Centura de siguranta

Tot ce nu se incadreaza in celelalte subiecte.

Moderator: Echipa Tehnica

dj01fad
demolition man
Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
2: C5 tourer 2.2 204
3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!

Mesajde dj01fad » Sâm 11-Noi-2006 12:37

acum vreo ceva vreme am suferit un accident si din cauza ceturii mi-am cam sucit gatul... de atunci, cel putin ca sofer nu o mai port, dar, ca pasager este buna pentru ca este singurul lucru care te tine. la sofer.... am mai avut accidente fara ea si m-am tinut de volan.

tipitip
pasionat

Mesajde tipitip » Sâm 11-Noi-2006 13:02

dacã a nu purta centura Înseamnã "ºmecherie", atunci sunt mândru cã sunt un fraier În viaÞã (dacã mã prind cum e cu hostingul ãsta, postez ceva poze personale...dar mai bine uit!)!
@motane, nu-Ăži bate joc de ĂŁia 22 de ani, cĂŁ e pĂŁcat Âşi pe lumea cealatĂŁ nu existĂŁ "Âşmecherie", sau dacĂŁ totuÂşi este, singurul "Âşmecher" e D.zeu...sau ĂŁlĂŁlalt!

Alex Motan
pasionat

Mesajde Alex Motan » Dum 12-Noi-2006 13:17

@tipitip
Da cine a zis ca imi bat joc?? :?: :?: :shock:
Poate fiind nou pe forum nu ai avut rabdarea sa citesti cum trebuie, nimeni nu isi bate joc deasta s-a deschis subiectul... :P
Sa-ti vina bejulia mai repede si sa porti centura tot timpul, bun gasit pe forum! :wink:

tipitip
pasionat

Mesajde tipitip » Dum 12-Noi-2006 13:36

Scuze, n-am citit ca lumea tot postul, cã mi s-a zbârlit mousul la...
Alex Motan scrie:Da faza cu rusinea e cat se poate de reala...la varsta mea (22) nimeni nu poarta centura si nu din aroganta sau incostienta ci pur si simplu ca nu e "smecherie".

Brrr...
ÂŞi de bejulie (sau bejulĂŁ)...mulĂžumesc, sĂŁ vinĂŁĂŁĂŁĂŁĂŁĂŁĂŁĂŁĂŁĂŁ!

george
pasionat

Mesajde george » Dum 12-Noi-2006 17:21

dj01fad scrie:acum vreo ceva vreme am suferit un accident si din cauza ceturii mi-am cam sucit gatul... de atunci, cel putin ca sofer nu o mai port, dar, ca pasager este buna pentru ca este singurul lucru care te tine. la sofer.... am mai avut accidente fara ea si m-am tinut de volan.

Nu vad ce legatura are centura cu sucitul gitului? Gitul se sucea oricum, poate mai tare fara centura. Centura te tine lipit de scaun, nu suceste gituri. Poate doar daca o tii peste git, nu peste piept.
Tinutul de volan e fix pix. Exista studii care arata ca poti sa te tii de volan pina la aproximativ 18 km/ora (impact frontal). La viteza mai mare te tii degeaba.

dj01fad
demolition man
Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
2: C5 tourer 2.2 204
3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!

Mesajde dj01fad » Dum 12-Noi-2006 18:42

...adica centura m-a tinut de piept si capul mi-a fost aruncat spre fata si mi-a trosnit gatul de m-a durut ca dreaq cateva zile. impactul a fost cu un morman maaaare de pamant in care soferul meserias s-a infipt (can 30-40 Km/h) :lol:
se poate sa ai dreptate si sa fi fost mai rau daca nu o aveam.... cine stie?

silvius
pasionat

Mesajde silvius » Dum 12-Noi-2006 18:56

pai dak ti-a stropshit gatul, fa un calcu la diferenta intre greutatea capului si greutatea corpului (pana la brau). mai crapai shi capul, te loveai la genunchi sau cine stie
alarma, clima, cd, praguri, navigatie, so on... - B-08-BBK[img:824728406b]http://www.tour-romania.info/citroen/avatarmare.jpg[/img:824728406b]

T.rac3Er
pasionat

Mesajde T.rac3Er » Lun 13-Noi-2006 08:47

daca nu aveai centura, la cum zici ca ti-a smucit gatul, pe primei un volan in plin de nu iti mai trebuia, si acum te gandeai ce bine ar fi fost sa porti centura.
poveste: ieri ma plimbam cu prietena, si la un moment dat a trebuit sa isi ia din spate mobilul, si-a decuplat centura (abia plecam de la stop, ca altfel nu o lasam sa faca asta...la cum am vazut seria de filme "final destination" ma uitam de 3 ori in toate partile sa ma asigur ca nu se intampla ceva neprevazut exact atunci cand nu are centura pusa)
a piuit senzorul ala non-stop, si a fortat-o sa il inchida mai repede. se auzea f tare in partea cealalata a telefonului...i-am zis ca alta data nu mai facem asta :D
nu stiu cum e cu 2 minute sa se aopreasca, dar sincer era atat de tare si stresant sunetul asta, incat surd sa fii sa nu iti pui centura...sincer, e o inventie buna
[img:177922ea83]http://img221.imageshack.us/img221/4179/cityracercp1.jpg[/img:177922ea83]

OPUS Workshop
:: LED designs ::

Înapoi la “Diverse”