Foarte frumos ma duc la baiatul care se ocupa de asa ceva iar primul lucru care mi-l zice :
sa stiti ca aveti noroc,ca abia saptamana asta "tehnicienii" nostri au descoperit cum sa se puna la loc pe o bara noua grila,suportul de proiectoare si bandourile fara sa le strice

M-am uitat la baiatul ala si ma asteptam sa apara Gabriel Jugaru sau sa imi dea telefon Buzdugan dar din pacate era serioasa treaba.
Pana la urma zic:"bun,atunci faceti-mi si mie o programare".Se uita el in calculator si imi zice ca peste o luna(nu m-a surprins foarte tare stiind ca in majoritatea reprezentantelor e omor la tinichigerie).Asta insemna pe 28 aprilie.Si imi zice ca spera ca masina sa fie gata pana pe 4 mai

Deja eram constient ca o sa ma duc la oricare alt service sa-mi schimb bara dar am zis sa-mi fac totusi o programare.
Se uita baiatul in calculator si imi zice,(la mine trebuie schimbat si bara si un bandou)momentan nu avem nici bara pe stoc,nici bandou dar peste 15 zile maxim ne vin,reveniti cu un telefon sa aflati cand vin.
Eu i-am zis"daca tot am programare peste o luna, de ce trebuie sa mai dau telefon peste 15 zile sa vad daca au venit" la care s-a blocat.
Am plecat dezamagit tare de tot de la ATS si tin sa spun ca nu se ridica nici macar la glezna Eurialului(ca tot vor Citroen si Peugeot sa fie frati) care nu zic ca sunt civilizati dar macar nu sunt atat de batuti in cap.
Pana la urma imi voi face masina in alta parte si ma duc la biserica sa ma rog sa nu am vreo problema pe viitor care sa ma oblige sa cad pe mana celor de la ATS.
*Am vazut ca ati desfiintat forumul ATS ca altfel as fi creat subiectul acolo,dar daca e nevoie sunt singur ca o sa-l mutati voi[/u]