viteza excesiva nu e buna; si mie imi place, ma ia valul, dar... asta e; cred ca toti stim asta... hai sa ii dam 120, hai ca mere si 150, si uite asa poti ajunge peste 200 daca vrea fierul; problema este ca atunci cand te astepti mai putin, se poate intampla orice, si, chiar daca mai ai timp de reactie, la asemenea viteze, de cele mai multe ori in situatii limita nu mai poti sa faci mare lucru; chiar ieri am venit ca ghiuleaua pe A1, si pot spune ca nu poti sa mergi cu mai mult de 140 in 'oarecare' siguranta; la 180, era de 2 ori sa ma faca praf niste meseriasi care s-au gandit ei ca trebuie sa schimbe banda fara sa se uite in spate (sper sa nu fi ovalizat iar discurile); asta e, o poti mierli chiar si daca e drumul super drept si liber, pt ca oricand se gaseste un cretin care sa faca vreo porcarie; sincer, la asemenea viteza, consider ca un impact este devastator, orice masina ai conduce;
sfatul meu este sa incercam toti sa mergem cat mai sigur si sa luam si capul cu noi cand plecam la drum; stiu ca si eu incalc limitele, dar stiti vorba aia: fa ce spune popa, nu ce face el

pe pista, pe circuit, e alta treaba, dar pe strada este foarte periculos si o pot pati si oameni nevinovati.