Asigurare CASCO

Tot ce nu se incadreaza in celelalte subiecte.

Moderator: Echipa Tehnica

DanCld
pasionat

Mesajde DanCld » Mar 27-Mar-2007 14:26

Allianz a trecut la masuri severe de filtrare a clientilor pe principii statistice - probabil cineva din actionariat s-a declarat extrem de nemultumit de nivelul profiturilor (sau al pierderilor?! :lol: ) si cineva de la un nivel inferior a "percutat". Rezultatul il vedem cu totii: daca ai sub 30 de ani si/sau locuiesti in Bucuresti - si mai ales daca te-ai folosit macar de un leu din polita precedenta...... :axe:

Daca te incalzeste cu ceva si in cazul masinii din semnatura a actualizat procentul de risc (cat % din valoarea masinii ti-o ia drept asigurare casco) de la vreo 5-6% pana la 15-16%. Si tine seama ca si-au facut profit cu noi in fiecare dintre cei 2 ani cat am avut polita la ei, chiar daca am apelat la casco pentru niste zgarieturi!
Ultima oară modificat Mar 27-Mar-2007 14:29 de către DanCld, modificat 1 dată în total.

mdragos
simpatizant

Mesajde mdragos » Mar 27-Mar-2007 14:27

Daca este cineva interesat va fac eu asigurare la masina noua cu 4.5% aplicata la valoarea de nou a masinii si fara fransize.
Tel 0745.504.576 si deschid si dosare de dauna la domiciliul clientului pana in 2000 eur.

mdragos
simpatizant

Mesajde mdragos » Mar 27-Mar-2007 14:29

Apropos, nicaieri in lume segmentul de asigurari auto nu este profitabil ptr nici o societate de asigurare doar ca aceste polite iti asigura fluxul de cash flow

murphy
pasionat

Mesajde murphy » Mie 28-Mar-2007 22:32

mituc scrie:Mie astia de la allianz mi-au facut o oferta intre 5200 si 6700RON, in functie de franciza. Cind mi-au spus pretul in primele secund enu am reusit sa asociez raspunsul cu intrebarea. Mai plateste cineva asa scoruri la o masina de 15k EUR? Anul trecut am platit vreo 29mil.

din ce cauza e diferenta asa mare fata de anul trecut?
eu am platit pe un an 23 mil, si am avut reparatii de aprox 37 (parbriz, spoiler fata, proiector, maturator pietre). luna viitoare trebuie sa innoiesc polita si incep sa-mi fac griji.
zambeste, maine va fi mai rau. :D

mdragos
simpatizant

Mesajde mdragos » Vin 30-Mar-2007 09:27

Murphy la ce despagubire ai avut vs prima de asigurare nici nu vreau sa ma gandesc la ce rata daunei ai pe polita de asigurare.In acest sens ai 2 optiuni:ori mergi in continuare pe aceeasi firma dar platesti destul de mult ori schimbi asiguratorul si iesi mai ieftin.Cu solutia nr 2 te pot ajuta eu pe pm

Înapoi la “Diverse”