interesant
Moderator: Echipa Tehnica
interesant
ce ne propune colegul Pop Aurelian cu noul sau site. adica aici nu mai era loc, sau cum?
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
- mesersmith
- Moderator - C5
- Masina: C5 III
- 2: C5 II
- 3: Peugeot 308
- mesersmith
- Moderator - C5
- WLD
- Admin CITROclub
- Masina: BX 16v '88 si 89
- 2: XM TurboCT '95, XM V6 '96
- 3: Xsara 2.0hdi stage 1+
Fiecare e liber sa procedeze cum crede ca e mai bine. Eu am totusi un singur comentariu. Care e rostul unui astfel de forum pentru un model care s-a vandut in cateva sute de bucati in .ro?
In acest caz, cred ca e mai usor pt oricine sa gaseasca toate informatiile foarte bine structurate intr-un singur loc.
Oare de ce nu s-a gandit nimeni sa propuna sa se ocupe de dezvoltarea ariei C5 la noi pe forum?
In acest caz, cred ca e mai usor pt oricine sa gaseasca toate informatiile foarte bine structurate intr-un singur loc.
Oare de ce nu s-a gandit nimeni sa propuna sa se ocupe de dezvoltarea ariei C5 la noi pe forum?
probabil ca le e greu sa vorbeasca ! in fine ... si eu vroiam sa fac un forum dedicat bx .. insa am cazut deacord sa lucram la imbogatirea site`ului aici ! cat de curand sper sa putem avea o baza de date cu documentatie ! cu acces contra cost ! sau doar pentru membrii cotizanti !deocamdata nu exista interes sa strangem aici o familie mai mare ! fiecare intra pe aici sa vanda ceva.. sau sa ia o informatie ! foarte putini sunt cei care dau ceva inapoi ! pacat !
TOTCITRO Serv & Customs Atelier dedicat Citroen / Intretinere si Upgrade
- mesersmith
- Moderator - C5
WLD scrie:Oare de ce nu s-a gandit nimeni sa propuna sa se ocupe de dezvoltarea ariei C5 la noi pe forum?
chiar nu-mi dau seama ce s-ar putea face mai mult pt aria c5, avand in vedere exact lucrul pe care-l spuneai tu, si anume ca modelul s-a vandut in destul de putine bucati...
eu as face orice sa vad aria c5 bine pusa la punct...
- mesersmith
- Moderator - C5
sunt dispus sa ma ocup de orice tine de citroen...insa nu stiu ce as putea face mai mult in sectiunea asta...
din pacate, eu nu am service sau ceva de genul asta...
pur si simplu m-am lovit de niste probleme si am incercat sa mi le rezolv singur...
prin urmare, nu sunt potrivit sa ma ocup de sectiunea asta, pt ca nu stiu ce aport suplimentar as putea avea...
stima...
din pacate, eu nu am service sau ceva de genul asta...
pur si simplu m-am lovit de niste probleme si am incercat sa mi le rezolv singur...
prin urmare, nu sunt potrivit sa ma ocup de sectiunea asta, pt ca nu stiu ce aport suplimentar as putea avea...
stima...
-
- pasionat
@khan ba mai era loc dar m-am gandit sa restructurez intr-un alt site niste informatii, chiar nu vreau sa se supere nimeni pe mine si credeti-ma ca nu sunt rau intentionat. cel putin eu am intampinat destul de multe dificultati la vanzari cumparari sfaturi & others datorita faptului ca e extraordinar de multa informatie pe acest forum.
Sunt mandru de clubcitroen si dupa cum ii spuneam lui marian chiar m-am atasat de acest site si nu voi inceta sa postez pe el. noul site este dedicat strict detinatorilor de c5 si l-am facut in speranta de a ajuta oamenii sa gaseasca informatiile mai usor.
in cluj cel putin in ultimul an au aparut c5-urile ca ciupercile dupa ploaie, mergi la ats si nu exista sa nu vezi macar 2 la reparatii si crede-ma fara suparare pt cei de la ATS cluj dar lucreaza in conditii execrabile si intr-un mod barbaric. si mai mult decat atat nici nu se pricep, ati vazut posturile mele legate de cutie si s-a putut observa clar cat profesionalism este in ei. ei bine inmultindu-se c5-urile cred ca prin clubcitroen si prin clubc5 putem sa oferim un suport oamenilor care il cer
ii multumesc lui mesersmith pt suport si ajutor si sper sa nu iasa certuri din cauza noului forum
Sunt mandru de clubcitroen si dupa cum ii spuneam lui marian chiar m-am atasat de acest site si nu voi inceta sa postez pe el. noul site este dedicat strict detinatorilor de c5 si l-am facut in speranta de a ajuta oamenii sa gaseasca informatiile mai usor.
