frumos, adminii umbla in mesajele private si le sterg...
Moderator: Echipa Tehnica
- mesersmith
- Moderator - C5
- Masina: C5 III
- 2: C5 II
- 3: Peugeot 308
frumos, adminii umbla in mesajele private si le sterg...
in urma discutiilor de pe tread-ul "interesant" de la sectiunea diverse, am primit un mesaj privat de la adminul marian cu care am avut un schimb de idei, din care eu am crezut ca avem fiecare dintre noi cate ceva de invatat...
constat cu stupoare ca...nu mai am aceste mesaje si banuiesc ca dl marian le-a sters...
toate celelalte mesaje pe care le aveam, exista in continuare...
daca asa stau lucrurile, e urat...f urat...
imi pare rau...nu ma asteptam...
constat cu stupoare ca...nu mai am aceste mesaje si banuiesc ca dl marian le-a sters...
toate celelalte mesaje pe care le aveam, exista in continuare...
daca asa stau lucrurile, e urat...f urat...
imi pare rau...nu ma asteptam...
- MARIAN
- Admin CITROclub
- Masina: Xantia 1.9TD VSX
- 2: C5 2.0 HDI 110CP
Crezi cĂŁ era ceva de ascuns ĂŽn discuĂžia de mai jos? Citeam ĂŽntr-un post ceva referitor la acuzele gratuite adresate oamenilor pe care nu-i cunoÂşti Âşi imediat dau peste acest post.
Am trimis acest PM din dorinÞa de a lãmuri situaÞia creatã dar mi-a pierit elanul când am citit În acelaºi mesaj refuzul de a "pune osul la treabã" ºi altruismul colegului nostru. Din puncutul meu de vedere aceste fraze nu au cum sã stea În acelaºi context.

mesajul trimis de MARIAN scrie:MARIAN scrie:Scriu acest mesaj privat referitor la subiectul “Interesant” pentru cĂŁ nu am vrut sĂŁ-l readuc ĂŽn atenĂžie fĂŁcând un serviciu celui vizat ĂŽn acel subiect.
Referitor la discuĂžia ĂŽn contradictoriu dintre noi, pot spune cĂŁ ai tendinĂža sĂŁ rĂŁstĂŁlmĂŁceÂşti cuvintele, nu am spus niciodatĂŁ cĂŁ latri ci doar am exprimat o realitate:"este mult mai simplu sĂŁ comentezi de pe margine" indiferent dacĂŁ ai sau nu priceperea necesarĂŁ sau timpul disponibil sĂŁ te implici ĂŽn moderarea unei secĂžiuni tot eÂşti mai relaxat dacĂŁ eÂşti pe margine.mesersmith scrie:eu intrebam punctual, cine este moderator pe sectiunea c5...atat...fara nimic tendentios sau altceva...
Ăi-am rĂŁpsuns punctual ... trebuia doar cĂŁutat grupul "echipa tehnicĂŁ" Âşi vedeai componenĂža acesteia.http://www.clubcitroen.ro/forum/groupcp.php? Ăn concluzie, de ĂŽntreg forumul se ocupĂŁ o echipĂŁ de oameni Âşi nu de nebun am ĂŽntrebat dacĂŁ vrei sĂŁ te ocupi de secĂžiunea C5.
Numai bine,
mesajul trimis de mesersmith scrie:latrat...era doar un mod plastic de a sublinia intr-un mod cat mai peiorativ faptul ca te-ai lansat intr-o acuzatie privitoare la un om pe care nu-l cunosti...
si nici in mesajul asta, nu te dezminti: spui ca am nu stiu ce tendinte...la fel, fara fundament, fara sa ma cunosti...
si pt ca pe viitor cand vrei si ai placerea de a mai incerca sa ma jignesti, iti spun doar ca nu ai nimerit deloc, sunt exact opusul celui care sta pe margine...ma implic f tare in ceea ce-mi place sau imi e necesar...
