Si pe voi va mananca in cur de nu se poate, pai acolo va gasitit sa va dati unde la prima ninsoare deja baietii isi spun: Gica ninge ma, hai repede in Vento in Constitutiei ca sigur ii gasim. La ninsoarea anterioara am scapat ca prin urechile acului de ei, si m-am dus la Romexpo in fata unde e mai retras si drifturile sunt mai palpitante.
Am trecut si eu pe acolo si cand am vazut agitatia care e m-am dus repede la Ilioara si de nu m-am dat pana am facut febra la mana stanga.
Mai erau vreo 3 masini care se invarteau.
Oricum super tare a fost cu baietii din Pitesti. Las-o naibii de treaba, mascati, intrari blocate si asta doar pentru niste cerculete. Daca era vreun deal de droguri/arme etc nu cred ca s-ar fi mobilizat atatea forte.
Si daca a venit politia ce s-a intimplat? Ce puteau sa le faca celor "prinsi"?
Deci hai sa iti zic ce ti se poate intampla. Permisul suspendat pentru testare psihologica si medicala conform art 22 alin b. Pana nu iti dai testele din nou sa le arati ca esti sanatos si nu nebun

, atunci iti da permisul inapoi. Un mare bullshit din partea lor, dar legea e lege. Daca te invarti putin cu masina, clar esti nebun de legat si iti trebuie testare psihologica. Da pe aia care ii prinde cu 140 in localitate nu i-ar pune la asa ceva nici sa ii rogi.
Politia si legea lovesc din nou. Nu zic ca si noi/ei sunt usi de biserica, insa parca prea se exagereaza cu chestiile astea. Oricum dragi colegi de trafic mai neastamparati, feriti-va de logan alb cu geamuri fumurii(cred ca e singurul al politiei cu geamuri negre), ca numai belele aduce.