in cluj cel putin in ultimul an au aparut c5-urile ca ciupercile dupa ploaie, mergi la ats si nu exista sa nu vezi macar 2 la reparatii si crede-ma fara suparare pt cei de la ATS cluj dar lucreaza in conditii execrabile si intr-un mod barbaric. si mai mult decat atat nici nu se pricep, ati vazut posturile mele legate de cutie si s-a putut observa clar cat profesionalism este in ei. ei bine inmultindu-se c5-urile cred ca prin clubcitroen si prin clubc5 putem sa oferim un suport oamenilor care il cer
ii multumesc lui mesersmith pt suport si ajutor si sper sa nu iasa certuri din cauza noului forum
-
- pasionat
- Masina: Citroen C5 2.0 HDI 2004
mesersmith scrie:am citit propozitia de 100 de ori si zau daca i-am gasit spilu'...
esti dragutz sa mi-o traduci?))))))))
Pe scurt, nu exista unitate.
Ideea era ca daca a fost altul inainte care a avut ideea de a face un club al unei marci de masini, citroen in cazul acesta, macar sa imi fac eu iluzia ca am a zecea parte de acel club, "inventand" clubul unui model din acea marca. Oricum mi se pare ca forumul este frecventat de foarte putina lume, daca ne apucam si facem alte 20 de site-uri pentru 20 de modele diferite, ajugem sa fim vreo 2-3 utilizatori pe fiecare site, ceea ce e egal cu zero.
Romanul se gandeste mai bine sa isi faca o duda a lui personala si sa fie sef acolo decat sa fie colaborator la marea figura. Asta inseamna ca nu stim ce e aceea munca in echipa si ne intereseaza mai repede sa fim sefi decat sa ajutam cat mai multa lume. Pe de o parte e de inteles, intr-un site in care daca esti cunoscut al adminului/proprietarului (??) nu te supui regulilor si jignesti useri la forumul mare. Cu toate astea, e lipsa de cooperare.
"If in doubt, flat out!"
-
- pasionat
mbc trebuie sa-ti revii putin pt ca ai o f mare iluzie ca eu vreau sa fiu sef. sunt webdesigner de meserie si daca as fi vrut sa fiu "sef" de site as fi facut-o cu mult timp in urma pt ca am toate posibilitatile si toata cunostinta necerara acestui lucru, nu stii nimic despre mine si sa fim sinceri .... nu stii nimic despre 90% din persoanele de pe acest forum deci te rog nu judeca daca nu esti in cunostiinta de cauza. revenind la ideea mea nu am facut si-teul ca sa fiu seful lui ci pt ca vreau sa dau comunitatii ceva. Crede-ma ca acum sunt la lucru si in general lucru 12-14 ore pe zi deci faptul ca am facut forumul mi-am incarcat si mai tare programul dar repet l-am facut pt altii nu pt mine. legat de 2-3 useri pe un singur site vad ca site-ul club c4 are mii de utilizatori si nimeni nu se supara pe ei ca este acolo si eu cred ca a fost o idee f buna pt ca lumea stie ca gaseste totul legat de acel model de masina
oricum te rog inca odata inainte de a judeca unom vezi ce intentii are si incearca sa-l cunosti. denota respect interes si bun simt acest lucru
oricum te rog inca odata inainte de a judeca unom vezi ce intentii are si incearca sa-l cunosti. denota respect interes si bun simt acest lucru
-
- pasionat
- Masina: Citroen C5 2.0 HDI 2004
E super daca esti webdesigner. Ti-ai oferit serviciile / suportul pentru a imbunatati sectiunea de c5 a forumului?
Eu nu am judecat, ci mi-am tradus afirmatia. Tu in schimb, daca imi spui sa imi revin, deja calci pe o parte cam riscanta. Eu nu as fi mers pana acolo. Daca eu nu cunosc nici 10% dintre cei de pe forum, ceea ce e foarte posibil, inseamna ca tu nu cunosti nici 5%, daca e sa facem un pic de mate.
Si inca ceva, cand vorbesti despre respect, respecta tu prima data pe colegul de forum, si dupa aceea iesi la rampa cu afirmatii referitoare la asa ceva.
Te rog mai citeste o data ce am scris eu si dupa aceea mai gandeste-te daca e fondat ce ai zis. Nu am facut nicaieri referire la tine. Discutam de un principiu, nu de anumite persoane.
