marian vs. marian

Tot ce nu se incadreaza in celelalte subiecte.

Moderator: Echipa Tehnica

neloo71
simpatizant

Mesajde neloo71 » Lun 02-Mai-2011 18:07

:roll: :roll: :roll:
dornic de cunoastere al acestei marci

mesersmith
Moderator - C5
Masina: C5 III
2: C5 II
3: Peugeot 308

Mesajde mesersmith » Lun 02-Mai-2011 19:36

intr-adevar, marean e o pata de culoare pe forumul nostru, o pata amuzanta, hilara chiar.
ultima lui postare de aici, e de-a dreptul criminala.
uneori, vine nevasta-mea din celelalte camere sa ma intrebe de ce rad si pe ce canal ma uit la tv ca sa dea si ea acolo. :P
cu toate astea, cred ca, desi ne-a mai decretit fruntile, nu merita sa stricam toate topicurile unde posteaza el.
sincer, imi pare rau ca nu pot edita mesajele altor useri, pt ca i-as edita mesajele de asa maniera incat sa nu si le mai recunoasca nici el, dar sa poata fi intelese de toti cei de aici.

marianmarian
pasionat

Mesajde marianmarian » Lun 02-Mai-2011 20:05

cer scuze pentru mancarea de litere , am observat ,aveti btot dreptul sa criticati scrisul.

iuliu m.
pasionat

Mesajde iuliu m. » Mar 03-Mai-2011 00:44

am vb. cu Khan si am discutam amumite probleme legate de mecanica , si lucreaza in domeniu.
cu Mugurel am rezolvat o problema ,care anumire persoane de pe forum nu a stiut cu ce se manaca un voalet (clapetul de inchis /deschis aer rece/cald , si daca se gaseste chit de reparatie.
care este diferenta si ce se potriveste de la un simplu climatronoc si un dublu climatroni (ca piese de schimb)
sunt o persoana care ma uit pe forumului, dar nu stiu cu ce va ocupati voi, de dati atatea sfaturi
cu Fam.Stan din Ploiesti ma cunosc si discutam anumite probleme legate de citroen.
iar voi cei care dati sfaturi nu am de unde sa stiu cu ce va ocupati

Aha, deci am avut dreptate. Tu nu esti vreun meserias ci un "povestitor" oarecare, "la umbra marilor meseriasi". :lol: :lol: :lol:
De fapt ne-ai cam prins...
"Noi", de fapt, ii "invatam" pe oameni "pe-aici", cum sa isi strice/distruga masinile.
Apoi, ne programam linistiti, la fel ca tine, la Khan, Mugurel sau familia Stan, si ne reparam masinile, boboc.
Cine-i suficient de fraier sa nu realizeze ca "noi" glumim de fapt, distrandu-ne pe seama necazurilor oamenilor care cer un sfat/ajutor/parere, trage ponoasele si intra la cheltuieli.
Tu, avand un IQ imens fata de media userilor de pe forum, esti unicul care s-a "prins de poanta". :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Felicitari!

marianmarian
pasionat

Mesajde marianmarian » Mar 03-Mai-2011 19:36

eu fac din pasiune pentru marcile romanesti si germane.
am plecat de la olcit,dacia ,logan si acum la citroen ,omul in viata invata.
lucrez dupa program la garaj si nu numai la prieteni,si o fac din pasiune.
cand am avut problema cu clapetul de inchis /deschis aer rece/cald, sa sti ca nici domnul Stan nu sa confruntat cu as ceva.
Khan a spus ca stie ce trebuie dar sa vada daca gaseste.
Mugurel a spus ca se gaseste chit de reparat ,cand toate reprezentantele citroen din tara aduceau tot sitemul.
iar voi colegi care dati sfaturi nu ati stiut cu ce se manaca acest vualet (clapet).
voi citi in continuare discutile vostre, dar nu o sa aplelez la voi .
am de unde sa primesc informatile dorite si corecte.
o seara buna.

danutz
pasionat
Masina: C 5 III Tourer, 2.0 HDI,163 cai, 2014
2: Ex : C 5 I și C 5 II
3: Tel : 0745.81.83.40

Mesajde danutz » Mar 03-Mai-2011 20:47

marianmarian scrie:eu fac din pasiune pentru marcile romanesti si germane.
am plecat de la olcit,dacia ,logan si acum la citroen ,omul in viata invata.
lucrez dupa program la garaj si nu numai la prieteni,si o fac din pasiune.
cand am avut problema cu clapetul de inchis /deschis aer rece/cald, sa sti ca nici domnul Stan nu sa confruntat cu as ceva.
Khan a spus ca stie ce trebuie dar sa vada daca gaseste.
Mugurel a spus ca se gaseste chit de reparat ,cand toate reprezentantele citroen din tara aduceau tot sitemul.
iar voi colegi care dati sfaturi nu ati stiut cu ce se manaca acest vualet (clapet).
voi citi in continuare discutile vostre, dar nu o sa aplelez la voi .
am de unde sa primesc informatile dorite si corecte.
o seara buna.

