Dan Popa scrie:George, partial ai dreptate, dar asta este in proportie de 15%. O lege trebuie sa cuprinda pe absolut toata lumea, nu numai o parte. Daca nu mai dai voie sa se inscrie o masina cu Euro 1, 2 sau 3 cum vrei sa-ti inoiesti parcul ? Sa cumpere toata lumea o masina superscumpa- Logan, nu ? Sau o masina noua de la o reprezentanta. si dupa aia sa platesc cat vor ei pe o reparatie si mai rau, cand vor ei. Nu multumesc ! Eu vreau ( vorbesc strict din punctul meu de vedere ) o masina care sa-mi placa, sa fie ieftina, si la intretinere si mai ales sa nu am nevoie de service !!! Si pentru ca sunt f. multi care gandesc similar s-a creeat un curent care nu agreeaza toate gogosile. Si asta cu taxa este numai inceputul, sa vezi ce mai urmeaza. Numai ca atunci va fi prea tarziu.
Eu nu am spus sa nu se dea voie. Ci doar sa existe o diferentiere prin taxa intre noneuro, euro 1 si 2 pe de o parte si euro 3 si 4 pe de alta parte. Masinile nepoluante (cele electrice de exemplu) ar trebui scutite de taxe iar proprietarii lor nu ar trebui sa plateasca impozite.