Asa ca, de ce nu un SH?
Masina noua vs. SH
Moderator: Echipa Tehnica
Masina noua vs. SH
Dorind sa ii largesc sfera de cautare lui adytzu, m-am gandit ca in bugetul de 20k ar putea lua in calcul si variantele SH.
Asa ca, de ce nu un SH?

Asa ca, de ce nu un SH?
bineinteles ca noua. din pacate nu toti isi permit. de exemplu eu.
sunt la a doua masina second-hand, care masina mi-a mancat banii si zilele.
unul cu masina noua cheltuie mult mai putin ca mine pe intretinerea masinii. desi el are mai multi bani decat mine.
dar sper si eu intr-un viitor mai bun. poate castig la loto. ca in baza salariului...

sunt la a doua masina second-hand, care masina mi-a mancat banii si zilele.
unul cu masina noua cheltuie mult mai putin ca mine pe intretinerea masinii. desi el are mai multi bani decat mine.
dar sper si eu intr-un viitor mai bun. poate castig la loto. ca in baza salariului...
citroen - o pasiune permanenta
						Sint si ceva avantaje la SH.
-daca modelul e aparut de cativa ani, gasesti piese mult mai usor si la preturi mult mai mici.
-la revanzare pierzi mult mai putin.
-daca se mai plimba cu ea si altcineva din familie
 nu te mai doare inima atat de tare. 

-ai sansa sa o iei cu problemele initiale deja remediate.
Atentie! Ma refer la SH-uri nu mai vechi de 3-4 ani si nu mai mult de100k Km.Si in nici un caz la cele "aranjate"doar pt. a fi vandute.

-daca modelul e aparut de cativa ani, gasesti piese mult mai usor si la preturi mult mai mici.
-la revanzare pierzi mult mai putin.
-daca se mai plimba cu ea si altcineva din familie
-ai sansa sa o iei cu problemele initiale deja remediate.
Atentie! Ma refer la SH-uri nu mai vechi de 3-4 ani si nu mai mult de100k Km.Si in nici un caz la cele "aranjate"doar pt. a fi vandute.
Apropos de SH vs noua, voi fi mereu de partea SH. Dai cu 50% mai putin pe ea, e inca buna, daca nu chiar foarte buna si, la revanzare, nu pierzi decat f putin.
De exemplu, ca tot e in ultima vreme in discutie (desi il rog sa nu se supere, nu e vizat direct de ce spun), Adytzu, daca-si vinde masina acum, mai obtine pe ea jumatate din cat a dat. Adica pierde peste 5000-6000 euro. Daca-si cumpara...propria lui masina acum, o lua la un pret foarte bun (nu stiu exact cat, 6-7000?) si peste 3 ani o dadea cu 5000. Pierdea 1000-2000. Si nu cred ca masina lui are nevoie de reparatii capitale in 3 ani. Ca sa nu mai spun ca in Vest devalorizarea e si mai drastica la "noutati".

De exemplu, ca tot e in ultima vreme in discutie (desi il rog sa nu se supere, nu e vizat direct de ce spun), Adytzu, daca-si vinde masina acum, mai obtine pe ea jumatate din cat a dat. Adica pierde peste 5000-6000 euro. Daca-si cumpara...propria lui masina acum, o lua la un pret foarte bun (nu stiu exact cat, 6-7000?) si peste 3 ani o dadea cu 5000. Pierdea 1000-2000. Si nu cred ca masina lui are nevoie de reparatii capitale in 3 ani. Ca sa nu mai spun ca in Vest devalorizarea e si mai drastica la "noutati".
- 

eugenro2001
 - RETRAS LA PENSIE