Fara suparare.....dar ce mai cauti pe acest forum atunci ?In ce priveste defectiunile posibile ale masinilor tu chiar crezi ca toate se pot depista exact dupa simptome?No chance-(scuze-nici o sansa, ca sa nu crezi ca am zis ceva de rau :D ).Daca pe tine te-ar durea ceva, iti da doctorul tratament fara sa te consulte, asa prin telefon?In primul rand, cand te inscrii intr-o comunitate-cum e si acest forum- din respect pt ceilalti, incearca sa COMPUI ceva coerent, pt ca nu e nimeni obligat sa te ajute si sa descifreze alfabetul tau chirilic, pt ca fiecare mai avem si alte probleme.Altfel, cum Dzeu sa intelegi ceva daca arunci cuvintele cu furca???Nu te supara, dar asta e realitatea si n-are sens sa ne certam intre noi aiurea ! Multe "succesuri" !

mesersmith
Moderator - C5

Mesajde mesersmith » Mar 03-Mai-2011 21:44

bai baiatule, deja incepi sa-mi faci draci, pt ca te comporti mai idiotic decat pacala.
ia uite aici cum colegul urzica explica ce si cum se strica la clima: http://www.clubcitroen.ro/forum/viewtopic.php?t=15759
ia mai uite si aici discutii despre clima: http://www.clubcitroen.ro/forum/viewtopic.php?t=14431
ia mai uite aici si despre electronica sistemului: http://www.clubcitroen.ro/forum/viewtop ... highlight=

acum, daca tu nu esti in stare sa cauti pe forum informatii date de-a gata, mura-n gura, nu mai e vina noastra.
vii aici si jignesti aiurea spunanad ca toti colegii nostri dau sfaturi aiurea, in conditiile in care tu nu esti in stare sa faci nimic si te duci ba la mugurel, ba la khan.
pai fa tu, mai manole, daca esti bun si nu te mai duce la altii.
offf.
du-te, bai nene si lasa-ne ca esti catastrofa in toate, nu nunai la limba romana.

mesersmith
Moderator - C5

Mesajde mesersmith » Mar 03-Mai-2011 21:46

salut desprinderea postarilor legate de marean.
chiar am reusit cu pacala asta sa stricam forumul.
la naiba.
si cat mi-am impus sa ma abtin, dar asta-i chiar catastrofa.

tibotib
pasionat

Mesajde tibotib » Mar 03-Mai-2011 22:17

Stai linistit ca nu se merita!
Oameni ca Marean sunt pata de culoare(si rusine) pe care,din pacate,o intalnim peste tot in Romania,din ce in ce mai des,,si de care nu vom scapa niciodata!
Probabil este suparat ca nu ne-am oferit voluntari sa ne deplasam la domiciliu si sa-i reparam masina,sa o spalam,sa-i facem plinul,sa-i platim impozitul si cred ca tot nu era de ajuns,mai trebuia si rovigneta!
Binenteles,pe banii nostri,doar oameni de genul "Marean" sunt raritati ale naturii si trebuie protejati pentru perpetuarea speciei !

iuliu m.
pasionat

Mesajde iuliu m. » Mar 03-Mai-2011 23:22

bai baiatule, deja incepi sa-mi faci draci, pt ca te comporti mai idiotic decat pacala.
ia uite aici cum colegul urzica explica ce si cum se strica la clima: http://www.clubcitroen.ro/forum/viewtopic.php?t=15759
ia mai uite si aici discutii despre clima: http://www.clubcitroen.ro/forum/viewtopic.php?t=14431
ia mai uite aici si despre electronica sistemului: http://www.clubcitroen.ro/forum/viewtopic....highlight=

Tot ceea ce ne poate bucura este ca Pacala/Marean a scos totusi din buzunar 200 de euro, pe cata vreme, dac-ar fi "reperat" si priceput totodata, (ceea ce nu e, nici pe departe, de la sine inteles :lol: ) topicurile citate de Mesersmith n-ar fi cheltuit niciun sfantz...
Departe de mine de a ma bucura de raul altuia, insa e clar, luand in considerare acest amanunt cu Marean/Pacala nu este un muritor de foame ci o duce financiar suficient de bine, castigand totusi ceva bani, ceea ce, judecand dupa cat il duce capul, nu ar fi fost musai sa-i fie chiar la indemana. :lol: :lol: :lol:

Multe succesuri si "la mai mare", Mareane!!! :lol: :lol: :lol:

Înapoi la “Diverse”