Neplaceri In Traficul Pitoresc

Tot ce nu se incadreaza in celelalte subiecte.

Moderator: Echipa Tehnica

bezz
pasionat

Mesajde bezz » Joi 28-Sep-2006 21:07

mda, si noi suntem sado-masochisti.
nu prea vad cum se va rezolva problema cu parcarile, insa merg frenetic pe bicicleta, ca sa ma perfectionez si sa ma dau si pe drumurile publice.
acu' ma gandesc uneori in cate ore imi va fi furata bicicleta daca o las asigurata (antifurt gros tata) pe trotuarul din fata vreunei institutii etc.
NO FUTURE!
Cosmin
high energy music expression

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Mar 10-Oct-2006 13:49

http://www.ziarulziarul.ro/article/aid/ ... -CAPITALA/

Asta e de departe cel mai tare.....Cum bai nene sa lasi masina 1,5 ore pe linia tramvaiului, si in plin centru..... :chain: :chain: ...

Si o poza de la Lizeanu :D...

Imagine
PS: Pt mine ziarul respectiv are credibilitate 0, dar mai pe la toate stirile am auzit de nea Gica asta...

DanT
Moderator
Masina: Xsara Picasso 1.6 Hdi 2008
2: Citroen C5 2.0 HDi 2004
3: Saxo S1 16V VTS, Xantia X1 Activa

Mesajde DanT » Mar 10-Oct-2006 14:14

un dobitoc notoriu ...
si incostient ...
si cu oameni din astia noi ar trebui sa facem un pas maret catre europa ...sau mai bine zis catre civilizatie ... ? ...
nu cred ..
poate in 1000 de ani ...
ca mai devreme tot vor mai fi dobitoci ca asta care sa se creada buricul pamantului ...
imi este sila ... ! :vom: :vom:
Dan
Dreptul de exprimare este liber, dreptul de a fi ascultat trebuie castigat!
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone

T.rac3Er
pasionat

Mesajde T.rac3Er » Mar 10-Oct-2006 14:45

dar nu inteleg problema.
se lua frumos masina pe sus si se elibera zona 8)
o sa functioneze probabil si la noi serviciile astea de ridicari si atunci o sa fie jale.
am vazut pe discovery in anflia un orasel terorizat de o firma d-asta de ridicari. te pandesc aia ca vanatorii...cum ai parasit masina pac blocarea si ridicarea. semne cu scris milimetric care te avertizeaza ca esti in ilegalitate. astia au dat-o pe partea ailalta, dar oricum, vine camionu, ridica masina contravenineta si gata (o sa fie mai rau decat cu radarele)
[img:177922ea83]http://img221.imageshack.us/img221/4179/cityracercp1.jpg[/img:177922ea83]

OPUS Workshop
:: LED designs ::

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Mar 10-Oct-2006 14:50

Pai problema eu cred ca a fost urmatoarea :
Pana s-au trezit astia ca un idiot a uitat masina pe linia de tramvai, deja tot Bucurestiul era blocat, si probabil ca le treebuia un elicopter sa o miste :lol: :lol:

DanT
Moderator
Masina: Xsara Picasso 1.6 Hdi 2008
2: Citroen C5 2.0 HDi 2004
3: Saxo S1 16V VTS, Xantia X1 Activa

Mesajde DanT » Mar 10-Oct-2006 15:13

cam asa ...
nici ca la vanatoare sa nu fie ... mi se pare cel putin cinstit sa iti salte masina daca ai calcat pe bec ...
si dupa 2-3 distractii din astea ... o sa iti treaca ...
Dan

Dreptul de exprimare este liber, dreptul de a fi ascultat trebuie castigat!

Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone

bezz
pasionat

Mesajde bezz » Mar 10-Oct-2006 15:33

incredibil! ce muschiu lui!

tocmai ce-am auzit pe la televizor ca zona baneasa va fi paralizata in cursul lui 2007 prin constructia unui pasaj subteran. acuma injur din cauza unui mizilic de "detour" din cauza podului de la miorita, sa vedeti ce-o sa fie in 2007.

e clar, ma mut la constanta. pur si simplu ador traficul de acolo si sistemul de strazi.cu sau fara cu bariere.

offtopic are cineva idee cat costa inchirierea unui loc de parcare de la ADP (Sector 1) ca un vecin se umfla-n pene sa-mi mut masina ca cica el a vorbit cu proprietarul vilei in fata careia parchez, si i s-a acordat locul de parcare :twisted: inca o bila alba pentru Bucuresti, Romania :!:
Cosmin

