Problemele lui nicum

Tot ce nu se incadreaza in celelalte subiecte.

Moderator: Echipa Tehnica

alexd
Moderator

Mesajde alexd » Vin 15-Sep-2006 20:52

pai....prin asta pacatuieste si bx-ul: este plin de tehnologie...hidraulica si este sensibil.

bezz
pasionat

Mesajde bezz » Sâm 16-Sep-2006 14:29

Gusti: ba da, tocmai asta e ideea, dar zicand "topic stupid" si "grow up" nu prea cred ca ai ajutat, parerea mea :drinkers:
iar comentariul celalat a fost pe cat de scurt, pe atat de ne-diplomatic...am vazut si c4 in curtea ats-ului aduse la statutul de rabla de conducatorii lor...in cateva luni domnilor.
eu aici inchei alte observatii secundare, voi incerca sa fiu ontopic :oops: .
Cosmin
high energy music expression

regedit
pasionat

Mesajde regedit » Lun 18-Sep-2006 11:23

nu va suparati pe mine .... dar mi-am adus aminte de fosta mea masina, un golf 2, o masina excelenta cu care am coborat o rapa care n-a vrut sa o coboare un jeep, cu care am sarit peste un sleau unde iar n-a vrut sa treaca un suv, mi-a fost tare draga .... avea aceleasi mii de probleme ca ale voastre, am dat-o pe mana unui amic mecanic care o bibileste zilnic (desi ea n-are nimic)

pentru o secunda, mi-am adus aminte usor nostalgic de vremea aia ... si am oftat destul de ne-ironic

...ce rable !

florin_budea
pasionat

Mesajde florin_budea » Lun 18-Sep-2006 12:15

Imi pare sincer rau ca s-a ajuns aici, fiecare masina are problemele ei , datorita ei dar si datorita soferului si nu trebuie sa facem nici un fel de comparatie mai ales intre modele noi si cele vechi.O masina veche este o masina veche nu ii putem prelungi viata la infinit, doar daca esti un nostalgic dupa alte vremuri. Si sunt de parerea ca intr-o masina nu prea merita investit bani, faci una pica alta si tot asa pana ajungi sa-ti urasti masina.Masini sunt majoritatea marcilor, doar ca dupa bani si nu trebuie sa subapreciezi o alta marca. Si sincer orice hidraulic este pacatos le dai greu de capat si riscule uzuri rapide este destul de mare.

lali
pasionat

Nu este neaparat asa .

Mesajde lali » Lun 18-Sep-2006 13:12

In general nu hidraulicul este pacatos ci proprietarul .
De obicei schimbam ceva cand cade iar la hidraulic asta inseamna ceva nasol totusi.
Dar ca suspensie sau frane putine masini la anii lor fac ce au facut acestea sincer .
Vorbesc mai mult pe partea de suspensie de ex ca asa la motoare fac destui motoare bune (am avut un golf 1 cu motor de 1,6benzina)

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Lun 18-Sep-2006 13:33

Daca tot e offtopic pe un topic total offtopic :D ,singura mea problema care o am cu Nicum este ca mi-a stricat topicul de la C4 cu Probleme peste 20 000km :lol: :lol:

nicum
Moderator
Masina: BX 16 RS

Mesajde nicum » Lun 18-Sep-2006 18:54

Sorry Matrixu pentru topicul cu pricina, se mai intimpla :oops:
Si daca tot am deschis gura, nu pot sa nu remarc o diferenta de atitudine intre intre cei cu masini vechi, cei care practic au infiintat clubul (singura exceptie de aici e Adytzu care (inca) are Xsara) si cei cu masini noi, care au uitat prea repede ca intr-un trecut nu prea indepartat conduceau si ei niste rable, poate mai rable decit unele din rablele de aici.
De asemenea nu pot sa nu remarc ca atunci cind cineva cu o masina noua a avut probleme, nu a sarit nimeni dintre cei cu vechituri sa faca misto sau sa intoarca cutitul in rana cu remarci de genul "ai dat xxxxx EUR pe masina, platesti casco xxx - xxxx EUR si ai un ..... de masina".
Cu regret o spun ca spiritul clubului s-a cam pierdut si ar trebui sa ne aducem aminte ca aici nu sintem nici pe mirc si nici la o birfa mica. :(
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!

alexd
Moderator

Mesajde alexd » Lun 18-Sep-2006 19:34

nicum scrie:Sorry Matrixu pentru topicul cu pricina, se mai intimpla :oops:
Si daca tot am deschis gura, nu pot sa nu remarc o diferenta de atitudine intre intre cei cu masini vechi, cei care practic au infiintat clubul (singura exceptie de aici e Adytzu care (inca) are Xsara) si cei cu masini noi, care au uitat prea repede ca intr-un trecut nu prea indepartat conduceau si ei niste rable, poate mai rable decit unele din rablele de aici.
De asemenea nu pot sa nu remarc ca atunci cind cineva cu o masina noua a avut probleme, nu a sarit nimeni dintre cei cu vechituri sa faca misto sau sa intoarca cutitul in rana cu remarci de genul "ai dat xxxxx EUR pe masina, platesti casco xxx - xxxx EUR si ai un ..... de masina".
Cu regret o spun ca spiritul clubului s-a cam pierdut si ar trebui sa ne aducem aminte ca aici nu sintem nici pe mirc si nici la o birfa mica. :(

=D>

Sunt intru totul de acord cu nicu

Draku
pasionat

Mesajde Draku » Mar 19-Sep-2006 07:32

pai poate ar fi bine sa se infiinteze "aripa tanara" a clubului, ca si asa e la moda treaba asta... :lol:
Eu stiu ca sunt prost, dar cand privesc in jurul meu, prind curaj.

paco
carcotas profesionist

Mesajde paco » Mar 19-Sep-2006 09:03

Doar ca aripa tanara nu poate zbura cu propriile aripi...din motive obiective.

nitro_od
pasionat

Mesajde nitro_od » Mar 19-Sep-2006 23:02

urmaresc postul de cand @paco l-a deschis si, sincer, nu am nimic de zis.
asta este tot ce am avut de zis despre subiect ! :-#
..... frantuzoaica pretentioasa !!!

paco
carcotas profesionist

Mesajde paco » Mie 20-Sep-2006 07:38

Cum se zice, si tacerea e un raspuns... :)

Arise
pasionat

Mesajde Arise » Mie 20-Sep-2006 20:02

Eu in locul lui nicum, stergeam postul si il banam pe paco.
Apoi il banam si pe ala cu Kalosu lui cu tot, DMX parca ii zice. :lol:

glumeam evident...

MARIAN
Admin CITROclub
Masina: Xantia 1.9TD VSX
2: C5 2.0 HDI 110CP

Mesajde MARIAN » Mie 20-Sep-2006 20:10

De asta avem noi grija sa nu fii in locul lui nicum :wink:

bezz
pasionat

Mesajde bezz » Mie 20-Sep-2006 22:52

@arise singurul mod de a vedea puchinetele alea de litere e sa dau quote? glumetule :lol:

Arise mai are un job la cosmote
Cosmin

high energy music expression

Înapoi la “Diverse”