interesant

Tot ce nu se incadreaza in celelalte subiecte.

Moderator: Echipa Tehnica

mesersmith
Moderator - C5
Masina: C5 III
2: C5 II
3: Peugeot 308

Mesajde mesersmith » Joi 01-Oct-2009 11:35

imi pare rau ca nu ne intelegem...
mi-ai dat ocazia sa ma afirm...
chiar consideri ca asta vreau?...
si nu am spus ca nu este nimic de modificat, ci doar ca nu stiu ce as putea aduce eu nou si cum as putea ingriji sectiunea c5...

in ceea ce priveste echipa tehnica, de care nu ma indoiesc ca exista, nu pot spune nimic si nici nu cred ca am caderea s-o fac...
eu intrebam punctual, cine este moderator pe sectiunea c5...atat...fara nimic tendentios sau altceva...
raspunsul tau este unul ca si cele pe care le vedem zilnic la tv, ale politicienilor nostri...adica un raspuns format dn cuvinte care nu spun nimic... :D :D :D

in ceea ce priveste presupunerea mea cu indexarea pe gogu, etc...e posibil sa gresesc pt ca nu ma pricep...
insa incerc sa argumentez ori de cate ori lucrurile pe care le spun...
tu insa...imi dai senzatia ca te deranjeaza faptul ca trebuie sa mai raspunzi din cand in cand cate unui barzaune ca mine...
asa cum spuneam, e doar o senzatie...nu te cunosc si nu vreau sa fac speculatii vis-a-vis de felul tau de a fi...
no offence...

MARIAN
Admin CITROclub
Masina: Xantia 1.9TD VSX
2: C5 2.0 HDI 110CP

Mesajde MARIAN » Joi 01-Oct-2009 11:44

in ceea ce priveste presupunerea mea cu indexarea pe gogu, etc...e posibil sa gresesc pt ca nu ma pricep...
insa incerc sa argumentez ori de cate ori lucrurile pe care le spun...

În cazul de mai sus nu ai argumentat cu nimic...
chiar consideri ca asta vreau?...

Sunt sigur cĂŁ nu vrei pentru cĂŁ este mult mai simplu sĂŁ comentezi de pe margine . :wink:
DacĂŁ mĂŁ deranja, te ignoram.
Ultima oară modificat Dum 04-Oct-2009 15:09 de către MARIAN, modificat 1 dată în total.

mesersmith
Moderator - C5

Mesajde mesersmith » Joi 01-Oct-2009 12:21

quote marian: Sunt sigur cĂŁ nu vrei pentru cĂŁ este mult mai simplu sĂŁ comentezi de pe margine . :wink:

esti nedrept...
asa cum am spus, nu cred ca am priceperea necesara pt asta...
daca pot ajuta sectiunea c5 cu ceva, cu orice, simte-te liber sa-mi ceri...
pt asta insa, va trebui sa-mi spui punctual ce sa fac...
inca o data, esti nedrept...pt ca nu m-am rezumat doar la a comenta de pe margine, ci am mai si postat cate ceva, dupa priceperea mea...

aurelian21
pasionat

Mesajde aurelian21 » Vin 02-Oct-2009 23:23

tinerilor, relaxare relaxare relaxare ... nu merita certuri toate astea daca vreti sa discutam vis-a-vis de noul forum si ce probleme poate sa aduca acestui forum argumente si contraargumente legate de acest subiect ce bine poate sa aduca dar inca odata NU merita sa ne certam. consider ca toti suntem oameni maturi si ca ne putem purta ca atare. nu consider ca daca ne luam cu insulte si ne dam care mai de care mai mari rezolvam ceva ...

mesersmith
Moderator - C5

Mesajde mesersmith » Sâm 03-Oct-2009 07:14

eu nu am insultat pe nimeni...
insa povestea asta, cum ca stau pe margine si latru de acolo pt ca e mai usor...jigneste...

alexd
Moderator

Mesajde alexd » Dum 04-Oct-2009 17:13

Parerea mea este ca va inflamati prea repede. Prea mult zgomot pentru nimic. Si ce daca si-a facut omul forum? F bine! Sa faca 10! Club sfere de c5, club lds de c5, si ce-l mai taie capul.
Am senzatia ca uneori ne sperie faptul ca unii vor sa-si ia talpasita, dar asta nu trebuie sa sperie...daca am fi siguri si increzatori in forta clubului actual si al forumului din spatele lui, aceasta frica nu si-ar avea rostul. De fapt buba aici este, ca nu avem incredere in noi.
Despartirea de acum ceva timp a celor cu c4, mie mi s-a parut benefica dintr-un punct de vedere rautacios. La momentul ala am scapat de niste pustani teribilisti care mai mult poluau cu xenoanele lor after market, decat aduceau ceva bun. S-a produs o selectie naturala. Ceea ce nu e bine, este ca ruptura a produs o prapastie, si anume ei nu mai sunt cu nimic prezenti la activitatile clubului "mama", si asta nu-i normal.

