xantia sau R25???
Moderator: Echipa Tehnica
M-ati omorat!
Ce sa mai cred!?
Alex, chiar vreau sa vad cum e un R25!
Ai vreme in WE? Nu te deranjeaza?
Unde stai, ca eu stau in Militari, pe la Valea Lunga. Normal, vin eu spre tine...
mailul meu e cristipant@yahoo.com
Tinem legatura?
Ce sa mai cred!?
Alex, chiar vreau sa vad cum e un R25!
Ai vreme in WE? Nu te deranjeaza?
Unde stai, ca eu stau in Militari, pe la Valea Lunga. Normal, vin eu spre tine...
mailul meu e cristipant@yahoo.com
Tinem legatura?
Surugiu este amicul meu cu V6-le bleu, nu stiu cat stie el de dieselul asta verde, eu il depistasem pe autovit, prin vara, voia sa o vanda. Nu cred ca a reusit, asa ca sigur iti va raspunde. I-am vazut masina doar in mers, eu fiind pieton, arata bine, parea a fi ok, nu stiu nivelul de zgomot caci in vuietul bulevardului....Tipul este un nene intre 2 varste, cel putin cel ce o conducea asa era...
Vezi ca imi aduc aminte ca are si el site...cauta mai adanc...
Vezi ca imi aduc aminte ca are si el site...cauta mai adanc...
alexd scrie:Nu stiu Xantia cum este, nu am utilizat modelul, dar din cate stiu este urmasa bx-ului. Este clar sub un 25 bun. Parerea mea. HAC!
De xantia activa 3.0 v6 ai auzit? Are doar 196 de CP si suspensie activa?
In curbe suporta G-uri mai mari ca ferrari F50 sau toyota supra...de masinile de serie nici nu mai vb.
Ce crezi ca mai poate face un R25 "bun"?Sa nu ma intelegi gresit, imi place foarte mult r25-ul dar afirmatia ca xantia este clar sub r25 este mai mult decat nefondata...
Eu am mers cu r25, nu v6 sau baccara(era un motor diesel, cel care e pus si pe r21), mi-a placut dar este o masina destul de veche si daca nu a fost intretinuta cum trebuie iti cam papa bani...valabil cam pt toate marcile.
In schimb xantia este generatie mai noua, a aparut in 93-94, alta tehnologie, alta suspensie(fata de r25), alt confort si motoarele diesel fac ravagii.La benzine au turbourile CT de 150 de CP din 2000 cm3, si v6 mai sus amintit, care in combinatie cu suspensia activa nu prea are rival - cel putin la stabilitate in curbe si la viteza mare si cam la toate

Paco, parerea mea e ca merita sa mai pui niste bani si sa-ti iei o masina mai noua, dupa 95, sa fie bine intretinuta si ok si bineinteles Citroen! :P ...Xantia.E una diesel de vanzare din 95 nu se poate inmatricula si cere vreo 500 de euro pe ea; daca iti gasesti una immatriculata chiar se merita; si inca ceva, la Xantii poti sa negociezi pretul pana la sange ca nu se imbulzeste lumea.....

Bafta!Sa ne impartasesti concluziile la care ai ajuns!
chiar asa e...serios!este un test intre xantia, bmw seria 3 si a4 unde se spune lucrul acesta.Suporta acceleratii de peste 1 G in schimb ce masinile normale nu ajung la 0.85...
De curiozitate, poti sa intrii pe ftp si sa descarci filmuletele de la xantia activa si veivedea pe viu diferentele.
Iti dau si un link:
http://www.kolumbus.fi/perhe_pitkanen/xw/index2.htm
De curiozitate, poti sa intrii pe ftp si sa descarci filmuletele de la xantia activa si veivedea pe viu diferentele.
Iti dau si un link:
http://www.kolumbus.fi/perhe_pitkanen/xw/index2.htm