Salutare.
Lockerz.com* Este vorba despre proiectul celor de la amazon si facebook, ca sa faca un site de comunitati gen(hi5,myspace,facebook unde facand puncte poti sa cumperi diverse lucruri(electronice,jocuri,echipamente de sport,etc) Idea principala a siteului este sa aduci prietenii, sa joci, sa asculti muzica, sa vizionezi videoclipuri , sa te loghezi zilnic, etc. Pentru acestea primesti PTZ-uri(bani virtuali), cu care poti sa scoti premiile!
Pe scurt. Este vorba de un site pe care intri in fiecare zi , raspunzi la o intrebare si castigi PTZ (points) .Acesti PTZ pot fi folositi pentru a cumpara diferite obiecte : de la imbracaminte , farduri , inele la console , psp-uri , laptopuri , ipoduri sau jocuri ,bani sau placi de skateboard sau snowboard etc. Transportul este gratuit pentru cei din USA iar pentru cei din afara costa 20 de PTZ .Primesti 2 PTZ daca te loghezi o data pe zi si inca 2 PTZ daca raspunzi la intrebarea zilnica.Proprietarul Lockerz este un fost investitor al site-ului Amazon.com.
La randul tau poti invita oameni pe site iar la 20 de oameni invitati primesti un cont vip care dubleaza PTZ de la 2 la 4. Asadar daca inviti 20 de oameni o sa castigi in fiecare zi 8 PTZ in loc de 4.
Site-ul Lockerz.com* este invite-only! Singurul mod ĂŽn care va puteti alatura site-ului Lockerz.com* este, de a primi o invitatie.
pentru invitatii si alte detalii dati click pe link-ul de mai jos.celor care intrati va urez spor la strans puncte.
http://invite.lockerz.ro/?id=florinflo85
Invitatii Lockerz.com
Moderator: Echipa Tehnica
-
- just curious
-
- just curious
-
- just curious
- mesersmith
- Moderator - C5
- Masina: C5 III
- 2: C5 II
- 3: Peugeot 308
"e una bucata mare prostie" Saracu' tip inca nu stie ca pierde vremea degeaba. dati un search pe google si prima listare ca duce la un forum, unde in aprox. 600 pagini se vorbeste de treaba asta. Sfatul celor care s-au inregistrat printre primii pe site este una clara: mai bine folositi timpul pierdut pe site cu ceva folositor, ca asat este doar o mare pierdere de vreme.
Scuze celui care a deschis topicul, dar assta e adevarul!
Scuze celui care a deschis topicul, dar assta e adevarul!
-
- just curious
mesersmith nimic nu e garantat pe lumea asta dar eu nu pierd absolut nimic daca incerc si nici tu nu pierzi.daca aduci 20 de oameni pe site vei primi un tricou cu lockerz si cunosc persoane care au primit acest tricou.pt produse mai mari nu pot sa zic ca cunosc personal pe cineva care sa fi luat si sa stiu daca a primit sau nu.silentdj a zis el ceva acolo dar a zis bine.nu a zic ca e teapa , doar ca el si altii considera ca nu se merita sa pierzi timpul pt asa ceva.produsele nu sunt garantate in sensul ca sunt f multi care se inghesuie sa ia si e posibil sa nu prinzi produsul pe care il vrei dar daca reusesti sa revendici o sa il si primesti.
silentdj eu nu garantez nimic ca eu sunt la inceput dar incerc ca nu pierd nimic si stiu multi ... (ca sa nu ii etichetez cu un cuvant anume) care nu au conturi si isi dau cu parerea aiurea sau altii care pe youtube isi intituleaza videourile "lockerz is a scam" si de fapt respectivul promoveaza site-ul.eu deocamdata nu am puncte sa iau produs si sa va spun daca am primit sau nu dar parerile sunt impartite si faptul ca m-am inscris denota faptul ca am incredere totala dar inca odata nu am nimic de pierdut (nici macar timp ca poti sa intrii 1 pe zi ca sa iti iei punctele pentru login zilnic si pentru dailies si este de ajuns.).
si daca voi sunteti sceptici am sa va rog totusi sa faceti cont chiar daca nu intentionati sa strangeti puncte pt produse ci doar ca sa ma ajutati sa strang si eu puncte ca sa pot lua un produs.astfel o sa fiu oarecum cobaiul vostru.ma ajutati sa strang puncte prin faptul ca va faceti cont (nu se intampla absolut nimic nici macar spam-uri nu vin pe mail) iar eu va tin la curent cu evolutia mea si in viitorul apropiat daca reusesc sa revendic un produs am sa va spun daca il primesc sau nu.si astfel o sa va faceti o idee destul de competenta despre acest site.
silentdj din ce inteleg eu tu nici macar nu ai cont pe site si adevarul este ca parerea ta nu este deloc avizata.intra pe link-ul meu , fa-ti un cont si dupa ce strangi niste puncte ca sa iti iei un produs eu te rog sa revii la acest topic sa sa ne spui parerea ta , avizata in conditiile acestea.la fel ca tine am gasit si eu pe net tot felul de pareri , si pro si contra si am zis sa incerc ca sa ma conving singur despre ce este vorba
in orice problema sunt pareri pro si contra si eu nu sunt de nici o parte.nu spun ca da sau nu produse pt ca sunt in necunostinta de cauza si tocmai daia incerc si daca ajung sa iau un produs o sa va anunt ce se intampla.
multumesc , numai bine
silentdj eu nu garantez nimic ca eu sunt la inceput dar incerc ca nu pierd nimic si stiu multi ... (ca sa nu ii etichetez cu un cuvant anume) care nu au conturi si isi dau cu parerea aiurea sau altii care pe youtube isi intituleaza videourile "lockerz is a scam" si de fapt respectivul promoveaza site-ul.eu deocamdata nu am puncte sa iau produs si sa va spun daca am primit sau nu dar parerile sunt impartite si faptul ca m-am inscris denota faptul ca am incredere totala dar inca odata nu am nimic de pierdut (nici macar timp ca poti sa intrii 1 pe zi ca sa iti iei punctele pentru login zilnic si pentru dailies si este de ajuns.).
si daca voi sunteti sceptici am sa va rog totusi sa faceti cont chiar daca nu intentionati sa strangeti puncte pt produse ci doar ca sa ma ajutati sa strang si eu puncte ca sa pot lua un produs.astfel o sa fiu oarecum cobaiul vostru.ma ajutati sa strang puncte prin faptul ca va faceti cont (nu se intampla absolut nimic nici macar spam-uri nu vin pe mail) iar eu va tin la curent cu evolutia mea si in viitorul apropiat daca reusesc sa revendic un produs am sa va spun daca il primesc sau nu.si astfel o sa va faceti o idee destul de competenta despre acest site.
silentdj din ce inteleg eu tu nici macar nu ai cont pe site si adevarul este ca parerea ta nu este deloc avizata.intra pe link-ul meu , fa-ti un cont si dupa ce strangi niste puncte ca sa iti iei un produs eu te rog sa revii la acest topic sa sa ne spui parerea ta , avizata in conditiile acestea.la fel ca tine am gasit si eu pe net tot felul de pareri , si pro si contra si am zis sa incerc ca sa ma conving singur despre ce este vorba
in orice problema sunt pareri pro si contra si eu nu sunt de nici o parte.nu spun ca da sau nu produse pt ca sunt in necunostinta de cauza si tocmai daia incerc si daca ajung sa iau un produs o sa va anunt ce se intampla.
multumesc , numai bine