Amenzi prin posta!!!
Moderator: Echipa Tehnica
Amenzi prin posta!!!
stie cineva daca amenzile vin prin prioripost!!! am primit de la posta un bonulet ca am o recomandata la posta venita prin prioripost si nu stiu ce sa fac?
nu astept nimic, de obicei cine imi trimite ceva ma anunta...ma gandesc ca este vreo amenda de radar ceva si nu prea vreau sa-l ridic de la posta
voi ati primit amenzi prin posta?
nu astept nimic, de obicei cine imi trimite ceva ma anunta...ma gandesc ca este vreo amenda de radar ceva si nu prea vreau sa-l ridic de la posta
voi ati primit amenzi prin posta?
DA, 99% amenda e.Si eu am primit, nu m-am dus s-o ridic, m-am dus dupa o luna la of. postal foarte nevinovat si o trimisesera inapoi la serv. circulatie; din pacate astia au trimis-o din nou si a doua oara mi-a dat factoru postal fituica aia si a trebuit sa merg s-o ridic. 

Cosmin
high energy music expression
high energy music expression
- dj01fad
- demolition man
- Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
- 2: C5 tourer 2.2 204
- 3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!
pai da, cind o ridici de la posta sunt 48 de ore, ca pina nu o ridici, nu ai de unde sa sti ce scrie acolo. poate m-am exprimat eu gresit... iar cele 48 de ore nu sunt chiar 48 de ore, sunt 2 zile lucratoare. de ex daca o primesti azi, nu conteaza la ce ora, trebuie sa o platesti maxim peste 2 zile pina la sfirsitul programului de la casierie (sau unde se plateste).
Daca nu o vei plati acum, s-ar putea sa ai surpriza sa trebuiasca sa o platesti la sfarsitul anului in curs, sau inceputul anului viitor, atunci cand va trebui sa platesti diverse impozite......sau cand vei depune declaratiile de venit........sigur nu poti sa scapi de ea
....asa ca mai bine du-te si vezi ce e.....roaga-te sa nu fie amenda
si daca este, plateste-o....e mai bine...parerea mea 

-
- RETRAS LA PENSIE

scrisoare de la ats ca trebuie sa ma duc sa-mi schimbe blokul de lumini si blokul comanda stergatoare!!!!!!

si eu am primit foaia asta, dar ma intreb cat de grava e problema asta, pentru ca eu consider ca functioneaza foarte bine, nu am avut probleme, si ar fi mai important sa schimbe amortizoarele pe spate decat sa te tot cheme, ba ca sa-ti ridice pedala de ambreiaj, sau de frana, numai stiu care era, ba ca sa-ti schimbe blocul de lumini si ala de stergatoare!
salut,
eu am primit o amenda pentru o oprire... culmea pe o strada laturalnica care e perpendiculara pe poarta curtii mele ca cica eram oprit neregulamentar... am facut contestatie azi.. stie careva care e pasul urmator... ce se intampla?
merci
eu am primit o amenda pentru o oprire... culmea pe o strada laturalnica care e perpendiculara pe poarta curtii mele ca cica eram oprit neregulamentar... am facut contestatie azi.. stie careva care e pasul urmator... ce se intampla?
merci
alarma, clima, cd, praguri, navigatie, so on... - B-08-BBK[img:824728406b]http://www.tour-romania.info/citroen/avatarmare.jpg[/img:824728406b]
mi-a venit si mie amemda de parcare neregulamentara din Mamaia, am platit-o la oficiu in Maramures si am trimis chitanta la Constanta, ca am vorbit cu politistul din Maramures si mi-a zis sa trimit chitanta, in schimb pe Franta m-au prins vreo 3 radare prin martie anul asta (numai stelute verzi am vazut cand mi-o facut aia poza noaptea), dar de acolo inca nu mi-a venit nimic acasa, si sper sa nu imi vina