Si a uitat un mic amanunt colegul, a girat miliarde ca sa le fure tot sleahta lui.
Si a mai uitat un alt amanunt, cand stolo facea asta era prim ministru (guvern tehnocrat ha ha) numit de tatucul iliescu, care de, acum e cah pentru toti PD-istii respectabili.
Este treaba mea pe cine imi aleg ca modele in viata, oricum nu vor fi traseisti politici ordinari de teapa lui Basescu sau a lui Stolojan (hmmm PDSR, PNL, PLD, oare ce urmeaza?)... Nume precum Coposu, Ciuhandu sau Plesu (ce bine a stiut sa se retraga din mocirla Cotroceniului) nu-ti spun tie nimic, sunt intangibili celor de teapa ta.
Probabil ca ai tremurat ca cine stie ce afaceri sau combinatii ti s-au blocat de cand pd-ul (pe propriul lui joc marsav) a fost scos de la guvernare, poate ai transpirat si mai tare cand idolul tau basse a fost suspendat, dar nu-ti fa griji, va reveni in forta sa duca la capat ceea ce a inceput...Ne meritam soarta, cu mana mea l-am ales pe basescu, am mers si 30 km si am stat si o ora la coada, plin de speranta ca vom scapa de monstrii din PSD...Numai ca ne-am ales cu exact aceeasi sleahta, cu o alta culoare si aceeasi placa de patefon zgariata.
Urarile de bine stii ce sa faci cu ele