Problemele lui nicum
Moderator: Echipa Tehnica
Gusti: ba da, tocmai asta e ideea, dar zicand "topic stupid" si "grow up" nu prea cred ca ai ajutat, parerea mea
iar comentariul celalat a fost pe cat de scurt, pe atat de ne-diplomatic...am vazut si c4 in curtea ats-ului aduse la statutul de rabla de conducatorii lor...in cateva luni domnilor.
eu aici inchei alte observatii secundare, voi incerca sa fiu ontopic
.

iar comentariul celalat a fost pe cat de scurt, pe atat de ne-diplomatic...am vazut si c4 in curtea ats-ului aduse la statutul de rabla de conducatorii lor...in cateva luni domnilor.
eu aici inchei alte observatii secundare, voi incerca sa fiu ontopic

Cosmin
high energy music expression
high energy music expression
nu va suparati pe mine .... dar mi-am adus aminte de fosta mea masina, un golf 2, o masina excelenta cu care am coborat o rapa care n-a vrut sa o coboare un jeep, cu care am sarit peste un sleau unde iar n-a vrut sa treaca un suv, mi-a fost tare draga .... avea aceleasi mii de probleme ca ale voastre, am dat-o pe mana unui amic mecanic care o bibileste zilnic (desi ea n-are nimic)
pentru o secunda, mi-am adus aminte usor nostalgic de vremea aia ... si am oftat destul de ne-ironic
...ce rable !
pentru o secunda, mi-am adus aminte usor nostalgic de vremea aia ... si am oftat destul de ne-ironic
...ce rable !
- florin_budea
- pasionat
Imi pare sincer rau ca s-a ajuns aici, fiecare masina are problemele ei , datorita ei dar si datorita soferului si nu trebuie sa facem nici un fel de comparatie mai ales intre modele noi si cele vechi.O masina veche este o masina veche nu ii putem prelungi viata la infinit, doar daca esti un nostalgic dupa alte vremuri. Si sunt de parerea ca intr-o masina nu prea merita investit bani, faci una pica alta si tot asa pana ajungi sa-ti urasti masina.Masini sunt majoritatea marcilor, doar ca dupa bani si nu trebuie sa subapreciezi o alta marca. Si sincer orice hidraulic este pacatos le dai greu de capat si riscule uzuri rapide este destul de mare.
Nu este neaparat asa .
In general nu hidraulicul este pacatos ci proprietarul .
De obicei schimbam ceva cand cade iar la hidraulic asta inseamna ceva nasol totusi.
Dar ca suspensie sau frane putine masini la anii lor fac ce au facut acestea sincer .
Vorbesc mai mult pe partea de suspensie de ex ca asa la motoare fac destui motoare bune (am avut un golf 1 cu motor de 1,6benzina)
De obicei schimbam ceva cand cade iar la hidraulic asta inseamna ceva nasol totusi.
Dar ca suspensie sau frane putine masini la anii lor fac ce au facut acestea sincer .
Vorbesc mai mult pe partea de suspensie de ex ca asa la motoare fac destui motoare bune (am avut un golf 1 cu motor de 1,6benzina)
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
Sorry Matrixu pentru topicul cu pricina, se mai intimpla
Si daca tot am deschis gura, nu pot sa nu remarc o diferenta de atitudine intre intre cei cu masini vechi, cei care practic au infiintat clubul (singura exceptie de aici e Adytzu care (inca) are Xsara) si cei cu masini noi, care au uitat prea repede ca intr-un trecut nu prea indepartat conduceau si ei niste rable, poate mai rable decit unele din rablele de aici.
De asemenea nu pot sa nu remarc ca atunci cind cineva cu o masina noua a avut probleme, nu a sarit nimeni dintre cei cu vechituri sa faca misto sau sa intoarca cutitul in rana cu remarci de genul "ai dat xxxxx EUR pe masina, platesti casco xxx - xxxx EUR si ai un ..... de masina".
Cu regret o spun ca spiritul clubului s-a cam pierdut si ar trebui sa ne aducem aminte ca aici nu sintem nici pe mirc si nici la o birfa mica.

Si daca tot am deschis gura, nu pot sa nu remarc o diferenta de atitudine intre intre cei cu masini vechi, cei care practic au infiintat clubul (singura exceptie de aici e Adytzu care (inca) are Xsara) si cei cu masini noi, care au uitat prea repede ca intr-un trecut nu prea indepartat conduceau si ei niste rable, poate mai rable decit unele din rablele de aici.
De asemenea nu pot sa nu remarc ca atunci cind cineva cu o masina noua a avut probleme, nu a sarit nimeni dintre cei cu vechituri sa faca misto sau sa intoarca cutitul in rana cu remarci de genul "ai dat xxxxx EUR pe masina, platesti casco xxx - xxxx EUR si ai un ..... de masina".
Cu regret o spun ca spiritul clubului s-a cam pierdut si ar trebui sa ne aducem aminte ca aici nu sintem nici pe mirc si nici la o birfa mica.

Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
nicum scrie:Sorry Matrixu pentru topicul cu pricina, se mai intimpla![]()

Sunt intru totul de acord cu nicu