Neplaceri In Traficul Pitoresc
Moderator: Echipa Tehnica
(3) Organizarea sau participarea la concursuri neautorizate, precum si blocarea cu intentie a drumului public cu obiecte sau vehicule ori de catre una ori mai multe persoane, daca prin aceasta se pune ĂŽn pericol siguranta circulatiei ori se aduce atingere dreptului la libera circulatie a celorlalti participanti la trafic, se pedepsesc cu ĂŽnchisoare de la 3 luni la 2 ani.
Deci...
Deci...
-
- simpatizant
dute si ia o placuta din aia pe care scrie "parcare interzisa" si daca oamenii tot insista mai adauga tu cu markeru... "oferim servicii de taiere a cauciucului GRATUIT". e culme nesimtirea din tare asta si cum ai zis si tu, tocmai aia care nu sunt fair-play, tot ei au motive sa se oftice ai au impresia ca sunt nedreptatiti
nu se face asa, cel putin eu nu sunt adeptul...dar dai telefon frumos la politie sa il rezolve...am citit prin alte parti ca se poate...
si mie mi s-a intamplat ceva asemanator...pur si simplu am ramas masca, nu-mi venea sa cred, m-am inrosit de furie, si imi trem,ura vocea de nervi...era o donsoara cu b@sini in cap, "fetita lu taticu" (nu-mi sta in fire sa agresez verbal domnisoare)...
a inteles mesajul si si-a mutat rotile
poate o plati pt strada si trotuar, dar cat timp iti blokeaza accesul mai tre sa plateasca si o amenda...care o poate lua de la politie sau contravaloarea unei anvelope
si mie mi s-a intamplat ceva asemanator...pur si simplu am ramas masca, nu-mi venea sa cred, m-am inrosit de furie, si imi trem,ura vocea de nervi...era o donsoara cu b@sini in cap, "fetita lu taticu" (nu-mi sta in fire sa agresez verbal domnisoare)...
a inteles mesajul si si-a mutat rotile
poate o plati pt strada si trotuar, dar cat timp iti blokeaza accesul mai tre sa plateasca si o amenda...care o poate lua de la politie sau contravaloarea unei anvelope

[img:177922ea83]http://img221.imageshack.us/img221/4179/cityracercp1.jpg[/img:177922ea83]
OPUS Workshop
:: LED designs ::
OPUS Workshop
-
- simpatizant
Asta cu cheia e urat! Eu am niste dungi sub chederele de la ferestre si ma intreb si acum care-i motivul, ca nu parchez aiurea (de frica
) prefer sa merg si 1 km pana la o parcare dali.
Probabil baietasii de cartier nu si-au taiat unghiile.
sau muncitorii de la constanta cand nu si-au luat salariile la timp? hmmm, chiar nu stiu

Probabil baietasii de cartier nu si-au taiat unghiile.

Cosmin
high energy music expression
high energy music expression
are dreptate bezz...si eu sunt om corect, si chiar daca altu o calca gresit o data, de 2 ori nu are rost asa ceva...ca si tie ti se intampla si te oftici ca nu stii cine ci si cum...daca face gat si e cu tupeu atunci recurgi la alte masuri, dar ceva care nu lasa urme, ca prostu se razbuna, si sufera si masina ta...de fapt asta e singurul meu gand...sa nu sufere masina mea, in rest faca ce vor... 

[img:177922ea83]http://img221.imageshack.us/img221/4179/cityracercp1.jpg[/img:177922ea83]
OPUS Workshop
OPUS Workshop
E cumva posibil ca astazi (ieri adica) sa fi fost parcata langa MApN / Marriott? Nu m-am uitat cu atentie la ea, dar daca tu erai felicitari arata bine. Avea un abtibild cu campionatul de raliuri pe luneta in stanga josbezz scrie:Eu am niste dungi sub chederele de la ferestre si ma intreb si acum care-i motivul, ca nu parchez aiurea (de frica) prefer sa merg si 1 km pana la o parcare dali.

- DanT
- Moderator
- Masina: Xsara Picasso 1.6 Hdi 2008
- 2: Citroen C5 2.0 HDi 2004
- 3: Saxo S1 16V VTS, Xantia X1 Activa
nici eu nu sunt adeptul cu taiat cauciucuri ... ( eu am gasit parbrizul spart cu bordura si dungi cu cheia) ...
insa cel mai elegant este dezumflat toate rotile ..si este destul de usor ...
si asta e doar unj mesaj ...desfaci capacelel si scoti ventilele pe care i le lasi apoi sprijinite de stergator ...
asa ...ca sa inteleag by the hard way ca nu e ok si sa aiba de lucuru macar 1 ora daca are pompa ...
insa cel mai elegant este dezumflat toate rotile ..si este destul de usor ...
si asta e doar unj mesaj ...desfaci capacelel si scoti ventilele pe care i le lasi apoi sprijinite de stergator ...
asa ...ca sa inteleag by the hard way ca nu e ok si sa aiba de lucuru macar 1 ora daca are pompa ...
Dan
Dreptul de exprimare este liber, dreptul de a fi ascultat trebuie castigat!
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone
Dreptul de exprimare este liber, dreptul de a fi ascultat trebuie castigat!
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone
Asta cu desumflatul rotilor functioneaza. Acu vreun an de zile toata lumea parca masina perpendicular(oblic) cu bordura si se mai gasea cate un idiot sa parcheze paralel de ocupa 2,3 locuri de parcare..
Hartie in geam, asteptat sa parcheze iar....insa la fel..Intr-o seara am desfacut frumos toate ventilele si le-am luat in casa..
A doua zi masina era parcata corespunzator.
PS: Inca puteai sa parchezi la vremea respectiva si perpendicular, dupa vreo 3-4 luni a aparut si indicatorul ca trebuie doar paralel
....precum si cel putin o data pe sapt masina politiei care impartea "fluturasi " in geam. 
Hartie in geam, asteptat sa parcheze iar....insa la fel..Intr-o seara am desfacut frumos toate ventilele si le-am luat in casa..
A doua zi masina era parcata corespunzator.

PS: Inca puteai sa parchezi la vremea respectiva si perpendicular, dupa vreo 3-4 luni a aparut si indicatorul ca trebuie doar paralel