salut oameni buni asa ca si fapt divers m-am gandit sa culeg cateva din magariile spuse de colegii de pe forum pe care eu nici mort nu le inteleg, poate dupa ce le pun imi explica si mie cineva cum poate un om sa se increada atat de tare in sfaturile altora decat intr-un service autorizat sau de ce nu a unui magazin de specialitate. ca sa fie mai dragut am si adaugat niste raspunsuri ironice poate asa cine citeste urmatoarea oara cand mai pune o intrebare pe forum se gandeste de 2 ori inainte sa dea "Trimite"
- cu ce cauciucuri vin echipate noile c5-uri? stiu ca michelin,, dar care model?
cei care au jante de tabla din echiparea standard, ce dimensiuni au jantele si ce dimensiuni au anvelopele de pe ele? (ma bate gandul sa imi iau un set de jante de tabla si un set de cauciucuri de iarna)
multumesc
Raspuns direct ca sa isi dea seama omul cat de stupida intrebare a pus:
Citeste pe cauciuc daca tot ti-ai luat c5-ul nou pt ca ti-e in fata ( ai serie, numar, model si toate detaliile pe el)
- aaaa si apropo imi trebuie si mie niste lichid lds pe unde gasesc????
Mergi dom'le la reprezentanta sau la orice amarat de mecanic care a mai lucrat macar odata in viata lui pe o masina cu suspensie hidraulica si iti vinde el la pret de nimic. si daca tot esti zgarcit pe o masina de lux atunci mergi la orice magazin de piese auto unde vezi si sigla citroen si cere-le lor ca iti fac ei comanda.
Am de gand sa-mi achizitionez jante de 17 pe c5II...niste pareri...? 225/50/17 ar fi ok? nu as vrea ca, cauciucul sa atinga aripa cand las masina....
Or fi experti pe aici dar ai putea si tu sa mergi linistit pana la un amarat de shop de tuning si iti zic aia tot ce poti si ce nu poti pune pe masina aia.
prostii spuse pe forum
Moderator: Echipa Tehnica
-
- pasionat
Intrebarile nu sunt chiar asa de stupide. tre sa intelegi ca sunt oameni care sunt foarte ocupati si le este mult mai usor in 5 minute de pauza sa puna o intrebare pe forum. In plus aici daca i se raspunde o prostie in general, va interveni cineva sa corecteze. dar la noi in Romanica noastra firmele asa zis specializate sunt pline de incomptenti. Intr-un top cred ca ar fi pe primele locuri meseriasii din vulcanizari si magazinele de calculatoare. deci ca o concluzie in general este bine sa vii cu lectiile facute..
plus ca ar mai fi cei care vor sa achizitioneze produse direct de pe internet unde sunt mult mai ieftine..si in acest caz sigur trebuie sa stie ce sa ceara.
plus ca ar mai fi cei care vor sa achizitioneze produse direct de pe internet unde sunt mult mai ieftine..si in acest caz sigur trebuie sa stie ce sa ceara.
Accelerezi, virezi simti usor cum derapeaza, pulsul se acelereaza, adrenalinĂŁ.. si toate grijile dispar...
Cei care au nevoie pot apela cu incredere pentru Studii Geotehnice, foraje...
-
- pasionat
Am amici experti in a gasi orice pe net, dar stiu si persoane care se tem de navigat prea mult pe internet de frica virusilor...sau pur si simplu nu se descurca. In concluzie traim intr-o lume complexa si orice metoda de a obtine o informatie este buna atata timp cat da roade. Pana la urma forumul este sa ne plangem, sa obtinem info si sa relationam.
Accelerezi, virezi simti usor cum derapeaza, pulsul se acelereaza, adrenalinĂŁ.. si toate grijile dispar...