cred ca multi sunt cei care sunt pasionati de machete.
in general e un hobby destul de scump pt ca un colectionar nu se limiteaza la cateva machete. Iar o macheta ok in stare buna, eventual doar cu mici lipsuri sau usoare zgarieturi, chiar si in targuri e de la 25-30 RON in sus.. Daca le iei de pe net, preturile se dubleaza minim.
am si eu cateva, nu foarte multe, probabil in jur de 100 din care putine mai rare asa.
legat de marcile pe care le-am cautat, am gasit in final cam tot ce imi doream si la bani ok fara sa arunc cu banii.
de ex de curand mi-am gasit din intamplare o macheta fiat 1800, destul de rara in RO, la un pret ff accesibil
PS: si eu am cumparat revista Masini de legenda
Dacia 1300 o am chiar de doua ori, una din prima editie a revistei
Da , intr-adevar , e un hobby costisitor dar nah , fiecare are o nebunie mica si depinde spre ce o canalizeaza Am si eu colectia de la DeAgostini Romania , mi-am facut abonament chiar , si am si primele 5 numere din editia pilot In legatura cu numerele viitoare cred ca va fi GAZ M 20-ul si , daca nu m-a mintit pe mine "vrabiuta" cred ca in numarul 5 vom avea Dacia 1100 Hai sa mai plantez ceva
Mercedes Benz 190 E 2.5 Evo 1 - DTM - Minichamps , scara 1/43 ;
Aro 240 D , DeAgostini Romania - editia pilot , decapotat , jante si retrovizor vopsite , scara 1/43 .
Nu sunt un tip agitat sau violent , doar ca simt nevoia sa crap cate un cap in fiecare zi.....
ca multi altii, mi-am facut si eu abonament la DeAgostini, sper sa nu imi para rau, cauza? nu sunt prea grijulii cu impachetatul, la Aro imi era sparta cutiuta am sa fac si eu poze cu ale mele, eu nu am decat vreo 15, dar, se pare ca numarul e in crestere Eu urmaresc aproape in exclusivitate 1/43, machete frumos detaliate sau... altfel... rare... mai stiu eu ce...
De cand astept Pobeda sa apara. Esti sigur ca Pobeda? Ca eu vazusem Volga in reclama..Ambele imi plac la fel de mult. Alt model pe care il astept ar fi Wartburg.
Si eu gasisem multe machete interesante cu timpul, insa daca ar fi sa le cumpar pe toate...nu as mai avea bani pt auto scara 1/1. Asa ca ma limitez la putine achizitii. De la o vreme prefer machete cu auto anii '60.
Vezi ca Pobeda e alta ! O am eu la vanzari in doua variante : decapotabila si vberlina standard . Pobeda e de fapt Warsawa si nu cred ca va aparea la noi...Eu in momentul asta va postez :
GAZ M 21 Volga , IST DeA Romania , 1/43 si
GAZ M 22 Volga Combi , IST DeA Rusia , 1/43 .
Si ultimele doua sunt GAZ M20 Pobeda Cabriolet si GAZ M20B Berlina
Nu sunt un tip agitat sau violent , doar ca simt nevoia sa crap cate un cap in fiecare zi.....
07.05.2021 - Ca urmare a unor update-uri efectuate pe serverul de gazduire in 5 februarie 2021, Forumul clubcitroen.ro a suferit niste probleme de compatibilitate cu noul sistem de operare. Din acest motiv, astazi a fost migrat pe un VPS nou. Forumul functioneaza acum in parametri normali. Nu a fost sesizata nici o pierdere de date.
Totals
Total mesaje 187772
Total subiecte 18653
Total Announcements: 8
Total Stickies: 86
Total Attachments: 0
Topics per day: 2
Posts per day: 23
Users per day: 1
Topics per user: 2
Posts per user: 16
Posts per topic: 10