Eu nu am judecat, ci mi-am tradus afirmatia. Tu in schimb, daca imi spui sa imi revin, deja calci pe o parte cam riscanta. Eu nu as fi mers pana acolo. Daca eu nu cunosc nici 10% dintre cei de pe forum, ceea ce e foarte posibil, inseamna ca tu nu cunosti nici 5%, daca e sa facem un pic de mate.
Si inca ceva, cand vorbesti despre respect, respecta tu prima data pe colegul de forum, si dupa aceea iesi la rampa cu afirmatii referitoare la asa ceva.
Te rog mai citeste o data ce am scris eu si dupa aceea mai gandeste-te daca e fondat ce ai zis. Nu am facut nicaieri referire la tine. Discutam de un principiu, nu de anumite persoane.
"If in doubt, flat out!"
- mesersmith
- Moderator - C5

bucuros as accepta daca as avea vreo vina...
eu nu am comentat in niciun fel aparitia acestui forum nou, tot asa cum nu am comentat existenta forumului c4, ci doar am amintit de el...
m-am limitat la a posta oriunde se poate despre citroen, pt ca iubesc marca asta...
din pacate, nu stiu nimic despre alte modele in afara c5-ului...
in ceea ce priveste unitatea, nu cred ca am adus atingere in vreun fel acestei unitati postand si pe acel forum...
nu voi parasi niciodata(sper) clubcitroen, indiferent daca voi posta si la aurelian...sau pe alte forumuri...
nu stiu daca ce am eu de zis conteaza sau nu, dar voi continua sa spun acolo unde stiu...in speranta ca ajuta si ca pot fi si eu ajutat la randul meu...
din pacate, multe dintre posturile vechi s-au pierdut, altminteri ai fi putut vedea ca inca de cand mi-am luat masina, am postat aici, la inceput cautand raspunsuri, mai apoi incercand sa raspund altora...
prin urmare, nu merit sa fiu tras de urechi...pt chestia asta, evident...ca pt altele...he he

aaa, si ai mai zis ceva...
nu, nu sunt prieten cu aurelian mai mult decat sunt cu tine, in sensul ca suntem prieteni de forum...colegi...
e drept ca am vb ceva mai mult cu el in ultimele luni si chiar imi place ca se implica...
suntem o comunitate mica, si cred ca oricine se implica, caoata aprecierea mea...nu ca ar conta f mult...

haideti sa nu producem razboaie inutile...
-
- pasionat
scuze daca te-am ofensat in vreun fel, nu asta era intentia mea.
Intradevar nu cunosc multi de pe forum si asta probabil si din cauza mea dar nu astaeste important.
Ideea e simpla nu vad de ce ar fi lumea ofesnsata pt ca a aparut acest nou site. sa fim seriosi nu cred ca marian sau oricare dintre admini se scalda in bani datorita forumului si nici nu cred ca asta a fost vreodata interesul lor ... cu atat mai putin al meu.
legat de primul post acea generalitate mai ales la un thread controversat ca si asta m-a facut sa cred ca si eu sunt inclus si sunt convins ca toti care citesc acel post interpreteaza exact cum am interpretat eu acea fraza
Legat de serviciile pt acest forum nimeni nu le-a cerut si nu prea sunt genul de om care sa se bage ca musca-n lapte. Oricum site-ul va ramane sus si este deschis pt oricine are interes fata de el atata timp cat nu aduce vreun prejudiciu altora.
inca odata imi cer scuze daca te-am ofensat si urmatoarea oara promit sa am mai multa grija la cum ma adresez colegilor de forum
Intradevar nu cunosc multi de pe forum si asta probabil si din cauza mea dar nu astaeste important.
Ideea e simpla nu vad de ce ar fi lumea ofesnsata pt ca a aparut acest nou site. sa fim seriosi nu cred ca marian sau oricare dintre admini se scalda in bani datorita forumului si nici nu cred ca asta a fost vreodata interesul lor ... cu atat mai putin al meu.
legat de primul post acea generalitate mai ales la un thread controversat ca si asta m-a facut sa cred ca si eu sunt inclus si sunt convins ca toti care citesc acel post interpreteaza exact cum am interpretat eu acea fraza
Legat de serviciile pt acest forum nimeni nu le-a cerut si nu prea sunt genul de om care sa se bage ca musca-n lapte. Oricum site-ul va ramane sus si este deschis pt oricine are interes fata de el atata timp cat nu aduce vreun prejudiciu altora.
inca odata imi cer scuze daca te-am ofensat si urmatoarea oara promit sa am mai multa grija la cum ma adresez colegilor de forum