si pt ca sustii in continuare "zicerea" ast a ta si pt ca chiar nu vad niciun rost sa repet, iti recomand sa mai citesti inca o data posturile mele din acel topic si ai sa gasesti raspunsul...am explicat pe larg de ce consider ca nu ma pot implica...
ba mai mult, am spus ca oricine, oricand, poate apela la mine si daca pot, il voi ajuta cu placere...e valabil si pt tine...
daca ai nevoie sau daca e nevoie de vreun ajutor, de orice tip, pt tine personal sau pt forum, voi face tot ce-mi sta in putiinta sa ajut...doar ca va trebui sa-mi spui punctual, la obiect, ce anume ar trebui sa fac...
e chiar atat de greu sa intelegi propozitia asta?...pt ca am mai scris-o o data, e drept, sub o alta forma...
intrebarea mea referitoare la moderatorul sectiunii c5 era strict legata de faptul ca nu am vazut niciodata pe nimeni in postura asta...
si chiar mi-as fi dorit sa fie mai multa activitate pe forumul asta...desi nu stiu daca un moderator ar putea contribui sau nu la asta...
nu stiu de ce ai intrebat tu, de nebun sau nu...eu am raspuns directionat...
se pare insa, ca nu m-am facut bine inteles...
uitasem, de timp duc lipsa, dar cand vine vorba de citroen, gasesc...
stima multa...');
Am trimis acest PM din dorinÞa de a lãmuri situaÞia creatã dar mi-a pierit elanul când am citit În acelaºi mesaj refuzul de a "pune osul la treabã" ºi altruismul colegului nostru. Din puncutul meu de vedere aceste fraze nu au cum sã stea În acelaºi context.
- mesersmith
- Moderator - C5
nu am facut referire la continutul acestor mesaje si nu spun ca era sau nu ceva de ascuns in ele...
eu spuneam doar ca nu le mai am in casuta de mesaje private, nici cel receptionat si nici cel trimis...
atat...
in ceea ce priveste osul, ti-am facut de 2-3 ori invitatia de a ma pune la treaba, cu conditia(mult spus conditie) de a-mi spune punctual ce ar trebui sa fac...
e atat de greu sa intelegi exact ce spun eu?...
repet, nu acuz in niciun fel contextul celor doua mesaje, ci DOAR faptul ca nu mai sunt in casuta mea...
si pt ca eu nu le-am sters, rezulta doar posibilitatea ca un admin sa le fi sters...si logica imi spune ca ar fi putut sa le stearga doar cel care le-a scris...
atat...
crezi ca putem sa incercam sa ne intelegem in vreun fel?...
crezi ca poti sa renunti la ideea ta cu osu'?...si cu statul pe margine?...
te rog...
eu spuneam doar ca nu le mai am in casuta de mesaje private, nici cel receptionat si nici cel trimis...
atat...
in ceea ce priveste osul, ti-am facut de 2-3 ori invitatia de a ma pune la treaba, cu conditia(mult spus conditie) de a-mi spune punctual ce ar trebui sa fac...
e atat de greu sa intelegi exact ce spun eu?...
repet, nu acuz in niciun fel contextul celor doua mesaje, ci DOAR faptul ca nu mai sunt in casuta mea...
si pt ca eu nu le-am sters, rezulta doar posibilitatea ca un admin sa le fi sters...si logica imi spune ca ar fi putut sa le stearga doar cel care le-a scris...
atat...
crezi ca putem sa incercam sa ne intelegem in vreun fel?...
crezi ca poti sa renunti la ideea ta cu osu'?...si cu statul pe margine?...
te rog...
- DanT
- Moderator
- Masina: Xsara Picasso 1.6 Hdi 2008
- 2: Citroen C5 2.0 HDi 2004
- 3: Saxo S1 16V VTS, Xantia X1 Activa
Mai .. gata cu discutille in contradictoriu, intrebari, explicatii .. se mai intampla ..
