Adevarat sau fals? Nici eu nu stiu...

Tot ce nu se incadreaza in celelalte subiecte.

Moderator: Echipa Tehnica

hippo
pasionat

Adevarat sau fals? Nici eu nu stiu...

Mesajde hippo » Vin 12-Mar-2010 18:00

Asa cum am aratat in titlu, nu stiu daca este adevarat sau fals, dar ipostez aici continutul un mail (vis-a-vis de noile radare instalate pe MCV-uri) pe care tocmai l-am primit.
Fac precizarea ca nu se arata in ce judet se afla aceste masini.

"Subiect: Nr.Logan Politia Rutiera

important de stiut:
Pentru a Âştii de cine sĂŁ te fereÂşti ĂŽn trafic, vezi lista cu numerele de ĂŽnmatriculare ale Loganurilor Serviciului Rutier dotate cu radere nedetectabile.

Facem precizarea cã toate au În componenÞã cifra 18, iar prima literã din cele trei este Z.
B 18 ZCK

B 18 ZCA

B 18 ZBU

B 18 ZBW

B 18 ZCI

B 18 ZCJ

B18 ZBZ

B18 ZBS

B 18 ZCN

B 18 ZCH

B 18 ZBV

B 18 ZCF

Noile maºini au toate dotãrile necesare, de la sistemul video radar mobil care permite stabilirea inclusiv a sensului de mers al drumului pe care s-a sãvârºit infracÞiunea sau contravenÞia, pânã la echipamentele de radiocomunicaÞii, sistemele de avertizare optico-acusticã ºi aparatul etilotest electronic. Valoare totalã a celor 12 autospeciale Logan se ridicã la aproximativ 1,7 milioane de lei. Cei aflaÞi În trafic trebuie sã ºtie cã nu se mai pot baza pe sistemele antiradar, deoarece acestea nu pot detecta, deocamdatã, radarele noi cu care sunt dotate maºinile de mai sus.
Sper sa nu le intalniti! Parati-i si la altii!!!!"

PS: Daca administratorii considera ca acest mesaj aduce atingere vreunei reguli, chiar si a bunului simt, ii rog sa-l stearga.
Toti ziceau ca asta nu se poate face; si a venit unul care habar n-avea ce zic toti, si a facut-o... ;)

silentdj
pasionat

Mesajde silentdj » Vin 12-Mar-2010 19:41

sunt pentru bucuresti numerele acelea...

iwa
pasionat

Mesajde iwa » Dum 14-Mar-2010 11:57

Am si eu o nelamurire... cand vezi un logan MCV pe care scrie mare politie si are girofar pe el (ma rog chestia mare de deasupra)... chiar te uiti intai la numarul de inmatriculare si apoi franezi ?
--
I @m the B0Rg`
Blog RPR - www.oltcit.eu

hippo
pasionat

Mesajde hippo » Dum 14-Mar-2010 12:30

@iwa, daca ne luam dupa ce spun ei ca radarele sunt atat de performante... cred ca daca apuci sa-l vezi si ai viteza, chiar daca franezi este prea tarziu... 8)
Toti ziceau ca asta nu se poate face; si a venit unul care habar n-avea ce zic toti, si a facut-o... ;)

Gozmin
pasionat
Masina: Citroen C3 facelift 2006 1,1i, 61 CP 225 kkm
2: Hyundai Elantra 2015 1,6i 132 CP 59 kkm

Mesajde Gozmin » Dum 14-Mar-2010 21:02

iwa scrie:Am si eu o nelamurire... cand vezi un logan MCV pe care scrie mare politie si are girofar pe el (ma rog chestia mare de deasupra)... chiar te uiti intai la numarul de inmatriculare si apoi franezi ?

Eu am fost sancÞionat de un echipaj având În dotare o maºinã a poliÞiei roºie, care staÞiona pe margine drumului (Logan) ºi nu avea nici o inscripÞie sau sirena pe ea.
Sã ÎnÞeleg cã acestea de generaÞie nouã sunt montate pe maºini de poliÞie corespuzãtoare (adicã cu inscripÞºie ºi sirenã) sau pe maºini "undercover" ?
Eu nu repar nimic. Informatii si detalii pe PM.

Kurt Cobain a aratat fanilor ca faima nu inseamna doar stralucirea scenei, adoratia multimilor si gramezile de bani.

Înapoi la “Diverse”