Antentie la spalatorii!!!

Tot ce nu se incadreaza in celelalte subiecte.

Moderator: Echipa Tehnica

danalarm
pasionat

Antentie la spalatorii!!!

Mesajde danalarm » Joi 26-Ian-2006 13:51

tocmai am ramas fara aparatul antiradar :( ; am spalat masina la spalatoria de la razoare (langa petromul ala mic) si a doua zi cand am cautat in torpedou nu mai era!!!

deci aveti grija maxima!!!

DMX
pasionat

Mesajde DMX » Joi 26-Ian-2006 19:08

-->aia sunt niste banditi ... nu mi`au placut niciodata ...si nici nu am sa ma duc vreodata acolo
--> eu mai spalam tot la razoare ...cum urci dealul de la razoare ...in stanga .. ... era ff buna la inceput ...pana s`au smecherit si aia ...la modul ca daca nu dadeai cel putin 50.000 de spaga .... in 5 minute ti`o spalau ..nu`si dadeau pic de interes .... ti`o lasau ne`stearsa k`lumea ....
--> acuma merg la una de la buzesti ... langa mec`ul de acolo ... TREI A se cheama ..super .... fff multumit sunt de ei .... isi dau silinta ..si e super ... lasi din placere "bacsis" la cei care ti`o spala .... o recomand ...

danalarm
pasionat

Mesajde danalarm » Joi 26-Ian-2006 19:34

eu am ajuns din intamplare acolo, pana acum cea mai serioasa pe care am gasit-o este cea de pe timisoarei, pana in plazza pe dreapta.

sant super ok.

DanCld
pasionat

Mesajde DanCld » Joi 26-Ian-2006 20:59

danalarm scrie:eu am ajuns din intamplare acolo, pana acum cea mai serioasa pe care am gasit-o este cea de pe timisoarei, pana in plazza pe dreapta.

sant super ok.

Heh, din cauza ălora ne-am "mutat" spălătoria favorită la centură, unde se spală inclusiv camioane :twisted: Amărâţii ăia pe lângă că o spală perfect, cu soluţie şi tot ce trebuie - şi o şterg la fel, dar zic şi săru' mâna pentru 1-2 ron, restul de la o bancnotă de 100,000 :roll:

danalarm
pasionat

Mesajde danalarm » Joi 26-Ian-2006 22:55

unde pe centura? suna interesant ce zici tu!!! :wink:

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Joi 26-Ian-2006 23:28

Eu o spal la Bluewash, am 2 baieti acolo, care de nu o fac sa para ca la inceput!
Ce-i drept e cam scumpicel(120 000 ext + degresat + presuri), dar merita daca nu mergi de mai mult de 2 ori pe luna la spalatorie!

danalarm
pasionat

Mesajde danalarm » Joi 26-Ian-2006 23:33

<Bluewash> unde este spalatoria asta?

x3msrk
simpatizant

Mesajde x3msrk » Vin 27-Ian-2006 09:18

Bluewash e pe Calea Dudesti, in spate la Mall Vitan, nu ai cum sa nu o vezi e mare si albastra si are cam 6 intrari si mai mereu e coada, lucru care inseamna ceva. Si eu imi spalam masina acolo, dar acum o spal pe Iancului la intersectie cu Pantelimon, si are si Shawormarie langa :D, costa 140.000 int+ext, fara burete(adica nu lasa zgarieturi), dureaza 30min, dar cand plec cu masina de acolo e chiar curata, ca nicaieri in alta parte unde am mai spalat-o nu o facea ca acolo, sterg absolut tot pana si geamurile pe int si ext, lucru care la alte spalatorii nu il vezi si sunt super OK baietii de acolo.

DanCld
pasionat

Mesajde DanCld » Vin 27-Ian-2006 09:21

danalarm scrie:unde pe centura? suna interesant ce zici tu!!! :wink:

La capăt la Prelungirea Ghencea, practic lângă barieră, e o hală mare. Inclusiv sâmbăta, când ĂŽn oraş stai şi 2 ore la coadă la spălat, acolo poţi să stai cel mult după o maşină - nu garantez totuşi că nu e microbuz, sau că are număr de Bucureşti :twisted:

tartorul
pasionat

Mesajde tartorul » Vin 27-Ian-2006 12:14

x3msrk scrie:Bluewash e pe Calea Dudesti, in spate la Mall Vitan, nu ai cum sa nu o vezi e mare si albastra si are cam 6 intrari si mai mereu e coada, lucru care inseamna ceva. Si eu imi spalam masina acolo, dar acum o spal pe Iancului la intersectie cu Pantelimon, si are si Shawormarie langa :D, costa 140.000 int+ext, fara burete(adica nu lasa zgarieturi), dureaza 30min, dar cand plec cu masina de acolo e chiar curata, ca nicaieri in alta parte unde am mai spalat-o nu o facea ca acolo, sterg absolut tot pana si geamurile pe int si ext, lucru care la alte spalatorii nu il vezi si sunt super OK baietii de acolo.

Unde e mai exact spalatoria? Pe langa McDonalds/OMV?
Fun Citroen

B25BUY
pasionat

Mesajde B25BUY » Vin 27-Ian-2006 15:13

O alta spalatorie buna...pe care o recomand, este pe Titulescu, cum vii dinspre primaria sectorului 1 la intersectie la statia de metrou Basarab, pe partea stanga, au si bon de fidelizare , la 5 spalari , una gratuita !
Si o spala misto, profesionist si nici nu se fura... iar pretul 8.5 RON ext, 8.0 RON int...

W/E placut
Andrei !!!

Arise
pasionat

Mesajde Arise » Vin 27-Ian-2006 15:36

Masina mea nu a mai fost spalata dinainte de Revelion, anul trecut. Nu mai este simplu praf/namol pe ea, acum este un fel de praf asa... uleios. Bleah.
Weekendu asta ii sperii sigur pe aia de la spalatorie.

prafuit
pasionat

Mesajde prafuit » Vin 27-Ian-2006 16:11

in 14100 km am spalat c3-ul doar de 4 ori :P. dar tot au avut timp sa-mi aspire cheia de la antifurt :P
Ultima oară modificat Vin 27-Ian-2006 16:18 de către prafuit, modificat 1 dată în total.

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Vin 27-Ian-2006 16:15

tartorul scrie:
x3msrk scrie:Bluewash e pe Calea Dudesti, in spate la Mall Vitan, nu ai cum sa nu o vezi e mare si albastra si are cam 6 intrari si mai mereu e coada, lucru care inseamna ceva. Si eu imi spalam masina acolo, dar acum o spal pe Iancului la intersectie cu Pantelimon, si are si Shawormarie langa :D, costa 140.000 int+ext, fara burete(adica nu lasa zgarieturi), dureaza 30min, dar cand plec cu masina de acolo e chiar curata, ca nicaieri in alta parte unde am mai spalat-o nu o facea ca acolo, sterg absolut tot pana si geamurile pe int si ext, lucru care la alte spalatorii nu il vezi si sunt super OK baietii de acolo.

Cum vii pe dudesti spre dristor, imediat dupa ce treci de intrarea in parcarea la mall(cea din spate), mergi cam 100m si pe dreapta o sa vezi spalatoria!! E ff mare, n-ai cum sa nu o vezi! Iti recomand ultima boxa intrarea fiind de pe dudesti, in sensul de mers spre dristor. Super treaba fac baietii!!Si restul or face nu stiu, dar eu numai la ei am spalat si am fost super multumit.
Si nici o sanssa sa va dispara lucruri dupa ce i-a prins pe unii acolo si s-a facut mare tam tam si pe la televizor. Dupa ce au vazut ce a patit colegul lor, baietii mai cu mana larga cica s-au cumintit!! :D

tartorul
pasionat

Mesajde tartorul » Vin 27-Ian-2006 17:12

Matrixu scrie:
tartorul scrie:
x3msrk scrie:Si eu imi spalam masina acolo, dar acum o spal pe Iancului la intersectie cu Pantelimon, si are si Shawormarie langa :D, costa 140.000 int+ext, fara burete(adica nu lasa zgarieturi), dureaza 30min, dar cand plec cu masina de acolo e chiar curata, ca nicaieri in alta parte unde am mai spalat-o nu o facea ca acolo, sterg absolut tot pana si geamurile pe int si ext, lucru care la alte spalatorii nu il vezi si sunt super OK baietii de acolo.

:D

@Matrix: Multumesc pt info, din pacate nu am fost eu foarte explicit. Ma refeream la spalatoria din intersectia Iancului cu Pantelimon.
Fun Citroen

Înapoi la “Diverse”