul ca din 2 rele alegi una mai putin rea!!! nu ma mai leaga nimic de tara asta, dar, pana ma hotarasc sa plec trebuie sa imi iau bicicleta si sa renunt la pasiuni ca nu cumva sa imi vand casa ca sa platesc taxele lor!
nu stiu unde se va ajunge, dar clar nu va fi mai bine; de cate ori sare cineva in sus ca s-a dat o lege care ii defavorizeaza pe unii, este corectata in defavoarea tuturor, ca sa nu fie discriminari. UE nu cred ca va face nimic pentru ca nu ii intereseaza decat sa isi vanda balegarul lor in tara noastra.
Ceausescu, cat de tembel o fi fost, s-ar rasuci in mormand daca ar vedea ce s-a ales de tara asta.

bezz
pasionat

Mesajde bezz » Dum 04-Feb-2007 00:25

offfff linisteste-te omule...cum sa dai foc la masina? o sa-i doara fix in pix, nu-i va afecta nici daca-ti dai foc tu...dar un fier?

arde-i cu stampila...

boicoteaza-i inteligent.
Cosmin
high energy music expression

paco
carcotas profesionist

Mesajde paco » Dum 04-Feb-2007 08:16

Fratilor, capitalismul face ravagii in periferie, n-ati vazut cu ce tupeu a iesit boul ala de Fourmont la rampa?
Pai, ce, isi permitea el sa faca asta daca avea uzina in Germania?
Insa nu va tine figura, se agita degeaba, pana la urma oamenii ii vor boicota minunea de Logan si va baga coada intre picioare, jigodia.

m.s.
pasionat

Mesajde m.s. » Dum 04-Feb-2007 13:24

Mi se pare o cretinatate sa iesi la rampa si sa sustii ca trebuie sa-i arzi cu taxe mari,pe cine?... Tocmai pe potentialii cumparatori. Halal politica de marketing!

nicum
Moderator
Masina: BX 16 RS

Mesajde nicum » Dum 04-Feb-2007 14:12

Confirm treaba cu vinzarea de masini noi si second. A fost un coleg de-al meu la Udriste sa-si schimbe permisul si era pustiu. Erau 2-3 persoane la eliberat carnete si 1-2 la inmatriculari.
Ideea e ca noi ne putem permite sa asteptam mai mult ca ei.
Iar faptul ca acel francez nemernic isi permite sa santajeze pe fata guvernul (care oricum are aceleasi interese ca si el, pentru ca el si motocicleanu sint in aceeasi gasca), arata de fapt in ce hal a ajuns tara asta.
Treaba cu taxa sociala si plata taxei de inmatriculare si pentru masini SH poate fi interpretata ceva de genul: "Faceti git? Mai luati bonus niste taxe!" :evil:
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!

bezz
pasionat

Mesajde bezz » Dum 04-Feb-2007 14:17

La guvernare de dreapta mai vreti politica sociala? N-am avut-o la guvernare de stanga :lol: .

Cert e ca frantzuzu s-a umplut de penibil cu declaratia aia...

Si ce mi se pare incredibil este cat de putini sustin aceasta taxa nedreapta care deocamdata pare inca de neclintit :cry: cu toate eforturile (necoordonate) ale neamului soferilor.
Cosmin

bogdanel
simpatizant

Mesajde bogdanel » Dum 04-Feb-2007 14:46

Am postat link cu petitia si pe un forum vizitat de un nr mare de persoane , in general studenti , si uitati ce raspuns am primit :

''ma...eu nu-s deacord cu multe in tara asta de k*t...si daca nu-mi convine ceva fac petitiii? hmmm....

mai bine ti-ai citi inca o data semnatura...ca e o kestie inteligenta! "daca ai vointa muti si muntii din loc dar daca ai creier ii lasi acolo ca nu te deranjeaza... "

ca fapt divers, in tarile nordice e taxa asta de prima inmatriculare cu mult timp sa te nasti tu...si ce? au facut aia petitii? sau nu o duc bine? daca vrei frate sa-ti iei lamborghini...strange bani si plateste si taxa!

mai vrei si pentru impozite? da ala nu e bun cu valoare....asa ca tre sa platesti impozit...''

http://www.forum.cs.tuiasi.ro/viewtopic.php?t=221457

bezz
pasionat

Mesajde bezz » Dum 04-Feb-2007 14:50

Studentii majoritatea au abonament si 2 picioare :wink: mai ales cei care o ard pe forumuri...sa nu te astepti la sprijin de la intreaga societate civila...ci numai de la majoritatea soferilor, care-s destui dupa parerea mea. :roll:
Cosmin

mituc
pasionat

Mesajde mituc » Dum 04-Feb-2007 15:45

Matrixu scrie:Ce-i aia W Torego?

