"Atentie, cad pietoni" - articol din ziar

Tot ce nu se incadreaza in celelalte subiecte.

Moderator: Echipa Tehnica

DanCld
pasionat

"Atentie, cad pietoni" - articol din ziar

Mesajde DanCld » Joi 19-Ian-2006 21:44

Acum cateva zile, amicul de care vorbeam venea cu masina dinspre cartierul Salajan. Opreste omul la semaforul de la Dristor si asteapta sa se puna verde. Pleaca si, in secunda urmatoare, loveste ceva. Intrucat n-a avut timp sa-si dea seama ce s-a intamplat, coboara din masina si se albeste: lovise un copil, care zacea intins pe asfalt. Copilul nu se misca deloc, iar amicului i se taie genunchii. Lumea se strange ca la urs, iar cineva, un binevoitor, il incurajeaza pe amic: "L-ai omorat, criminalule!"

Din fericire, la fata locului apar doi politisti, care treceau cu dubita absolut intamplator pe-acolo. Amicul se repede la politisti si, din cate mi-a povestit, n-a fost in stare sa indruge ceva coerent. Unul dintre politisti cantareste cu un ochi de expert situatia si-i spune amicului: "Stai, dom'ne, linistit". Totusi, din motive inexplicabile, amicul nu se poate linisti. Politistul se apropie de copilul care zacea in fata masinii si-i trage un sut in coaste: "Scoala sus". Mortul isi revine miraculos, sare in picioare si dispare in galop spre Calea Dudesti, ca Maricica Puica pe ultima turnanta.

In timp ce amicul se uita perplex in urma lui, politistul se scarpina cu mare mestesug in cap si-i comunica: "Mare noroc ati avut ca treceam
pe-aici, ca altfel va jupuia de bani. Noi ii cunoastem demult p-astia, nu sunteti primul cu care fac chestia asta".

Ref: http://www.ziarulcn.com/article/aid/283 ... D-PIETONI/

... şi eu care auzisem de faze de-astea doar din filme :?

Da' şi când mi-a zis un cunoscut că a căutat un an de zile pe unu' să nu ĂŽi dea prioritate, să provoace un accident şi să ĂŽşi repare dacia pe RCA-ul amărâtului :twisted:

adytzu
RETRAS LA PENSIE

Mesajde adytzu » Joi 19-Ian-2006 22:49

Eu nu am mai avut timp sa scriu, dar exact acelasi lucru era sa mi se intample si mie pe Str. 13 Septembrie, pe 31 dec. 2005.
Ma intorceam de la Unirii si imediat dupa ce am trecut de intersectia cu Panduri, din statia de autobuz mi-a sarit un pusti pe la vreo 16-17 ani in mijlocul drumului, cracanat si cu mainile ridicate. Am franat (noroc ca am frane bune, dar nici viteza nu aveam), am incercat sa trec pe langa el prin stanga lui si cand am ajuns in dreptul lui s-a intors si mi-a dat cu pumnul in oglinda din stanga, rupandu-mi suportul. Am oprit masina exact in mijlocul drumului, din alergare am pus alarma si inchiderea centralizata si l-am fugarit vreo 800m printre blocuri. L-am prins dupa ce i-am facut o secerare "a la Van Dame" dupa care l-am luat de curea si de guler si l-am proiectat cu capul in usa garaj. A mai urmat o "mica" corectie de vreo 7 mil. cat costa oglinda, dupa care a trebuit sa-i dau drumul ca intervenisera niste paznici de la o firma si mi-au zis ca tot n-am ce-i face la halul in care e de drogat. Si intr-adevar era. Am sunat, sa stiti si la 112, si chiar au venit...cam in 10-15 min. Cred ca eram chiar caraghios cu un genunchi pe gatul aluia si vorbind cu Politia la telefonul mobil. De fapt, atunci mi-a si scapat ca s-a zbatut si nu am mai alergat dupa el.
Asta a fost cadoul meu de Anul Nou. O oglinda sparta de un drogat. Dar macar ala, daca si-a mai amintit ce a patit cand s-a trezit, sigur n-o sa se mai arunce in fata masinilor.
Terifiant, nu? :o
Asa ca aveti grija ca e o noua "moda" de a face rost de bani de droguri.

Înapoi la “Diverse”