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Mar 10-Oct-2006 15:37

In sectoru 2, era ~800 000 pe an....acuma nu stiu. Toata smecheria e ca locu ala sa figureze ca fiind al ADP ca altfel...nu poti sa il iei legal.

bezz
pasionat

Mesajde bezz » Mar 10-Oct-2006 15:39

serios? mi se pare putin...pai locul este cel care apare la mine in avatar, jumatate trotua, jumatate strada, ti se pare cumva ca poate fi altceva decat domeniu public?
Cosmin

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Mar 10-Oct-2006 15:42

M-am exprimat eu aiurea!
Sa figureze la ADP ca loc de parcare...eu m-am lovit de chestia asta cand am vrut sa iau un loc in fata blocului si mi-au zis ca singurele locuri care figureaza la ei sunt cele din spate, care sunt deja luate..

DanCld
pasionat

Mesajde DanCld » Mar 10-Oct-2006 15:45

Ideea e ca in aceasta toamna si in 2007 vor mai fi inchideri de trafic in Baneasa, dar nu la scara prezentata la stiri. Eu estimez ca vom avea cam 1-2 luni de trafic blocat pana in 2008, asa pe bucati de cate o saptamana - 10 zile.

On topic: individul cu BMW-ul ne-a demonstrat ce stiam deja, ca orasul asta nu a fost proiectat sau macar redesenat cu cap in epoca moderna. Nu e posibil ca blocand o linie de tramvai, oricare linie de tramvai din oras, sa cauzezi o reactie in lant blocand circulatia pe o raza de cativa kilometri. Singura similitudine e cu blocajul de pe 1 martie (anul curent) cand o zapada mai "uda" dublata de o temperatura scazuta a cauzat un ditamai ghetzusul pe strazi: nu a fost nevoie decat de cateva mii de masini fara ABS sau pneuri conforme in tot orasul pentru a bloca orice strada care avea o urma de rampa sau de panta, si de aici un blocaj generalizat :?

bezz
pasionat

Mesajde bezz » Mar 10-Oct-2006 15:51

aha, nu cred sa nu fie in evidenta locul acela, pentru ca 100 m mai sus, pe acelasi trotuar sunt doua locuri de parcare autorizate...

acu' daca iau locul ala cum pot sa-i impiedic pe altii sa-l ocupe, excluzand cauciucuri taiate, zgarieturi sau umflat mecla?merci
Cosmin

DanCld
pasionat

Mesajde DanCld » Mar 10-Oct-2006 16:21

bezz scrie:acu' daca iau locul ala cum pot sa-i impiedic pe altii sa-l ocupe, excluzand cauciucuri taiate, zgarieturi sau umflat mecla?merci

Teoretic poti chema politia de proximitate si ii lasa sub stergator notificarea emiterii unui PV :wink:

T.rac3Er
pasionat

Mesajde T.rac3Er » Mar 10-Oct-2006 18:23

ce bine de voi..la noi primarul a decretat:
"primul venit, primul servit" doar pj au voie sa inchirieze spatiile de parcare...restul, vestul salbatic...si eu si-asa am probleme la mine la bloc...ne inghesoaie si aia de la magazinele de sub bloc...li s-a creat si parcare la strada (nu ei tot pe trotuar vin)in spate de asemenea e zona de parcare comerciala..NU ca e intuneric..pai mai de-te dre@q...sa ma duc io acolo, ca tu esti smeker si nu vrei la intuneric...cu frumosu cu mai putin frumosu au inteles ei mesaju si fac spatiu cand depasesc limita...numai seara trecuta a venit un chitibus la cinva in scara peste nopate. corelat cu un magazinar care si-a lasat furgoneta si el, cand a venit tata obisit de la servici parcare pauza..a dus-o mai in departare...
erau si pe alte forumuri discutii de parcari problematice...ei se pare ca disesniunile din trafic se continua si in parcari.
mergi cu masina, dai de tampiti. nici macar cand sa opresti nu scapi de ei... :roll:
[img:177922ea83]http://img221.imageshack.us/img221/4179/cityracercp1.jpg[/img:177922ea83]

OPUS Workshop

:: LED designs ::

bezz
pasionat

Mesajde bezz » Mar 10-Oct-2006 18:36

mdea, si mai fac si astia reclame idioate la coniac (parca) cu subiecte din parcare...cel putin era un albea...
Cosmin

Înapoi la “Diverse”