Un camion vw tuareg pe care si l-a luat directorul palatului culturii din iasi cu banii primiti pentru restaurarea palatului.

paco
carcotas profesionist

Mesajde paco » Dum 04-Feb-2007 16:21

E clar ca taxele astea au atins si interese care pareau protejate de ea. Dacia nu mai vinde mare lucru, samsarii someaza, toata lumea asteapta. E atat de mare taxa, incat a paralizat piata: unii asteapta sa cada, sa se reapuce de lucru (samsarii), altii asteapta sa vada ce se intampla, sa stie daca mai cumpara Logan sau nu. E clar ca dupa 1 ianuarie s-au mai desteptat si clientii de Logan, acum au auzit si ei ca la jumatate de pret (3000 de euro) iti iei masina de dincolo care face praf mandra de la Colibasi. Pana acum nu era posibil; acum oamenii au inceput sa spere. Iar lucrurile nu se mai pot intoarce, pur si simplu nu mai e stapan Fourmont aici, ci Barosso. Sau, cel putin teoretic, isi impart mosia. Culmea e ca Baroso e tot de-al lui Fourmont, ca doar ei ne-au "integrat" ca sa ne dea fiare. Logica perversa a sistemului economic actual...
Vor ceda, sunt aberanti si tot ce e aberant moare.

m.s.
pasionat

Mesajde m.s. » Dum 04-Feb-2007 19:48

Paco,nu uita ca esti in RO unde totul e cu curu'n sus(scuzati expresia). Intrebarea este "cand moare"?

T.rac3Er
pasionat

Mesajde T.rac3Er » Lun 05-Feb-2007 09:40

heh, credeti voi ca renault joaca la cacealma?
jepatii daca vor pot sa inchida la pitesti si sa mute productia in alta parte. si doar partial e de-ajuns. colibasi va produce doar piese de schimb (oricum asta e declarat oficial ca va produce piese pt renault-nissan) dar inchiderea productiei de logan ar insemna o reducere drastica la colibasi (asta presupunand ca renault are licenta "dacia" integral, si poate sa faca ce vrea) oricum au mai fost scandaluri cu uzina si s-a incercat o discutie guverne ro-fr, concluzia fiind ca renault este o firma privata si guvernul nu are de ce sa isi bage nasul. deci daca renault vrea sa inchida colibasi nu are cina sa il opreasca (si se stie ca renault a facut faza asta in alte tari, mai puternice ca romania noastra)
rusia e aproape
[img:177922ea83]http://img221.imageshack.us/img221/4179/cityracercp1.jpg[/img:177922ea83]

OPUS Workshop
:: LED designs ::

paco
carcotas profesionist

Mesajde paco » Lun 05-Feb-2007 10:15

Fac ceva pe fabrica lor de la Colibasi!
La cate locuri de munca s-au pierdut in 17 ani de la revolutie, nu mai conteaza cateva mii.
Ca sa nu mai spun ca vor veni alti producatori, mai normali decat poponarii astia de francezi.
Si, oricum, e cacealma, credeti ca lor le e usor sa mute hardughia chiar asa, ca pe o caruta cu coviltir?
Hai sa fim seriosi!
Guvernul, din pacate, e legat ombilical de interesele APIA (inclusiv Renault), altfel, de mult cadeau taxele.
Dar nu e departe momentul cand de guvernul asta se va alege praful.

DanT
Moderator
Masina: Xsara Picasso 1.6 Hdi 2008
2: Citroen C5 2.0 HDi 2004
3: Saxo S1 16V VTS, Xantia X1 Activa

Mesajde DanT » Lun 05-Feb-2007 12:13

pe disensiuni in randul oamenilor din tara asat se bazeza si jigodiile de la guvernare. ca nu ne vom intelege ca ... una ..ca alata ...

oricum sunt multi care vorbesc (vezi studenti fara masini ..care stiu sa comenteze ca oricum stau pe banii lu' mama si lu' tata) si tocmai din acessta cauza se bucura unul si altul ...faza cu uzina de pitesti este cu du-te vino ...daca tot voiau sa aiba control asupra ei nu o vindeau daca tot erau asa de destepti sau cautau un alt investitor in afara de francezi ...asa ca nu cred ca are sens sa bagam in seama baiguielile unui analfabet, din orice tara ar fi el ... ca pana una-alta tara ASTA se numeste ROMANIA si nu franta ...

ar trebui safim uniti si apoi sa vedem ce este de facut
Dan
Dreptul de exprimare este liber, dreptul de a fi ascultat trebuie castigat!
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone

Înapoi la “Diverse”