atentie la logan!

Tot ce nu se incadreaza in celelalte subiecte.

Moderator: Echipa Tehnica

bezz
pasionat

atentie la logan!

Mesajde bezz » Mar 23-Mai-2006 20:23

azi a fost un soare orbitor si intr-o intersectie am incercat sa depasesc prin stanga :oops: un camion ce se labarta pe banda a doua, eu avand in fata un taxi dacia logan.dupa ce s-a terminat intersectia, taximetristul, in felul lor caracteristic a tras pe dreapta, incercand s-o ia pe contrasens pe un degajament catre billa.ei, in acel moment io am vazut ceva stopuri aprinse, franat urat cu scartait, nisip pe jos, abs, oprit la milimetru, etc
cand am vrut sa-l apostrofez, mi-a facut semn ca a semnalizat, numai ca in soarele puternic, coroborat cu blocurile optice idioate de logan=nu prea am vazut semnalul.
doar de curiozitate am mers in urma altui logan, tot cu stopuri noi si lucitoare si vreau sa va spun ca distingeam cu greu semnalizatorul; frana da, semnalul mai putin.
asa ca fiti atenti la amaraciunile astea de masini, ca de multe ori au si soferi pe cinste.
ps si ca sa invat ceva din chestia asta :idea: ochelarii de soare ajuta la ceva? trebuie sa aibe si anti-reflexie?
Cosmin
high energy music expression

DanCld
pasionat

Mesajde DanCld » Mar 23-Mai-2006 20:47

Heh, azi am trecut pe lângă 2 accidente - unul la intersecţie la Tricodava, un Alfa Romeo (sau oricum, o marcă de lux) ĂŽmpinsese un Clio ĂŽntr-un stâlp; după cum arătau maşinile era rost de "daună totală" pentru amândouă :? , iar al doilea la o trecere de pietoni, probabil din cauza soarelui un şofer a frânat prea târziu şi a ĂŽndoit un pic bara unei dacii. Să mai ies ĂŽn trafic? :rolleyes:

paco
carcotas profesionist

Mesajde paco » Mie 24-Mai-2006 05:56

Apropos de accidente si de trafic "greu": de multe ori stau si ma intreb de ce circula asa multa lume cu masinile prin oras, cand este evident ca urbea e sufocata? La orele de varf mai bine se deplaseaza o testoasa. Plus riscurile de accidente...
Eu vara prefer metroul (ca si iarna!).
Nu ma refer la cei care au treaba cu masinile, ci la cei care se fataie 1-2 km numai asa, ca sa se afle in trafic!

Lucica
simpatizant

Mesajde Lucica » Mie 24-Mai-2006 11:34

DanCld scrie:Heh, azi am trecut pe lângă 2 accidente - unul la intersecţie la Tricodava, un Alfa Romeo (sau oricum, o marcă de lux) ĂŽmpinsese un Clio ĂŽntr-un stâlp; după cum arătau maşinile era rost de "daună totală" pentru amândouă :? , iar al doilea la o trecere de pietoni, probabil din cauza soarelui un şofer a frânat prea târziu şi a ĂŽndoit un pic bara unei dacii. Să mai ies ĂŽn trafic? :rolleyes:

am vazut si eu accidentul de la tricodava. erau cam varza masinile! dane stai in dr. taberei?
Imagine

bezz
pasionat

Mesajde bezz » Mie 24-Mai-2006 19:18

pai la tricodava era sa ma pup cu taxiul :lol: e nisip pe jos aveti grija :!:
Cosmin

high energy music expression

silvius
pasionat

Mesajde silvius » Sâm 26-Aug-2006 19:00

ochelarii de soare te ajuta destul de mult, eu am polaroid si intr-adevar reflexiile sunt estompate. Insa nu o sa vezi cand franeaza un logan ca pur si simplu soarele reflecta in stopul ala idiot conceput cand cade intr-un anumit unghi. E bine cand ai un logan in fata sa stai mai pe stanga sa vezi si ce face cel din fata lui... cel putin asa fac eu.
alarma, clima, cd, praguri, navigatie, so on... - B-08-BBK[img:824728406b]http://www.tour-romania.info/citroen/avatarmare.jpg[/img:824728406b]

dumiflo
pasionat

Mesajde dumiflo » Mar 29-Aug-2006 21:45

wow...acum tre sa ma feresc de Logan-uri... :lol:

veniti la Milano...scapati de aceasta problema
Pan' azi am vazut un singur Logan !

regedit
pasionat

Mesajde regedit » Mie 30-Aug-2006 08:42

cum este posibil sa dati vina pe o marca de masina pentru neatentia voastra la volan ?! daca aveti probleme in a aprecia dinamica masinii din fata in comparatie cu dinamica masinii care o conduceti, atunci ochelarii sunt solutia ... dar nu de soare!

e putin ciudat ce tot comentati voi aici !

silvius
pasionat

Mesajde silvius » Mie 30-Aug-2006 12:00

pai atunci te intreb de ce mai exista stopurile. le scoatem si mergem dupa dinamica masiniii
alarma, clima, cd, praguri, navigatie, so on... - B-08-BBK[img:824728406b]http://www.tour-romania.info/citroen/avatarmare.jpg[/img:824728406b]

Arise
pasionat

Mesajde Arise » Mie 30-Aug-2006 12:49

Era sa intru de 2 ori intr-un idiot in Constanta si nu intelegeam cum naigba.
Pana la urma s-a clarificat... nu ii mergeau stopurile...

paco
carcotas profesionist

Mesajde paco » Mie 30-Aug-2006 15:23

Nu ai cum sa te feresti de Loganuri. Sunt din ce in ce mai multe. Probabil vor fi si mai multe, caci am vazut ca statul roman a preluat Daewoo Craiova - pe care e posibil s-o ia tot Lenault, pardon, Renault si sa faca Rogan...Logan! 8)

Si apropos de Logan, un amic a condus asa ceva pana la Mamaia - din Drumul Taberei pana acolo a consumat 10 litri de motorina (mers normal, pana in 120); e ceva cu DCI-urile astea...In rest, cam prost cu stabilitatea!

alexd
Moderator

Mesajde alexd » Mie 30-Aug-2006 15:47

paco scrie: un amic a condus asa ceva pana la Mamaia - din Drumul Taberei pana acolo a consumat 10 litri de motorina (mers normal, pana in 120); e ceva cu DCI-urile astea...In rest, cam prost cu stabilitatea!

Cred ca omu face parte din fun club si din cei care se autosugestioneaza cu consumuri fantoma. Pai cum naiba, 3 litri/% ? Nici C1 nu poate chiar asa. Sa fie loganurile mai scotiene decat C1?

gabi caragea
pasionat

Mesajde gabi caragea » Mie 30-Aug-2006 16:09

hahahahahaha 10l pina la constanta poate este varianta noua de logan cu teleportare

gabi caragea
pasionat

Mesajde gabi caragea » Mie 30-Aug-2006 16:10

pardon {mamaia}am inteles la mamaia lui aici linga bucuresti

paco
carcotas profesionist

Mesajde paco » Mie 30-Aug-2006 16:12

Nu, deloc. Daca imparti 10 (si ceva, ma rog, nu mai stiu exact) la 240, iti da cam 4,2 - 4,3. Asta e consumul, cu traversarea Bucurestiului cu tot. Mie mi se pare credibil, e 1,5 DCI (mic si nepofticios). Am citit despre aceleasi consumuri si la Clio III etc.

Înapoi la “Diverse”