Superba felicitare !!!! - Sunt in asentimentul lui @geo pop si la randu-mi doresc tuturor colegilor CitroClub un *** Craciun Fericit *** alaturii de cei dragii- Cu Stima -toro
Accelerezi, virezi simti usor cum derapeaza, pulsul se acelereaza, adrenalinĂŁ.. si toate grijile dispar...
Cei care au nevoie pot apela cu incredere pentru Studii Geotehnice, foraje...
VĂŁ doresc multe satisfacĂžii profesionale Âşi personale, drumuri Âşi autostrĂŁzi cu asfalt Âşi bineĂŽnĂželes MULTĂ SĂNĂTATE ..... Am strigat prea tare, acuma mĂŁ doare gâtu .....
Eu nu repar nimic. Informatii si detalii pe PM.
Kurt Cobain a aratat fanilor ca faima nu inseamna doar stralucirea scenei, adoratia multimilor si gramezile de bani.
Va doresc Sananate, Sarbatori Fericite, La Multi Ani!!! si anul 2011 sa nu fie mai rau decat 2010... (si in 2011 am sa astept sa-mi doneze cineva un CX :p)
Acum cand ingerii coboara pe Pamant pt. a vestii Nasterea Domnului,iar cu aripile lor ating sufletele luand cu ei toate supararile lasand in schimb lumina si speranta,va doresc un Craciun fericit voua si familiilor voastre!
07.05.2021 - Ca urmare a unor update-uri efectuate pe serverul de gazduire in 5 februarie 2021, Forumul clubcitroen.ro a suferit niste probleme de compatibilitate cu noul sistem de operare. Din acest motiv, astazi a fost migrat pe un VPS nou. Forumul functioneaza acum in parametri normali. Nu a fost sesizata nici o pierdere de date.
Totals
Total mesaje 187775
Total subiecte 18654
Total Announcements: 8
Total Stickies: 86
Total Attachments: 0
Topics per day: 2
Posts per day: 23
Users per day: 1
Topics per user: 2
Posts per user: 16
Posts per topic: 10