deci aveti grija maxima!!!
Moderator: Echipa Tehnica
danalarm scrie:eu am ajuns din intamplare acolo, pana acum cea mai serioasa pe care am gasit-o este cea de pe timisoarei, pana in plazza pe dreapta.
sant super ok.
danalarm scrie:unde pe centura? suna interesant ce zici tu!!!
x3msrk scrie:Bluewash e pe Calea Dudesti, in spate la Mall Vitan, nu ai cum sa nu o vezi e mare si albastra si are cam 6 intrari si mai mereu e coada, lucru care inseamna ceva. Si eu imi spalam masina acolo, dar acum o spal pe Iancului la intersectie cu Pantelimon, si are si Shawormarie langa, costa 140.000 int+ext, fara burete(adica nu lasa zgarieturi), dureaza 30min, dar cand plec cu masina de acolo e chiar curata, ca nicaieri in alta parte unde am mai spalat-o nu o facea ca acolo, sterg absolut tot pana si geamurile pe int si ext, lucru care la alte spalatorii nu il vezi si sunt super OK baietii de acolo.
tartorul scrie:x3msrk scrie:Bluewash e pe Calea Dudesti, in spate la Mall Vitan, nu ai cum sa nu o vezi e mare si albastra si are cam 6 intrari si mai mereu e coada, lucru care inseamna ceva. Si eu imi spalam masina acolo, dar acum o spal pe Iancului la intersectie cu Pantelimon, si are si Shawormarie langa, costa 140.000 int+ext, fara burete(adica nu lasa zgarieturi), dureaza 30min, dar cand plec cu masina de acolo e chiar curata, ca nicaieri in alta parte unde am mai spalat-o nu o facea ca acolo, sterg absolut tot pana si geamurile pe int si ext, lucru care la alte spalatorii nu il vezi si sunt super OK baietii de acolo.
Unde e mai exact spalatoria? Pe langa McDonalds/OMV?
Matrixu scrie:tartorul scrie:x3msrk scrie:Si eu imi spalam masina acolo, dar acum o spal pe Iancului la intersectie cu Pantelimon, si are si Shawormarie langa, costa 140.000 int+ext, fara burete(adica nu lasa zgarieturi), dureaza 30min, dar cand plec cu masina de acolo e chiar curata, ca nicaieri in alta parte unde am mai spalat-o nu o facea ca acolo, sterg absolut tot pana si geamurile pe int si ext, lucru care la alte spalatorii nu il vezi si sunt super OK baietii de acolo.
Unde e mai exact spalatoria? Pe langa McDonalds/OMV?
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 7 vizitatori