Mesajde dj01fad » Sâm 03-Feb-2007 23:54
treaba sta cam asa: vanzarile dacia au scazut cu aprox 50%, iar vanzarile de masini second recent aduse au scazut si mai mult; deci, din cauza taxei lumea nu prea mai cumpara masini; acum dansii vor sa mai aplice taxe si impozite si mai mari si la masinile deja inmatriculate; consecinta...: lumea o sa duca de bunavoie masinile la remat, si o sa mearga cu pasul sau transportul in comun. cine are de pierdut aici? intreaga piata auto din romania.de ce? din cauza unor imbecili care incearca cu tot dinadinsul sa isi mareasca burtile si mai mult, de parca ar lua ceva cu ei in mormant :x . pur si simplu, eu ma gandesc sa imi dau foc la cx in fata casei poporului si dupa aia sa plec din tara asta blestemata. m-am saturat de taxele lor si de jupuiala lor facuta cu zambetul pe buze. na... acum am dreptate ca e mult mai rau ca inainte de 89??? macar pe vremea aia nu puteai sa ai lucruri pentru ca nu se gaseau, dar acum, trebuie sa renunti de bunavoie la ele ca sa nu ajungi in strada si plin de datorii. RUSINE tuturor celor care ne-au condus de 17 ani incoace, este si vina noastra ca i-am ales dar pana la urma am mers la vot pe principiul ca din 2 rele alegi una mai putin rea!!! nu ma mai leaga nimic de tara asta, dar, pana ma hotarasc sa plec trebuie sa imi iau bicicleta si sa renunt la pasiuni ca nu cumva sa imi vand casa ca sa platesc taxele lor!
nu stiu unde se va ajunge, dar clar nu va fi mai bine; de cate ori sare cineva in sus ca s-a dat o lege care ii defavorizeaza pe unii, este corectata in defavoarea tuturor, ca sa nu fie discriminari. UE nu cred ca va face nimic pentru ca nu ii intereseaza decat sa isi vanda balegarul lor in tara noastra.
Ceausescu, cat de tembel o fi fost, s-ar rasuci in mormand daca ar vedea ce s-a ales de tara asta.