au iesit la vanat

Tot ce nu se incadreaza in celelalte subiecte.

Moderator: Echipa Tehnica

gabi caragea
pasionat

Mesajde gabi caragea » Vin 26-Oct-2007 20:02

si eu sunt pieton pina in decembrie
erau iesiti la pinda intre sebes si sibiu si ma-au luat cu radarul 185 km fara discutii si interventii 90 zile asa ca trebuie sa mai astept pina voi iesi dinnou pe sosele,super naspa treaba asta cu statul la pinda macar de ar accepta spaga daca tot stau pititi
ciudat este faptul ca inca nu ma pot obisnui cu mersul pe trotuar si la caderea serii inca mai caut faza scurta ,sa nu mai vorbes de intersectii unde schimb directia de mers si caut maneta de semnalizare,sper sa nu fiti si voi in aceeasi stare este forte nasol.
multa bafta
apropo se mai da examen daca vreau sa il iau mai devreme ,cunosteti vreo procedura ca in decret nu am gasit nimic,ba chiar nu exista contraventie sau orice altceva daca esti prins cu viteza mai mare decat acei 50km peste limita legala sau parca era ceva de genul 30 peste

AngelTero
pasionat

Mesajde AngelTero » Vin 26-Oct-2007 20:47

eu stiu ca daca ai peste50 in localitate sa zicem 100-120 iti ia permisul si trebuie sa dai iar acum nu stiu poate au schimbat dar nu prea cred

alexd
Moderator

Mesajde alexd » Vin 26-Oct-2007 20:48

gabi, iarta-ma dar foarte bine ti-au facut, te-au protejat practic pe tine de tine si pe altii de tine. Pai in zona aia sa mergi cu 185/h este crima...CRIMA. Inteleg ca face vreunu pe grozavul pe autostrada....dar sa fii suparat si totusi atat de senin ca ti-au luat permisul ca mergeai cu "doar" 185.....si tot ei sunt magari.Eu ti-l anulam, chit ca incalcam drepturile omului. In cazuri d'astea sa pandeasca tot mai multi. Mie mi-e frica de astfel de soferi...cand calatoresc cu copilul si merg cu viteza legala, poate usor peste, dar in limita in care raman cu permisul, si vine cate un "grabit" abia astept sa ma depaseasca si zic merci ca am scapat de el...d'aia sunt atatea accidente urate cate sunt la noi...viteza ucide!

bagati un ochi aici:

http://youtube.com/watch?v=bJ_IEnf_G3Q

XENON
pasionat

Mesajde XENON » Vin 26-Oct-2007 21:06

deci mi s-a ridicat parul pe spate :shock: :shock: :shock: . da, cred ca in seara asta o sa merg mai incet....(asta ar trebui sa induca orice spot de genul asta)

ALEXX
pasionat

Mesajde ALEXX » Vin 26-Oct-2007 21:19

dar de seatul de pe valea prahovei ( baicoi, nistoresti) nu stiati? e de vreo 2 ani pe acolo si mai de curand a aparut si un logan alb fara colante...pana la urma sa stiti ca nu e asa rau pe jos. in 20 de minute sunt acasa de la servici fara stress, mai vezi si fete noi... o luna pe an ma gandesc ca nu mai contribui la incalzirea globalasi mai scap un pic de burta ( nu ca ar fi cazul la cele saizecisi de kile pe care le detin :D

mbc
pasionat
Masina: Citroen C5 2.0 HDI 2004

Mesajde mbc » Vin 26-Oct-2007 21:28

nasol spotul anti-viteza. dar te face sa te mai gandesti un pic. In seara asta i-am dat 120 pe o stradutza mai mica :oops: maine ma duc sa ma plimb un pic prin oras :)
"If in doubt, flat out!"

alexd
Moderator

Mesajde alexd » Vin 26-Oct-2007 21:50

imi cer scuze, dar cred ca este cazul sa vedem cateva astfel de spoturi de sensibilizare.
ganditi de 2 ori inainte de a apasa pedala, ce este mai important? sa ajungeti la destinatie ok, chiar si cu o mare intarziere, sau....

cei slabi de inger nu priviti....
http://youtube.com/watch?v=Q7es_8HJ9UI
http://youtube.com/watch?v=2MltNMuNmLA
http://youtube.com/watch?v=FS5f73EHRhA
http://youtube.com/watch?v=NPtur1ByCOk
http://youtube.com/watch?v=7vQiHp8EfjU
http://youtube.com/watch?v=h9VWF1DXQ8s

...mai puneti si voi....
ar trebui sa facem un topic pe tema asta...sticky.

mbc
pasionat

Mesajde mbc » Vin 26-Oct-2007 22:25

sincer, pe mine tot spotul de mai sus m-a facut sa ma gandesc mai mult. Cat despre partea cu un pahar... nu prea cred. sau na.. era gagica. S-a intamplat o singura data sa beau si sa conduc, dar am fost constinent tot timpul ca am baut si din acest motiv nu am mers cu mai mult de 50. Si aveam mai mult de un pahar la bord. As zice 3 (vin).
"If in doubt, flat out!"

mbc
pasionat

Mesajde mbc » Sâm 27-Oct-2007 20:54

Sa va arat ceva si mai tragic? Urmati linkul de mai jos, dar numai pe raspunderea voastra. Sunt niste imagini foarte urate, deci daca aveti problele cardiace sau doriti sa mai mancati astazi ceva, lasati-o balta. Oricum, linkul:
http://www.tragedii.go.ro/
"If in doubt, flat out!"

seridan
pasionat

Mesajde seridan » Dum 28-Oct-2007 20:16

Fara comentarii, nu merita.

mbc
pasionat

Mesajde mbc » Dum 28-Oct-2007 20:21

singurul comentariu care merita: aveti grija, ziua de maine s-ar putea sa fie mai neagra decat cea de astazi
"If in doubt, flat out!"

gabi caragea
pasionat

Mesajde gabi caragea » Lun 29-Oct-2007 09:23

multumesc frumos pentru incurajari
dar sa nu facem pe eroii dupa razboi pentru ca cu siguranta multi dintre voi au accelerat pina la maxim ,doar asa sa vada cat duce masina ,sau erati cu vre-o gacica ,nu conteaza motivul parerea mea este ca 99%dintre noi au dus masina pina la limita sau macar aproape de limita.

mbc
pasionat

Mesajde mbc » Lun 29-Oct-2007 10:56

eu am dus-o pana la 170 si dupa cum se comporta la viteza respectiva mai mergea un pic. eram pe drum drept. Oricum, si acum mi se se pare o inconstienta din partea mea. Cu o gagica? crezi ca daca se sperie aia mai vrea ceva dupa? eu zic ca cu gagicile e bine sa nu mergi tare pentru ca te considera tzaran. asta am vazut din experienta.
"If in doubt, flat out!"

gabi caragea
pasionat

Mesajde gabi caragea » Lun 29-Oct-2007 11:06

am dat si eu cateva exemple poate nu erau cele mai potrivite
adevarul este ca atunci cand merg cu familia sunt destul de cumpatat

adytzu
RETRAS LA PENSIE

Mesajde adytzu » Lun 29-Oct-2007 11:29

@mbc, nu mai sunt Admin pe acest forum, dar, in calitate de user cu vechime, te rog mult de tot scoate acel banner din semnatura ta. E groaznic de obositor pentru ochi.

Merci

Înapoi la “Diverse”