TOPIC SPECIAL CREAT PT. ABERATII!
Moderator: Echipa Tehnica
nu, dar imi amintesc clar episodul asta. eram mic rau pe vremea aia. dar cum sa uit tristetea care s-a asternut in casa dupa moartea lui Boby? noroc ca a inviat in episodul urmator. a fost si bunica-mea fericita! 
si mai tin minte o faza. chiar la jurnalul de stiri, pe final s-a anuntat ca telespectatorii nu trebuie sa isi faca probleme. in primul scenariu chiar era programat sa moara, dar la plangerile telespectatorilor dupa difuzarea in SUA a episodului, s-a decis modificarea scenariului, urmand ca moartea lui Boby sa fi fost doar un vis al Pamellei. (asta daca ne referim la scena cand il calca masina. daca moare pe bune in alta scena, imi pare sincer rau, dar nu e vina mea
)

si mai tin minte o faza. chiar la jurnalul de stiri, pe final s-a anuntat ca telespectatorii nu trebuie sa isi faca probleme. in primul scenariu chiar era programat sa moara, dar la plangerile telespectatorilor dupa difuzarea in SUA a episodului, s-a decis modificarea scenariului, urmand ca moartea lui Boby sa fi fost doar un vis al Pamellei. (asta daca ne referim la scena cand il calca masina. daca moare pe bune in alta scena, imi pare sincer rau, dar nu e vina mea

dj01fad scrie:apropo: tovarase... te uiti pe romantica?![]()
Zilnic! (de la 19 la 20) - depun eforturi sustinute sa ajung la timp (de la servici-acasa)
Aseara e fost episodul 191 - episod special de 1 ora juma

Azi il ratez (Dallasul) - merg la meci. Romania-Rusia (nu stiu ce m-a apucat, ca eu nu eram cu fotbalul

Da' tu de unde stiai ca e pe romantica, ha' ?
pt tovarasii impatimiti
http://www.ultimatedallas.com/

Ieri, trecand prin Bois de Boulogne in Paris am avut o revelatie
O intalnire a citroenistilor francezi probabil, insa numai modele vechi.Revelatia de fapt a fost un "Traction avant"...pacat ca nu am avut timp sa ma opresc si doar am aruncat un ochi din mers...O sa intru pe forumuri la ei si aflu cand se mai intalnesc sa ma duc sa arunc un ochi mai de-aproape...