Procesor AMD - cateva intrebari
Moderator: Echipa Tehnica
Bezz, m-am uitat prin cutiile mele si am gasit o placuta ramasa de la carcasa mea Antec. Din pacate, gaurile sunt dispuse destul de diferit fata de ce ai avea tu nevoie pentru placa ta de baza. In mod normal, poti monta placa de baza si fara placuta aia, dar o s-arate cam tiganeste. Asta e singurul incovenient.
bezz scrie:din pacate capacul acela vine cu carcasa nu cu placa de baza.
Eu am primit placuta de care ai tu nevoie si cu carcasa, dar si cu placa de baza. Din pacate, placuta de la carcasa e buna de aruncat pentru mine, fiindca nu se potriveste de nicio culoare cu conectorii de pe placa de baza. Orice placa de baza noua trebuie sa vina la pachet si cu placuta respectiva. La mine asa a fost pentru placa de baza Gigabyte pe care o am eu.
- DanT
- Moderator
- Masina: Xsara Picasso 1.6 Hdi 2008
- 2: Citroen C5 2.0 HDi 2004
- 3: Saxo S1 16V VTS, Xantia X1 Activa
ai mare grija cu telecomanda si driver-ele ...
pentru ca iti va fi greu sa gasesti pe undeva ceva telecomanda care sa te ajute ...
cat despre cabluri si alimentator cu ceva bafta le poti gasi pe Maica Domnului, la magazinele de electronice ... ... insa, iarasi ... atentie la telecomanda si drivere...
pentru ca iti va fi greu sa gasesti pe undeva ceva telecomanda care sa te ajute ...
cat despre cabluri si alimentator cu ceva bafta le poti gasi pe Maica Domnului, la magazinele de electronice ... ... insa, iarasi ... atentie la telecomanda si drivere...
Dan
Dreptul de exprimare este liber, dreptul de a fi ascultat trebuie castigat!
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone
Dreptul de exprimare este liber, dreptul de a fi ascultat trebuie castigat!
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone
-
- simpatizant
1. tv tunerul daca este de "marca" leadtek, asus, sau altele serioase cu conectare prin usb la calculator (deci se alimenteaza prin usb) poate fi o investitie interesanta. vezi ce model este, cauti pe net si daca selectorul si chipul de procesare video sunt performante + un pret rezonabil, poate merita.
de regula marii producatori folosesc un soft proprietar pt vizionare/inregistrare a programelor care include si partea de drivere.
2.o metoda pe care o folosesc pt reducerea zgomotului: ventilator diametru mare fara reglaj electronic, cu cfm mare dar folosit la tensiune de alimentare mai mica cca. 7 v in loc de 12.(alimentarea intre barele de 12v si 5v).
3. culmea este ca am o problema similara cu a ta, iar dupa multe cautari, pe motiv ca nici macar ciurucuri nu se mai gasesc, am renuntat la acea placuta ...noroc ca spatele carcasei este spre perete altfel arata ca dupa razboi.
cu stima, costin.
de regula marii producatori folosesc un soft proprietar pt vizionare/inregistrare a programelor care include si partea de drivere.
2.o metoda pe care o folosesc pt reducerea zgomotului: ventilator diametru mare fara reglaj electronic, cu cfm mare dar folosit la tensiune de alimentare mai mica cca. 7 v in loc de 12.(alimentarea intre barele de 12v si 5v).
3. culmea este ca am o problema similara cu a ta, iar dupa multe cautari, pe motiv ca nici macar ciurucuri nu se mai gasesc, am renuntat la acea placuta ...noroc ca spatele carcasei este spre perete altfel arata ca dupa razboi.
cu stima, costin.
-
- simpatizant
ai dreptate mbc, tehnica a evoluat, in schimb eu am postat fara sa ma uit la data.cautand ceva despre acetona am gasit topicul si din neatentie hop si eu cu chef de vorba.
oricum e bine ca sunt oameni activi, pasionati si vigilenti pe acest forum... ms pt atentionarea indirecta, cred ca eram obosit altfel ar insemna ca e varsta mea de vina? probabil ca nu inca, mai degraba sunt indragostit de.... C3-ul meu.
oricum e bine ca sunt oameni activi, pasionati si vigilenti pe acest forum... ms pt atentionarea indirecta, cred ca eram obosit altfel ar insemna ca e varsta mea de vina? probabil ca nu inca, mai degraba sunt indragostit de.... C3-ul meu.