Nu vreau sa ajung niciunde, vreau doar sa-u urez colegului succes cu forumul lui...probabil ca ar fi mai inteligent sa nu se mai foloseasca titulatura de "club", sa fie "forum" de c5....
Poate ar fi bine ca citroen clubul sa ramana un club care sa reuneasca pasionatii marcii cat si comunitatile, sa devina un punct central al forumurilor specializate pe diverse modele citroen.

poate ar fi bine sa se instaleze cate un forum independent pe fiecare model, iar din forumul club citroen sa se faca ,pentru cei interesati, doar trimiterea catre respectivul forum, sa devina un adevarat portal ce unifica pasionatii, nu ii constrange...
Sa ramana citroclub un loc de intalnire virtuala, de schimb de impresii...un organizator si supraveghetor al comunitatii.

mesersmith
Moderator - C5

Mesajde mesersmith » Dum 04-Oct-2009 17:33

eu nu am nimic cu alte forumuri pe aria citroen...
stiu ca si alte marci au mai multe forumuri in romania...
de ce ar face nota discordant c5-ul?...
e pacat ca cei care acum posteaza in forumul c5 nu mai posteaza si aici...e chiar pacat...si nu le inteleg atitudinea...
dar daca ei s-au regasit...asta e...
in ceea ce priveste selectia naturala de care vorbeai tu...e dificil de pronuntat...
oare pe forumul nostru au ramas doar elite, plecand acei pustani teribilisti?...desi nu agreez teribilismul, consider ca o societate, de orice fel, va contine toate categoriile posibile si tocmai si existenta unor uscaturi va face din ea o societate sanatoasa...
cu alte cuvinte si acei pustani isi au rostul lor....
mi-ar placea sa cred in forta, asa cum ii spui tu, a clubului astuia... insa...

mihaysmen
pasionat

Mesajde mihaysmen » Dum 04-Oct-2009 18:29

alexd scrie:Despartirea de acum ceva timp a celor cu c4, mie mi s-a parut benefica dintr-un punct de vedere rautacios. La momentul ala am scapat de niste pustani teribilisti care mai mult poluau cu xenoanele lor after market, decat aduceau ceva bun. S-a produs o selectie naturala. Ceea ce nu e bine, este ca ruptura a produs o prapastie, si anume ei nu mai sunt cu nimic prezenti la activitatile clubului "mama", si asta nu-i normal.

pai uite din cauza unora ca tine au plecat si cei cu c4. mentalitate invechita :!: aici e problema , de mentalitate. daca toti huleati orice modificare sau tuning normal ca au plecat si nici ca se vor intoarce inapoi . daca nu se mai fabrica Cx si Bx ce sa facem sa ne omoram?

alexd
Moderator

Mesajde alexd » Dum 04-Oct-2009 21:19

"myhaishmen" , recunosc in tonul tau exact tonul superior al vechilor membrii "tineri" si cu "sangele fierbinte". Mentalitatea mea este poate mai tanara decat a multor altora, diferenta este respectul fata de coparticipantii la forum prin lipsa etichetarii directe .
Daca zona de interes dintr-un forum se rezuma la cat ai prins cu masina pe ulita principala din cartier si cum ai orbit toate babele de la parter cu xenoanele atunci sa-mi fie iertat, dar da, nu inteleg "modernismul" .
Ideea principala nu este sa va omorati pentru ca nu se mai fabrica bx sau cx ci sa nu va omorati in masinile voastre noi, din pur teribilism. Asta pt ca multi , daca isi intind un abtibild pe masina, deja considera ca nu mai sunt supusi nici unei legi a circulatiei sau a fizicii.

Oricum,revenind la scopul acestui subiect, daca nu ai sesizat din postul meu, iti spun direct: eu sustineam forumurile separate, foarte bune atata timp cat toti sunt sub umbrela aceluiasi club de marca.

aurelian21
pasionat

Mesajde aurelian21 » Dum 04-Oct-2009 22:00

nu stiu cum se face dar sunt de acord cu ultimele 3 posturi bineinteles particele din ele toti cei 3 colegi au spus cate ceva bun. Eu unul am mai spus am vorbit cu marian si nu m-ar supara sa stau sub numele clubcitroen nu vreau eu sa reinventez roata nici nu vreau sa fiu "sef" de trib vreau sa ajut lumea cu c5. Clubc5 va fi in principal un forum de tutoriale si chiar ii rog pe cei ce vor sa puna acolo ceva sa o faca, daca au adus vreo modificare c5-ului lor sa ne zica si noua "muritorilor" cum a facut-o daca a avut ceva probleme si a reusit sa le rezolve singur din nou poti face un mic tutorial din asta... cam asta vreau eu sa fac cu forum-ul acela.

