Mesajde paco » Sâm 04-Feb-2006 12:23
Tot pro-diesel: cuplu mai mare, deci condus mai relaxat. Motorul diesel, la drum, nu cere talpa, ca benzina. E mai comod, mai batranesc (s-ar putea ca unii sa fie impotriva acestui fapt).
Apoi, cuplul e mai constant, rezulta uzuri mai mici la cutia de viteze.
Consumul poate ca e cea mai categorica diferenta. Dar, inainte de a avea diesel, nu poti sa-ti dai seama cum e. Asadar, nu poate convinge pe nimeni doar din vorbe...Insa, mai ales in oras, dieselul consuma aproape 50% din benzina, la aceeasi capacitate.
Fiabilitatea mai mare a motorului, in conditii de exploatare conforme cu natura lui...de diesel.
In ciuda tuturor opiniilor contra, zgomotul la diesel nu e deloc de speriat. La cele vechi este evident mai mare la relanti, dar la drum lucrurile nu mai sunt deloc asa. La cele noi, am citit ca adesea motoarele pe benzina sunt mai zgomotoase decat cele pe motorina - in regim de autostrada, deci la viteze marisoare.
In afara de demarajul mai vioi, benzina nu mai are atu-uri nici la drum, la depasiri, de exemplu, unde reprizele la diesel sunt mai bune la aceeasi putere. Si, probabil, mai sunt si altele...
Adytzu spunea ca sound-ul la diesel nu are cum sa fie ca la benzina. Total de acord, dar...cat reprezinta acest aspect in economia generala a masinii? Eu zic ca e mai degraba un soi de moft.
Si mai e ceva. Soferii profesionisti vor avea mereu diesel. Doar n-or sa fie fraieri sa dea bani pe carburant, cand camionul lor tot mai poate fi "stors" acolo de cativa litri zilnic...Si toti cei care au legaturi cu transportatorii grei procedeaza asa. Iar acest argument cred ca e suprem!