Am o propunere:
Hai sa ii dam drumul cu munca. Din cate am inteles, mesersmith vrea sa se "bage' .. Eu unul as spune: SPOR LA TREABA!
Si sa fie intr-un ceas bun. Mai bine punem toata enrgia asta consuma in directie pozitiva, decat sa explicam atat.
Am o propunere:
Hai sa ii dam drumul cu munca. Din cate am inteles, mesersmith vrea sa se "bage' .. Eu unul as spune: SPOR LA TREABA!
Si sa fie intr-un ceas bun. Mai bine punem toata enrgia asta consuma in directie pozitiva, decat sa explicam atat.
Dan
Dreptul de exprimare este liber, dreptul de a fi ascultat trebuie castigat!
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone
- mesersmith
- Moderator - C5
daca tot facem o treaba , hai sa facem ! in primul rand astfel de chestii nu se discuta online!sau la telefon! hai sa organizam ceva , sa putem vorbi face to face! sa stim si noi cu cine lucram:) sa vedem ce doritori sunt la diferite arii pe forum sa impartim munca! la c1 sunt cativa care ar putea avea grija de sectiunea respectiva !
Sper sa nu va deranjeze acest punct de vedere
Sper sa nu va deranjeze acest punct de vedere

TOTCITRO Serv & Customs Atelier dedicat Citroen / Intretinere si Upgrade
- DanT
- Moderator
se poate face telefonic sau pe mail inceputul nu are sens sa ne mai straduim sa ne vedem face-ti-face ca abia apoi sa incepem
invatam "din mers".
Oricum, ideea ta, Mihai este foarte buna.
Trebuie rediscutat aspectul asta si redesenate niste linii.
invatam "din mers".
Oricum, ideea ta, Mihai este foarte buna.
Trebuie rediscutat aspectul asta si redesenate niste linii.
Dan
- mesersmith
- Moderator - C5
myhaishmen, parca tu ne dispretuiai, ca-ti jignim comunitatea sensibila. Ce faci acum, esti masochist cu tine insuti? Sau ai facut un scop in a lansa flame-uri ca sa te bati cu pumnii in piept la shefii tai din comunitate si sa le arati cat de bun esti? Hai sa dovedim once and for all ca suntem fiinte rationale ce au depasit un anumit stadiu (despre care nu mai spun nimic ca iar imi sare comunitatea sensibila in cap).
- DanT
- Moderator
@mihaysmen: chiar nu vrei deloc sa depasim momentul?
Eu unul consider ca subiectul asta de nivel gradinitia gr. mica si mijlocie a fost depasit.
Hai sa trecem la nivelul urmator!
Discutam constructiv! E prea multa oboseala sa tot re-explicam ..
Vrei?
Eu unul consider ca subiectul asta de nivel gradinitia gr. mica si mijlocie a fost depasit.
Hai sa trecem la nivelul urmator!
Discutam constructiv! E prea multa oboseala sa tot re-explicam ..
Vrei?
Dan
nu stalcesc la toata lumea, nu vorbi la plural...la tine suna mai bine cu "h"-ul ala acolo...ia-o ca pe o sugestie artistica, ca pe o punere in valoare, ca pe o scoatere in evidenta, ca pe o iesire din anonimat. Dar, vai, am uitat ca esti sensibil si lipsit de simtul umorului , te rog, ma poti ierta?
DanT, scuze, cu asta gata, dar trebuia sa-mi cer iertare lui mihayshmen...pardon mihaysmen...promit ca de la postul asta sa ma fac mare.
DanT, scuze, cu asta gata, dar trebuia sa-mi cer iertare lui mihayshmen...pardon mihaysmen...promit ca de la postul asta sa ma fac mare.
- viorelovidiu
- pasionat
- Masina: Citroen C6 2010 3.0HDI Exclusive
- 2: Ex: 3 x Citroen c5 2005 (2.0i, 2.0hdi, 2.2hdi)
- mesersmith
- Moderator - C5