Sa-ti spun un lucru cat se poate de trist: eroarea cea mai mare a logicii e ca se increde numai in logica.
Multe lucruri care se intampla ies din sfera logica.
De exemplu, e posibil sa iei masina SH si sa n-ai nici o problema 2-3 ani, iar problemele care apar sa fie sesizabile din timp, asa ca vei avea timp s-o vinzi inainte de a scoate bani din buzunar.
Tot la fel de bine e posibil sa ai numai belele cu ea, si sa "simti" ca nu te vrea ca proprietar. Doamne fereste de vreun accident!
La fel e cu cea noua...
Asadar, ca nu degeaba zice poporul, socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ.
Acum, depinde de stilul fiecaruia. Unii risca, altii nu.
Tu decizi, desigur. Oricate calcule ai face, nu poti acoperi realitatea complet.
Important e sa ai si ajutor de sus. Eu iti doresc asta din plin!
Masina noua vs. SH
Moderator: Echipa Tehnica
Foarte adevarat ce spui, de 2 luni citesc forumuri auto si am vazut destul de multi posesori de masini noi care mai mult au stat prin serviceuri, si mai rau la unele defecte (adevarat nu majore), cei de la service nu au stiut sa le remedieze.
La fel si proprietari de sh-uri multumiti, dar si unii care s-au ars rau de tot.
Masina sh e o mare loterie, totusi parca riscul nu e totusi atat de mare comparativ cu cat ma costa in plus o masina noua.
Imi voi incerca norocul.
La fel si proprietari de sh-uri multumiti, dar si unii care s-au ars rau de tot.
Masina sh e o mare loterie, totusi parca riscul nu e totusi atat de mare comparativ cu cat ma costa in plus o masina noua.
Imi voi incerca norocul.
- dj01fad
- demolition man
- Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
- 2: C5 tourer 2.2 204
- 3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!
pina la urma daca stai prea mult sa te gindesti ajungi sa nu mai faci nimic. nu suntem noi devina, nu sunt masinile devina ci sistemul in care traim este cel mai mare vinovat pentru ca ne lasa sa ne zbatem ca niste idioti, rivnind la o bucata de fier pentru care ajungem sa facem o gramada de sacrificii. este o loterie si la SH si la cele noi, iar nasolia cu leasingul este ca azi ai bani iar peste citeva luni poti sa intri in gaura.
@cristi: C5 este o masina foarte buna si iti ofera foarte multe; si mie imi place enorm de mult dar nu pot sa mi-o permit, cel putin deocamdata; daca vrei sa o iei SH, incearca totusi sa cauti si prin afara pentru ca s-ar putea sa iesi mai bine. poti sa incerci si la www.autohus.de in germania, care este unul dintre cele mai tari autohouse-uri din europa; nu iti zic sa iti iei de acolo, dar daca nu stiai de ei merita sa arunci o privire... acum 2 ore gasisem un C5 cu 138000Km la 7750 euro din care se deduce TVA.
oricum multa bafta la cumparaturi!
@cristi: C5 este o masina foarte buna si iti ofera foarte multe; si mie imi place enorm de mult dar nu pot sa mi-o permit, cel putin deocamdata; daca vrei sa o iei SH, incearca totusi sa cauti si prin afara pentru ca s-ar putea sa iesi mai bine. poti sa incerci si la www.autohus.de in germania, care este unul dintre cele mai tari autohouse-uri din europa; nu iti zic sa iti iei de acolo, dar daca nu stiai de ei merita sa arunci o privire... acum 2 ore gasisem un C5 cu 138000Km la 7750 euro din care se deduce TVA.
oricum multa bafta la cumparaturi!
@dj01fad multumesc de sfaturi, nu stiam de autohus, m-am uitat si nu sunt decat 3 c5-uri, din pacate subechipate si cu mai multi kilometri decat cel pe care l-am gasit. Tva-ul dedus se plateste inapoi la vama si accize, sa ma duc si sa ma intorc ma mai costa cam 500 euro, ar ramane cam 1800 eura mai putin dar nu-mi pot lua concediu ca sa ma duc in Germania.
Deci din pacate sunt legat de oferta di Romania.
Deci din pacate sunt legat de oferta di Romania.
-
- de-abia inscris
Salutare.
Sunt prima oara pe forum si am o intrebare.Vreau sa achizitionez de afara un Saxo 1.4 VTS. In afara de loteria cumparari unei masini second hand puteti sa-mi spuneti ceva despre acest model ? Are ceva probleme cunoscute ? Lispa totala de fiabilitate ? Orice informatie mi-e de folos. Nu de alta dar nu vreau sa cumpar o masina mai scumpa de 5.000E iar Saxo se pare ca e cea mai buna oferta.
Multam anticipat.
Sunt prima oara pe forum si am o intrebare.Vreau sa achizitionez de afara un Saxo 1.4 VTS. In afara de loteria cumparari unei masini second hand puteti sa-mi spuneti ceva despre acest model ? Are ceva probleme cunoscute ? Lispa totala de fiabilitate ? Orice informatie mi-e de folos. Nu de alta dar nu vreau sa cumpar o masina mai scumpa de 5.000E iar Saxo se pare ca e cea mai buna oferta.
Multam anticipat.