legat de pustani fara suparare am 23 de ani doar si cel putin eu cred ca ma integrez, stiu sa fac o conversatie si nu sunt teribilist deci nu merita generalizata ideea.

legat de ce a zis mesersmith sunt iar de acord fara acesti teribilisti cine ar mai rade in hohote de cocalari zi si noapte? am gasi altii poate mai straluciti dar tot ar fi "fundul".

oricum ma bucur ca sunt si altii carora nu li se pare o idee rea acest nou forum si inca odata va asteptam oricand SI acolo nu doar acolo ;).

Pot spune ca am terminat cu obligatiile si de saptamana aceasta pot sa ma pun serios pe el sa incep sa urc si eu din pozele ce le am si sa fac ceva tutoriale si sa mai si muncesc putin la forum pt ca trebuie scoase o gramada din script si in acelasi timp adaugata o alta gramada. :)

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Lun 05-Oct-2009 08:58

@alexd, pustii aia teribilisti de care zici tu,care vorbesc de xenoane aftermarket si va polueaza voua discutiile tehnice, si de oameni mari, au facut in 2 ani jumate cat n-a facut ClubCitroen in 6 ani de cand e infiintat! Nu vroiam sa postez, insa jignesti aiurea o comunitate, in care sunt direct implicat!!

Tu vrei sa fie toti sub umbrela clubcitroen? Pai ce face clubcitroen pentru cei cu masini noi?? Iti zic eu, NIMIC! Si nu condamn pe nimeni, fiecare are propriul sistem de management (da ai nevoie de asa ceva si pt un forum), si datorita faptului ca majoritatea celor de aici sunt detinatori de automobile vechi, normal sa te focusezi asupra lor!
Noi am dat ocazia de mai multe ori userilor de aici sa participe la ceea ce noi am organizat, si asta pentru ca ne uneste un singur nume CITROEN! Un singur utilizator de aici a dat curs invitatiei si tot respectul pentru el!!

PS: Nu mai jigni aiurea niste oameni, care intr-adevar fac ceva, comparat cu altii!!!
PS1: Cred ca citesti prea mult 4tuning, si de acolo toate catalogarile si comparatiile prostesti!

alexd
Moderator

Mesajde alexd » Lun 05-Oct-2009 10:35

matrixule, nu am jignit pe nimeni, nu am facut decat sa parafrazez un comportament, daca el, parafrazat,rezulta in jignire, inseamna ca este ceva in neregula cu el. nu trebuie generalizat, dar, din pacate , micile detalii contureaza intregul. Chiar nu inteleg de ce te simti cu musca pe caciula.
nu intru pe 4tuning.
ce ati organizat voi? eu stiu de o intalnire in parcarea de la iulius mall din cluj.

mihaysmen
pasionat

Mesajde mihaysmen » Lun 05-Oct-2009 11:03

[quote="alexd"
ce ati organizat voi? eu stiu de o intalnire in parcarea de la iulius mall din cluj.[/quote]

in afara de jigniri mai stii altceva?

http://www.clubc4.ro/site/galerie-foto.html aici gasesti o mare parte din ce am facut dar nu totul. eu ma opresc aici ca vad ca nu are nici un rost sa port o discutie normala cu tine pentru ca ai jignit o intreaga comunitate.

alexd
Moderator

Mesajde alexd » Lun 05-Oct-2009 11:06

si cu ce v-am jignit fratii mei sensibili? nu acolo ati facut intalnirea de la cluj? sau ati si uitat? v-am intrebat ce ati organizat in afara de ce stiu eu.
Ultima oară modificat Lun 05-Oct-2009 11:09 de către alexd, modificat 1 dată în total.

bogdan78
pasionat

Mesajde bogdan78 » Lun 05-Oct-2009 11:07

Nu o sa se ajunga niciodat la un consens. Pare ca sunt destul de diferiti cei care frecventeaza club C4 respectiv club citroen. Dar s-ar putea pune niste linkuri intre siteuri, si poate rubricile de vanzari cumparari sa fie oarecum interconectate.
Eventual 2-3 intalniri in care sa se reuneasca toti, poate chiar pentru competitii :), sau impunerea punctului de vedere. Discutiile contradictorii dau rezultate cel mai bine face to face, nu pe forum.
Accelerezi, virezi simti usor cum derapeaza, pulsul se acelereaza, adrenalinĂŁ.. si toate grijile dispar...
Cei care au nevoie pot apela cu incredere pentru Studii Geotehnice, foraje...

Înapoi la “Diverse”