incep eu, la bx nu stiu, da' cand mergeam cu el, si-l alergam, mergeam vreo 30 km pe zi si bagam 30 ron pe zi ... benzina era vreo 4 lei ... deci da, consumu' era de speriat

la c4, care-i masina noua, 38.000km, imi haleste in felul urmator:
- in oras, la mers superchill, adica fara s-o calc puuutin mai tare nicio secunda, imi scoate un 10.5 - 11 / 100km, ptr o viteza medie de vreo 22km/h. pe la 35 in a 2a ia vreo 7 si ceva, la 50 in a 3a 6 si un pic, la 60 in a 4a ~5.7, si pe la 80 in a 5a, ~5 - 5.5... deci consumul de oras e decent, nu foarte mare, nu foarte mic... normal. DAR...
- afara, imi ia 120-130 intre 8 si 9, si deja la 135 ia aproape 10 ... peste, va dati seama. si ganditi-va ca e o masina aerodinamica, nu se chinuie foarte mult sa atinga viteze d-astea ... consumu' cica e normal pentru motoru' asta, si mie mi se pare enorm, ptr cata puterea de calcul o are motoru, si cu toate sondele lambda si calculatoarele de injectie ....
va rog treceti consumul real, cel din carte nu ne intereseaza. eventual viteza medie la care se face consumu' respectiv, daca o stiti, si stilul de condus, cat folositi frana de motor, etc...
PS: stiu ca e un subiect cam cocalaresc, da' nah traim vremuri grele, criza, d-astea :P ...